Includes werken niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

22/07/2014 12:55:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik probeer op een site Facebook- en Blogposts te includen, maar het werkt niet. Op een andere site van mij werkt het wel met dezelfde code, dus ergens wordt iets tegengehouden, maar waar?
Dit is mijn testsite: Testsite

Johanna
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:55:38
 
Bart V B

Bart V B

22/07/2014 13:04:34
Quote Anchor link
Misschien dat je dan ook verteld wat er fout gaat:
Quote:
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /data/home/tina01/domains/tina-turner.nl/public_html/test.htm:270) in /data/home/tina01/domains/tina-turner.nl/public_html/blog/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 5

je hebt ergens op een lijn al output wat niet mag.
Dus wat relevante code zou handig zijn.
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

22/07/2014 13:13:49
Quote Anchor link
Hoi Bart,
Ja die warning heb ik inmiddels weg.
Mijn Blogposts zijn nu te zien. Ik probeer nu alleen die icoontjes eronder nog horizontaal te krijgen.
Maar de likebox van Facebook krijg ik nog niet te zien.

Johanna
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.