Inklok systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/12/2011 10:54:11
Quote Anchor link
Staat een punt achter de link, die moet weg.

Heb de code bekeken. Die zou ik dus _niet_ gaan gebruiken:
die als foutafhandeling of zelfs helemaal geen foutafhandeling.
aanmaken/kopiëren onnodige variabelen.
gebruik mysql_real_escape buiten query.
variabelen in query niet buiten quotes.
session_register : This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 02:11:03
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

11/12/2011 13:00:37
Quote Anchor link
Oh, heb je dan iets wat ik wel zou kunnen gebruiken?




http://phpeasystep.com/phptu/6.html
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/12/2011 13:07:59
Quote Anchor link
Wil met alle plezier helpen als je ergens vast loopt, maar ga geen script voor je maken/plaatsen. Het is jouw schoolopdracht...
Daarnaast kun je met Google ook de nodige informatie / voorbeelden vinden.
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

16/12/2011 12:19:34
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik krijg dit foutcode
Afbeelding

de code:

<table width="300" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<form name="form1" method="post" action="checklogin.php">
<td>
<table width="100%" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
<tr>
<td colspan="3"><strong>Member Login </strong></td>
</tr>
<tr>
<td width="78">Username</td>
<td width="6">:</td>
<td width="294"><input name="myusername" type="text" id="myusername"></td>
</tr>
<tr>
<td>Password</td>
<td>:</td>
<td><input name="mypassword" type="text" id="mypassword"></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="Submit" value="Login"></td>
</tr>
</table>
</td>
</form>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 16/12/2011 12:21:55 door Bawo Sambo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2011 12:27:46
Quote Anchor link
Welke foutcode? Ik zie alleen verkeerd afgesloten HTML.

Mijn advies, gebruik GEEN (ik herhaal: GEEN) tabellen voor formulieren, maar gewoon CSS.
Gewijzigd op 16/12/2011 12:29:18 door - Ariën -
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

16/12/2011 12:30:07
Quote Anchor link
HTTP 500 Internal Server Error


heb een image van gemaakt.
http://imageshack.us/photo/my-images/710/fotooqx.jpg/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2011 12:30:49
Quote Anchor link
Ik zie daar geen HTTP 500 error, en in zo'n geval is het handig om zoals ook vaak vermeld wordt eens in de error_log te kijken.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.