invulformulier in twee gesplitst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tony Tony

Tony Tony

12/03/2015 10:23:00
Quote Anchor link
Ik heb mijn enige tabel gehouden en heb mijn formulieren aangepast.ik heb 5 nieuwe bestanden gemaakt. bestand 1:vis_sessie_toevoegen1.php hier vul ik de datum,beginuur, einduur, water, stek, vangst, aas.
in mijn tweede bestand(verbinding1en2.php) heb ik een if functie geïntegreerd . Als de vangst niet groter is dan 0, moet hij deze gegevens naar de database sturen. met bestand: vis_sessie_toevoegen_sql.php.
indien vangst groter is dan 0, moet hij me elke keer de gegevens vragen voor soort, gewicht,aas met bestand:vis_sessie_toevoegen_2.php, hier voeg ik de eerder verkregen data (datum,beginuur, einduur, water, stek, vangst, aas) toe, en schrijf ik weg in 1 record, met bestand "vis_sessie_toevoegen_sql1.php".dit zoveel keer als het aantal dat vangst telt.
het gaat fout als de data in de database word geschreven. dan krijg ik overal " Undefined index"
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:00:29
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2015 10:27:05
Quote Anchor link
Relevante code is misschien wel handig.

Undefined index wil zeggen dat de key in dat array niet bestaat.
 
Bart V B

Bart V B

12/03/2015 10:28:26
Quote Anchor link
" Undefined index"...
Dat geeft aan dat je niet bestaande waardes gebruikt.
Aan de hand van je tekst word het wat lastig gissen welke fout zijn.
Het zou daarom dan ook handig zijn om je relevante code te plaatsen.
 
Tony Tony

Tony Tony

12/03/2015 10:28:53
Quote Anchor link
@ san, ben aan het zoeken hoe ik mijn code toevoeg, als ik mijn php hierin plak, krijg ik een foutmelding dat ik geen toegang heb tot de server. ik probeer eens met
 
Bart V B

Bart V B

12/03/2015 10:31:18
Quote Anchor link
? snap het niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php

echo 'hello World!';
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2015 10:32:06
Quote Anchor link
[code]
// php
[/code]
 
Tony Tony

Tony Tony

12/03/2015 10:33:30
Quote Anchor link
Als ik mijn php code hier ingeef, en ik klik op reageer, krijg ik deze foutmelding:


Forbidden

You don't have permission to access /forum/reply/97451/ on this server.

Apache Server at www.phphulp.nl Port 80
 
Bart V B

Bart V B

12/03/2015 10:35:32
Quote Anchor link
copy/past het eerst eens in kladblok ofzo.
En vanuit daar hier. Misschien dat het met de opmaak heeft te maken.
 
Ivo P

Ivo P

12/03/2015 10:35:47
 
Tony Tony

Tony Tony

12/03/2015 10:37:33
Quote Anchor link
@san, dat lukt niet, ik krijg dezelfde fout

Toevoeging op 12/03/2015 10:40:11:

Bedankt Ivo, ik ga hiermee aan de slag
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.