invulformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »
Jac E

Jac E

23/07/2014 13:13:30
Quote Anchor link
Ik heb een php invulformulier. Ik krijg 2 zaken maar niet opgelost. Pfff.

Wanneer ik "É" gebruik in combinatie met charset=iso-8859-1 krijg ik onderaan het scherm dit te zien: "" Bij charset UTF-8 gaat het wel goed (krijg niks extra te zien in scherm) maar krijg ik "é" in mijn database te zien. Waar gaat het mis?

Mijn tweede vraag is wanneer ik iets fout invul dan komt alle tekst weer terug in het invulscherm maar niet bij de vraag “aanhef”. Dit gaat via het aanklikken van een bolletje. Hoe kan ik dit aanpassen dat hij dit wel onthoud?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<FIELDSET STYLE="width: 400px; padding:10px; border: solid 1px #3F3F3F; font-family: sans-serif;">
<LEGEND STYLE="color: #829603; font-weight: bold;">Klant gegevens</LEGEND>

          <form method="post" action="">
            
            <h4>Bedrijfsnaam :</h4>
            <input type="text" size="45" name="bedrijfsnaam" value="<?php if(isset($_POST['bedrijfsnaam'])) echo htmlentities($_POST['bedrijfsnaam']); ?>">
            <h4>Achternaam :</h4>
            <input type="text" size="45" name="achternaam" value="<?php if(isset($_POST['achternaam'])) echo htmlentities($_POST['achternaam']); ?>">    
            
<h4> Aanhef :</h4>
<input type="radio" name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.
<input type="radio" name="geslacht_contactpersoon" value="Vrouw">Mevr.
            
<h4>E-mail :</h4>
<input type="text" size="45" name="email_contactpersoon" value="<?php if(isset($_POST['email_contactpersoon'])) echo htmlentities($_POST['email_contactpersoon']); ?>">
<br>
    
<input class="button" type="submit" name="submit" value="verzenden">
</form>
</FIELDSET>    
        <?php
        if (isset($_GET['success']) && empty($_GET['success'])) {
        include 'registratie_uitnodiging_verstuurd.php';
        // header("Location: http://domeinnaam.nl/registratie_uitnodiging_verstuurd.php");
        }
        ?>

        <?php
        if(empty($errors) === false){
            echo '<p>' . implode('</p><p>', $errors) . '</p>';    
        }

            ?>

    </div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 23/07/2014 13:14:11 door Jac E
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:07:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 13:30:10
Quote Anchor link
Ik gok dat je bestand als UTF-8 encoding is opgeslagen, en dat je deze moet aanpassen in: iso-8859-1. Een kwestie van even in je editor zoeken.
Gewijzigd op 23/07/2014 13:30:24 door - Ariën -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/07/2014 13:40:55
Quote Anchor link
En even naar de encoding van je table kijken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 13:51:53
Quote Anchor link
Welke table? Zijn form bedoel je?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

23/07/2014 14:01:09
Quote Anchor link
@aar van de db gok ik.
Heb zelf al paar keer gehad dat ik vreemde chars in me db had staan maar niet op me website.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2014 14:29:10
Quote Anchor link
Waarom gebruik je geen method="post"?

Je tweede vraag:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="radio" <?php isset($_GET['geslacht_contactpersoon']) and ($_GET['geslacht_contactpersoon'] == 'Man') echo 'selected'; ?> name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.

En zo ook de andere radio.
Gewijzigd op 23/07/2014 14:29:37 door - SanThe -
 
Jac E

Jac E

23/07/2014 22:55:44
Quote Anchor link
Ik krijg die "" maar niet weg. Het script begint met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1 ">

Dus dat moet nu goed zijn lijkt mij. Nu zie ik dat de "é" toch verkeerd wordt opgeslagen in de database, als "&eacute;". De collatie is utf8_bin. Ik begrijp er niks meer van.


Bedankt SanThe voor je script. Ik krijg alleen een foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO in /home/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 23:11:13
Quote Anchor link
Die rare tekens heten de Byte-Order-Mark, ook bekend als de B-O-M.
Je kan deze weghalen in je editor door de encoding aan te passen naar je juiste encoding die je defineert.

Bij voorkeur overal UTF-8.
Ook helpt het vaak door het script opnieuw in Notepad/kladblok aan te maken en op te slaan met UTF-8 encoding.
Gewijzigd op 23/07/2014 23:20:45 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2014 14:43:19
Quote Anchor link
Sorry, ik was de if() vergeten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="radio" <?php if(isset($_GET['geslacht_contactpersoon']) and ($_GET['geslacht_contactpersoon'] == 'Man')) echo 'selected'; ?> name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.
 
Jac E

Jac E

24/07/2014 17:50:49
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp. Helaas werkt het nog niet bij mij. De bolletjes worden weer wit. Ik weet niet waarom. Jammer :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2014 17:53:10
Quote Anchor link
Blijkbaar wordt er geen $_GET in de URL meegegeven met de waarde 'Man'?
 
Jac E

Jac E

24/07/2014 22:19:42
Quote Anchor link
$_GET in de URL... eeeh... ik heb de hele avond van alles gegoogled. Ik kom hier gewoon niet uit. Hoe kan ik een test doen in mijn script om te zien of het überhaupt wel mogelijk is om zo'n geheugen functie te gebruiken met type="radio"

Het scriptje van SanThe wil ik graag gebruiken. Wat moet er nog meer bij om deze regel los werkend te krijgen om ermee te testen.

En in welk online php/html checker kan dat. Meestal alleen php of html en niet samen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2014 22:27:47
Quote Anchor link
In SanThe's voorbeeld wordt er een ?geslacht_contactpersoon=Man in de URL verwacht, waarna hij geselecteerd is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2014 23:47:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 23/07/2014 14:29:10:
Waarom gebruik je geen method="post"?


<form method="post" action="">

Ik zie dat je het aangepast hebt.
Dan is het dus geen GET meer, maar POST.
 
Jac E

Jac E

25/07/2014 00:19:38
Quote Anchor link
Sorry... waar komt POST dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/07/2014 11:39:24
Quote Anchor link
Beetje zelf denken mag ook wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.