[IE] transparante png

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 14:51:00
Quote Anchor link
hey allemaal

Ik wil graag mijn png transparant hebben in IE

het deel waar het plaatje moet komen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td colspan="4" style="padding: 15px; padding-bottom: 0px;" background="img/bg_2.png">


en een javascriptje wat zou meoten werken volgens http://homepage.ntlworld.com/bobosola/

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<!--[if lt IE 7]>
<script language="JavaScript">
function correctPNG() // correctly handle PNG transparency in Win IE 5.5 & 6.
{
   var arVersion = navigator.appVersion.split("MSIE")
   var version = parseFloat(arVersion[1])
   if ((version >= 5.5) && (document.body.filters))
   {
      for(var i=0; i<document.images.length; i++)
      {
         var img = document.images[i]
         var imgName = img.src.toUpperCase()
         if (imgName.substring(imgName.length-3, imgName.length) == "PNG")
         {
            var imgID = (img.id) ? "id='" + img.id + "' " : ""
            var imgClass = (img.className) ? "class='" + img.className + "' " : ""
            var imgTitle = (img.title) ? "title='" + img.title + "' " : "title='" + img.alt + "' "
            var imgStyle = "display:inline-block;" + img.style.cssText
            if (img.align == "left") imgStyle = "float:left;" + imgStyle
            if (img.align == "right") imgStyle = "float:right;" + imgStyle
            if (img.parentElement.href) imgStyle = "cursor:hand;" + imgStyle
            var strNewHTML = "<span " + imgID + imgClass + imgTitle
            + " style=\"" + "width:" + img.width + "px; height:" + img.height + "px;" + imgStyle + ";"
            + "filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader"
            + "(src=\'" + img.src + "\', sizingMethod='scale');\"></span>"
            img.outerHTML = strNewHTML
            i = i-1
         }
      }
   }    
}
window.attachEvent("onload", correctPNG);
</script>
<![endif]-->


Maar er gebeurd niks, het plaatje blijft zo'n lelijke achtergrond houden...

edit:

de / vergeten in de code tag
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:49:39
 
Kalle P

Kalle P

22/04/2006 14:56:00
Quote Anchor link
#transblok {
width: 300px;
margin: 0 50px;
background-color: #fff;
border: 2px solid black;
filter:alpha(opacity=50); /* voor ie transparant*/
opacity: 0.5; /* Voor CSS standaard*/
-moz-opacity:0.5; /* Voor mozilla*/
}

edit: geen trouwens net een topic over:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=4&id=16904&lasttopic=1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 17:11:00
Quote Anchor link
helaas werkt niet Kalle,

een voorbeeldje staat op www.chess-web.nl.tp (béta fase)

ik zal het andere topic is gaan lezen

edit:

*zucht*

Forum niet toegankelijk

Dit forum is niet toegankelijk voor jou. Dit omdat je niet de juiste rechten hebt om dit onderdeel van het forum te bekijken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/04/2006 17:18:00
Quote Anchor link
Tip van Eris: Verdander de 4 in een 5 (cat=5 dus)..
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 18:32:00
Quote Anchor link
:-)

maar daar staat niks over een transparante png
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 19:54:00
Quote Anchor link
bump?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 21:16:00
Quote Anchor link
bump!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/04/2006 12:02:00
Quote Anchor link
niemand een idee.

Een hele andere oplossing mag ook i.p.v. mijn script aanpassen, als de png maar transparant is ^_^
 
Bart van der veen

bart van der veen

23/04/2006 12:21:00
Quote Anchor link
kijk ff op:
http://www.nvmac.nl/new
dat is allemaal png
is met javascript gedaan
die heb ik van:
http://koivi.com/ie-png-transparency/
lees wel ff de artikelen eronder want er zitten wat haken en ogen aan het gebruik. ik heb de meeste opgelost...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/04/2006 12:24:00
Quote Anchor link
Kalle:
#transblok {
width: 300px;
margin: 0 50px;
background-color: #fff;
border: 2px solid black;
filter:alpha(opacity=50); /* voor ie transparant*/
opacity: 0.5; /* Voor CSS standaard*/
-moz-opacity:0.5; /* Voor mozilla*/
}

edit: geen trouwens net een topic over:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=4&id=16904&lasttopic=1


zo kan je dit topic wel zien:

http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=5&id=16904&lasttopic=1

GR. mebus! kweet niet of je er nu wat aan hebt!
 
