ImageEmail Create

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 11:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
header ("Content-type: image/jpeg");
$img = Imagecreate(200,20);
$lightgreen = ImageColorAllocate ($img, 138, 233, 134);
$white = ImageColorAllocate ($img, 255,255,255);
ImageString($img, 3, 3, 3, "een doodnormaal plaatje", $white);
ImageJpeg ($img);
ImageDestroy ($img) ;

?>

Hallo mensen. Ik heb bovenstaand code en ik dacht ermee een simpel e-mail vieuwer te maken. Dus dmv een formpje je email in te vullen en dan dat die in het plaate verschijnt.
Maar waarom kan ik op de plaats van de tekst geen variabelen zetten?

Want ik probeerde:
FORM
VARIABLE = $_POST['email']
IMAGECREATE

Maar het lukt niet. Weet iemand hoe en waarom?
Groet,
Askafa
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:45:16
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Mag ik het een bump geven?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:38:00
Quote Anchor link
Moment, dat script had ik ergens liggen...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:44:00
Quote Anchor link
Alstu, 5 euro voor het goede doel en hij is van jou:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
// Database gegevens.
$db_host = '';         // Server
$db_user = '';         // Gebruikersnaam
$db_pass = '';         // Wachtwoord
$db_name = '';         // Database
  
mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
mysql_select_db($db_name);

if(isset($_GET['emailid']))
{
        
    if(is_numeric($_GET['emailid']))
    {

        $emailid = mysql_real_escape_string($_GET['emailid']);
        
        $query = "SELECT emailadres FROM emailadressen WHERE emailid = '".$emailid."'";
        $resultaat = mysql_query($query);
                
        if($resultaat && mysql_num_rows($resultaat) == 1)
        {

            $rij = mysql_fetch_array($resultaat);
            $tekst = stripslashes($rij['emailadres']);            
        }
else{
            $tekst = 'Sorry, dit emailid herken ik niet!';
        }        
    }
else{
        $tekst = 'Sorry, dit accepteer ik niet!';
    }

    
    //Juiste header meesturen...
    header("Content-type: image/png");
    
    //Font
    $font             = 'Verdana.ttf';
    
    //Afmeetingen vaststellen    
    $size = imagettfbbox(8, 0, $font, $tekst);
    $width = ($size[2] + $size[0])+6;
    $height = abs($size[1]) + abs($size[7]);
    
    //Afbeelding maken
    $image = imagecreatetruecolor($width, $height);
    
    //Kleurtjes vaststellen
    $phphulp         = imagecolorallocate($image, 160, 171, 200);
    $phphulptekst     = imagecolorallocate($image, 23, 40, 87);
    
    //Mooie achtergrond creeëren en doorzichtig maken
    imagefilledrectangle($image, 0, 0, $width, $height, $phphulp);
    imagecolortransparent($image, $phphulp);

    //Tekst erop plakken
    imagettftext($image, 8, 0, 0, abs($size[5]), $phphulptekst, $font, $tekst);
        
    //Afbeelding maken & daarna weggooien!
    imagepng($image);
    imagedestroy($image);
}
else{
    
    if(isset($_POST['email']))
    {

        $email     = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
        $ip     = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
        $query = "INSERT INTO emailadressen (emailadres, ip) VALUES('".$email."','".$ip."')";
           $resultaat = mysql_query($query);
           
           if($resultaat)
        {

            echo '<p>Uw emailadres is toegevoegd aan de database, uw unieke code is <b>'.mysql_insert_id().'</b>. Jou afbeelding vind je hieronder, sla je wel de link op in je favorieten?</p>';
            echo '<p><img src="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'" alt="Emailadres"></p>';
            echo '<p><a href="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'">Link voor in je favorieten</a></p>';
            
        }
else{
            echo '<p>Sorry, er ging iets mis bij het updaten van de database!</p>';
        }
    }

    
?>


<form method="post" name="formulier" action="">
<table>
<tr>
<td width="100">Uw Emailadres:</td>
<td><input type="input" name="email" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" value="Toevoegen" name="verstuur"> <input type="reset" value="Wis Formulier"></td>
</tr>
</table>
</form>

<?php    
}
?>
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 18:39:00
Quote Anchor link
Jah oke, dat is ook een mogelijkheid. Maar ik wil het toch liever eenvoudig houden en dat niet alles wordt opgeslagen in de DB, dus gewoon dat mensen het opslaan en dan hosten op imageshack oid.

Nu wil ik alleen weten of het mogelijk is om variable erin te stoppen en die te laten weergeven! Zonodig gebruik ik Arjan's script wel ;) Dank je!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.