Ik krijg het maar niet voorelkaar om die showcontent te krijgen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

10/10/2015 17:45:47
Quote Anchor link
Ik krijg het maar niet voorelkaar om een popup te krijgen op mijn website wanneer ik op showcontent druk. ik weet niet wat er fout is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<script>
    function showcontent (jouwtekst)
    {
        alert(jouwtekst);
    }
    
    function changecolor(kleur)
    {
        document.getElementById('inhoud').style.color=kleur;
    }
</script>


<input type="button" id="print"
value="Print" onclick="window.print();">

<input type="button" id="ff" value="ShowContent"
onclick="showcontent(document.getElementById(('inhoud').value);">



<select id="opties" name="opties"
onchange="changecolor(document.getElementById('opties').value)">
    <option value="">Kies een kleur</option>
    <option value="blue">Blauw</option>
    <option value="purple">Paars</option>
    <option value="green">Groen</option>
    <option value="pink">Roze</option>
</select>

<br>

<textarea id="inhoud" rows="4" cols="50"

</textarea>

Ward:
Graag voortaan bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 10/10/2015 21:33:08 door Ward van der Put
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:45:16
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

10/10/2015 18:00:13
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<script>
    function showcontent(jouwtekst)
    {
        alert(jouwtekst);
    }

    function changecolor(kleur)
    {
        document.getElementById('inhoud').style.color = kleur;
    }
</script>


<input type="button" id="print" value="Print" onclick="window.print();">

<input type="button" id="ff" value="ShowContent" onclick="showcontent(document.getElementById('inhoud').value);">



<select id="opties" name="opties" onchange="changecolor(document.getElementById('opties').value)">
    <option value="">Kies een kleur</option>
    <option value="blue">Blauw</option>
    <option value="purple">Paars</option>
    <option value="green">Groen</option>
    <option value="pink">Roze</option>
</select>

<br>

<textarea id="inhoud" rows="4" cols="50">

</textarea>


van:
<input type="button" id="ff" value="ShowContent"
onclick="showcontent(document.getElementById(('inhoud').value);">

naar:
<input type="button" id="ff" value="ShowContent" onclick="showcontent(document.getElementById('inhoud').value);">
Gewijzigd op 10/10/2015 18:00:52 door RobertJan Doeternietoe
 

10/10/2015 18:01:30
Quote Anchor link
ohhhhh nu zie ik hem topppp bedankt!

Toevoeging op 10/10/2015 20:55:24:

Is er ook een soort van mogelijkheid dat je een button hebt dat die je getypte tekst in een keer kopieert en een button dat die je hele textarea leeghaalt.

Ik denk iets met dit??:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
function Clipboard()
{
   copy 'inhoud'
}
Gewijzigd op 10/10/2015 21:44:04 door Ward van der Put
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

12/10/2015 08:37:45
Quote Anchor link
Als je heel even je best doet op Google kom je honderden van dat soort scripts tegen.

Kom is met een paar voorbeelden waarvan jij denkt dat zou moeten werken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.