Bart van der veen

bart van der veen

23/04/2006 12:28:00
Quote Anchor link
@mebus,

wat je hierboven doet is het plaatje op een alpha kanaal van 50% gooien (even afgezien van precieze bedoeling van de starter van het topic). het toffe van png is dat er 32 alpha kanalen inzitten. dit weltranspartant en nietransparant en 32 vormen daartussen. die kun je dan gebruiken voor dingen als glow (ja ook daar is een filter voor.)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/04/2006 12:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php ob_start(); ?>
...
    <tr>
      <td colspan="4" style="padding: 15px; padding-bottom: 0px;" background="img/bg_2.png">
        <div id="Stil2" class="Stil2">        </div>      </td>
    </tr>
...
<?php
    include_once 'png.php';
    echo replacePngTags(ob_get_clean());
?>

en png.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
<?php
/**
copyright info e.d.
*/

function replacePngTags($x,$img_path='',$sizeMeth='scale',$inScript=FALSE){
    $arr2=array();
    // make sure that we are only replacing for the Windows versions of Internet
    // Explorer 5.5+

    $msie='/msie\s(5\.[5-9]|[6]\.[0-9]*).*(win)/i';
    if( !isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) ||
        !
preg_match($msie,$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) ||
        preg_match('/opera/i',$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']))
        return $x;

    if($inScript){
        // first, I want to remove all scripts from the page...
        $saved_scripts=array();
        $placeholders=array();
        preg_match_all('`<script[^>]*>(.*)</script>`isU',$x,$scripts);
        for($i=0;$i<count($scripts[0]);$i++){
            $x=str_replace($scripts[0][$i],'replacePngTags_ScriptTag-'.$i,$x);
            $saved_scripts[]=$scripts[0][$i];
            $placeholders[]='replacePngTags_ScriptTag-'.$i;
        }
    }


    // find all the png images in backgrounds
    preg_match_all('/background-image:\s*url\(([\\"\\\']?)([^\)]+\.png)\1\);/Uis',$x,$background);
    for($i=0;$i<count($background[0]);$i++){
        // simply replace:
        //  "background-image: url('image.png');"
        // with:
        //  "filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(
        //      enabled=true, sizingMethod=scale, src='image.png');"
        // I don't think that the background-repeat styles will work with this...

        $x=str_replace($background[0][$i],'filter:progid:DXImageTransform.'.
                'Microsoft.AlphaImageLoader(enabled=true, sizingMethod='.$sizeMeth.
                ', src=\''.$background[2][$i].'\');',$x);
    }


    // find all the IMG tags with ".png" in them
    $pattern='/<(input|img)[^>]*src=([\\"\\\']?)([^>]*\.png)\2[^>]*>/i';
    preg_match_all($pattern,$x,$images);
    for($num_images=0;$num_images<count($images[0]);$num_images++){
        // for each found image pattern
        $original=$images[0][$num_images];
        $quote=$images[2][$num_images];
        $atts=''; $width=0; $height=0; $modified=$original;

        // We do this so that we can put our spacer.png image in the same
        // directory as the image - if a path wasn't passed to the function

        if(empty($img_path)){
            $tmp=split('[\\/]',$images[3][$num_images]);
            $this_img=array_pop($tmp);
            $img_path=join('/',$tmp);
            if(empty($img_path)){
                // this was a relative URI, image should be in this directory
                $tmp=split('[\\/]',$_SERVER['SCRIPT_NAME']);
                array_pop($tmp);    // trash the script name, we only want the directory name
                $img_path=join('/',$tmp).'/';
            }
else{
                $img_path.='/';
            }
        }
else if(substr($img_path,-1)!='/'){
            // in case the supplied path didn't end with a /
            $img_path.='/';
        }


        // If the size is defined by styles, find them
        preg_match_all(
            '/style=([\\"\\\']).*(\s?width:\s?([0-9]+(px|%));).*'.
            '(\s?height:\s?([0-9]+(px|%));).*\\1/Ui',
               $images[0][$num_images],$arr2);
        if(is_array($arr2) && count($arr2[0])){
            // size was defined by styles, get values
            $width=$arr2[3][0];
            $height=$arr2[6][0];

