Instagram crawler

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

06/02/2015 15:30:33
Anchor link
>> Wanneer Instagram-gebruikers niet willen dat ze via mijn website gecrawld worden dat ze dan hun instagram-account geven met opgaaf van een geldige reden (zoals privacybezwaren) dat ik het account dan niet meer laat crawlen via mijn website?

Nee, dat zou een onwettige opt-out zijn: jij overtreedt de Auteurswet en je staakt dat op verzoek. Het zal toch omgekeerd moeten met een opt-in: gebruikers moeten eerst toestemming verlenen. Omdat je die toestemming alleen kunt verlenen voor je eigen materiaal, blijft de download dan dus beperkt tot je eigen foto's.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:46:57
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/02/2015 15:30:39
Anchor link
Milan, je bent een beetje eigenwijs hè? ;) Zal wel aan de leeftijd liggen. Eigenwijs zijn is niet altijd erg, maar wel als je uit enthousiasme beslissingen neemt die totaal verkeerd kunnen uitpakken.

Nogmaals, ik wil je waarschuwen voor waar je mee bezig bent. Er staat duidelijk dat het NIET is toegestaan.

>> Wanneer Instagram-gebruikers niet willen dat ze via mijn website gecrawld worden dat ze dan hun instagram-account geven met opgaaf van een geldige reden (zoals privacybezwaren) dat ik het account dan niet meer laat crawlen via mijn website?

Zo werkt het natuurlijk niet. Dat is de omgekeerde wereld. Het mag gewoon niet. Punt. En probeer je ook niet in allerlei bochten te wringen, want dat heeft geen zin.

Wat jij doet is simpelweg strafbaar.

>> Mocht ik het offline halen dan zet ik het op gitbub.

Ook dit raad ik je niet, aangezien je hiermee software levert voor illegale doeleinden.

Nogmaals, ik raad je aan volledig met dit project te stoppen, of gebruik te maken van de daarvoor bedoelde API. Zeg achteraf niet dat we je niet gewaarschuwd hebben ...
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

06/02/2015 15:39:37
Anchor link
Ozzie, volharding is geen slechte eigenschap. Ik denk dat Milan het project nog wel zo'n draai kan geven dat het niet meer illegaal is. Hinderlijk eigenwijs is hij ook niet, want hij pikt argumenten wel op.

Op zich is het een nuttige app: in één klik al je eigen foto's downloaden. Daar is juridisch weinig op aan te merken.

Zelf gebruik ik Instagram niet; zit zoiets er niet al in?
 
Milan Milan

Milan Milan

06/02/2015 15:42:01
Anchor link
Haha. Eigenwijs is het niet (misschien wel). Maar heb best veel tijd in het algoritme/spider gestoken, nogal zonde om het offline te halen.

Maar bedankt jongens. Topic kan gesloten worden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/02/2015 15:47:42
Anchor link
>> Ozzie, volharding is geen slechte eigenschap.

Zeker niet. Dat zei en bedoelde ik ook niet. Ik bedoelde te zeggen dat wanneer je jong bent je (meestal) nog niet alle facetten van een "zaak" geheel en wel objectief kunt bekijken (ook al denk je zelf van wel). Zeker niet als je ergens dolenthousiast over bent. Daarom mijn advies om óf te gaan werken met de bestaande API, of het project te stoppen. Het lijkt me geen pretje als je straks ineens met een fors boetebedrag wordt opgezadeld. Er zal maar iemand zijn die met die site slechts 5 foto's zipt, kun je dus wel een boete krijgen van 5 x $ 4.000. Niet echt een pretje lijkt me.

>> Eigenwijs is het niet (misschien wel).

Haha, vast wel een beetje ;) Ik herken er wel wat van mezelf in. Maar eigenwijs zijn is zeker niet iets ergs. Ik vind het een leuke en goede eigenschap.

>> Maar heb best veel tijd in het algoritme/spider gestoken, nogal zonde om het offline te halen.

Dat gevoel kan ik me voorstellen. Je kunt het ook online laten staan ... maar dan wel met alle risico's van dien :) Maar goed, de boodschap ik wel duidelijk vermoed ik zo. Succes met je keuze!
Gewijzigd op 06/02/2015 15:48:46 door Ozzie PHP
 
Milan Milan

Milan Milan

06/02/2015 15:48:20
Anchor link
Ward jouw reactie zag ik nog niet. Wat bedoel je met "zit zoiets er niet al in"?

Bij andere websites die de functionaliteit bieden, kun je plaatjes alleen met je eigen account downloaden en moet daarbij ook inloggen (dus daar wordt gebruik gemaakt van de API)

Maar ik heb dus een spider en daardoor is de API niet nodig.

Het grappige is dat ik Instagram zelf ook niet gebruik/heb.

Toevoeging op 06/02/2015 15:51:38:

@ozzie waar je haal je die 4000 euro vandaan?

Is zo'n procedure juridisch technisch gezien wel mogelijk tegen een 16-jarige?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

06/02/2015 15:53:07
Anchor link
Ik bedoelde: kun je met Instagram in één keer al je eigen foto's downloaden?

Als dat niet zo is, heb je een "business case" zoals we dat noemen: een levensvatbaar project.
Aangezien anderen dat ook zo doen (alleen eigen foto's na inloggen via de API), is het dan wel helaas niet uniek meer.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/02/2015 15:57:01
Anchor link
Milan Milan op 06/02/2015 15:48:20:
Is zo'n procedure juridisch technisch gezien wel mogelijk tegen een 16-jarige?

Ward van der Put op 06/02/2015 14:03:53:
> Dat je een schadevergoeding aan je broek kunt krijgen van een bedrag met een paar nullen.

Vier nullen, om precies te zijn: $ 150.000.

Of maar $ 4.000, maar dan wel per foto.

Milan Milan op 06/02/2015 15:48:20:
Is zo'n procedure juridisch technisch gezien wel mogelijk tegen een 16-jarige?

Lijkt me wel. Je staat niet ineens boven de wet omdat je nog geen 18 bent ofzo.
 
Milan Milan

Milan Milan

06/02/2015 15:58:34
Anchor link
Je kunt je eigen maar ook die van anderen downloaden. Maar nogmaals dan moet het specifieke account niet op privé staan.

Bij andere websites die dezelfde functionaliteit bieden, moet je inloggen en werkt het alleen bij je eigen plaatjes.

Tevens is mijn laadtijd ook sneller omdat ik gebruik maak van Amazon s3 en daar blijven de plaatjes 24 uur bewaard, gedurende die tijd kun je ze (onbeperkt) downloaden.

Het project is dus uniek tegenover de andere projecten die ongeveer dezelfse functionaliteit bieden.

Inatagram zelf biedt de functie ook niet aan om al.je foto's te downloaden.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

06/02/2015 16:09:50
Anchor link
>> Bij andere websites die dezelfde functionaliteit bieden, moet je inloggen en werkt het alleen bij je eigen plaatjes.

Dat heeft dus een reden: je kunt alleen beschikken over wat van jezelf is.

Je hebt niet alleen een privaatrechtelijk probleem (schadevergoeding aan de eigenaar betalen), maar ook een strafrechtelijk probleem: overtreden van de Auteurswet staat gelijk aan diefstal. Dus dat is de meervoudige strafkamer en eventueel een gevangenisstraf plus een strafblad. Moet je niet willen, ook niet als je 16 bent.
 
Milan Milan

Milan Milan

06/02/2015 16:17:26
Anchor link
Ja jullie hebben wel een punt. Ik laat er nog wel juridisch naar kijken. Dankjewel jongens.
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.