            // remove the width and height from the style
            $stripper=str_replace(' ','\s','/('.$arr2[2][0].'|'.$arr2[5][0].')/');
            // Also remove any empty style tags
            $modified=preg_replace(
                '`style='.$arr2[1][0].$arr2[1][0].'`i',
                '',
                preg_replace($stripper,'',$modified));
        }
else{
            // size was not defined by styles, get values from attributes
            preg_match_all('/width=([\\"\\\']?)([0-9%]+)\\1/i',$images[0][$num_images],$arr2);
            if(is_array($arr2) && count($arr2[0])){
                $width=$arr2[2][0];
                if(is_numeric($width))
                    $width.='px';
    
                // remove width from the tag
                $modified=str_replace($arr2[0][0],'',$modified);
            }

            preg_match_all('/height=([\\"\\\']?)([0-9%]+)\\1/i',$images[0][$num_images],$arr2);
            if(is_array($arr2) && count($arr2[0])){
                $height=$arr2[2][0];
                if(is_numeric($height))
                    $height.='px';
    
                // remove height from the tag
                $modified=str_replace($arr2[0][0],'',$modified);
            }
        }


        if($width==0 || $height==0){
            // width and height not defined in HTML attributes or css style, try to get
            // them from the image itself
            // this does not work in all conditions... It is best to define width and
            // height in your img tag or with inline styles..

            if(file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$img_path.$images[3][$num_images])){
                // image is on this filesystem, get width & height
                $size=getimagesize($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$img_path.$images[3][$num_images]);
                $width=$size[0].'px';
                $height=$size[1].'px';
            }
else if(file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$images[3][$num_images])){
                // image is on this filesystem, get width & height
                $size=getimagesize($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$images[3][$num_images]);
                $width=$size[0].'px';
                $height=$size[1].'px';
            }
        }

        
        // end quote is already supplied by originial src attribute
        $replace_src_with=$quote.$img_path.'spacer.png'.$quote.' style="width: '.$width.
            '; height: '.$height.'; filter: progid:DXImageTransform.'.
            'Microsoft.AlphaImageLoader(src=\''.$images[3][$num_images].'\', sizingMethod='.
            $sizeMeth.');"';

        // now create the new tag from the old
        $new_tag=str_replace($quote.$images[3][$num_images].$quote,$replace_src_with,
            str_replace('  ',' ',$modified));
        // now place the new tag into the content
        $x=str_replace($original,$new_tag,$x);
    }

    
    if($inScript){
        // before the return, put the script tags back in. (I was having problems when there was
        // javascript that had image tags for PNGs in it when using this function...

        $x=str_replace($placeholders,$saved_scripts,$x);
    }

    
    return $x;
}

?>


maar geeft geen effect dit komt trouwens van: http://koivi.com/ie-png-transparency/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Bart van der veen

bart van der veen

23/04/2006 13:47:00
Quote Anchor link
vast de verkeerde link gepost zoek nog ff verder
 
Alfred -

Alfred -

23/04/2006 13:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
/* PNG Fix */
/* ------- */
function correctPNG() {
    for(var i=0; i<document.images.length; i++) {
        var img = document.images[i]
        var imgName = img.src.toUpperCase()
        if (imgName.substring(imgName.length-3, imgName.length) == "PNG") {
            var imgID = (img.id) ? "id='" + img.id + "' " : ""
            var imgClass = (img.className) ? "class='" + img.className + "' " : ""
            var imgTitle = (img.title) ? "title='" + img.title + "' " : "title='" + img.alt + "' "
            var imgStyle = "display:inline-block;" + img.style.cssText
            if (img.align == "left") imgStyle = "float:left;" + imgStyle
            if (img.align == "right") imgStyle = "float:right;" + imgStyle
            if (img.parentElement.href) imgStyle = "cursor:hand;" + imgStyle        
            var strNewHTML = "<span " + imgID + imgClass + imgTitle
                + " style=\"" + "width:" + img.width + "px; height:" + img.height + "px;" + imgStyle + ";"
                + "filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader"
                + "(src=\'" + img.src + "\', sizingMethod='scale');\"></span>"
            img.outerHTML = strNewHTML
            i = i-1
        }
    }
}
window.attachEvent("onload", correctPNG);


Werkt :)
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

23/04/2006 13:51:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.