Javascript probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/01/2015 19:27:56
Quote Anchor link
EDIT: lawl, het is al opgelost.
Gewijzigd op 25/01/2015 19:29:03 door Thomas van den Heuvel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:39:26
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2015 22:12:33
Quote Anchor link
Dat je het script verplaatst hebt maakt niet zoveel uit, het is alleen veel overzichtelijker om alles bij elkaar te zetten. Eigenlijk heb je dan jQuery(function($){}) niet eens nodig.

Belangrijker is dat je de afhandeling in de onsubmit van de form hebt staan, en dat heeft te maken met CKEditor.

Als je een textarea 'vervangt' door een CKEditor instance, blijft de inhoud van de textarea ongewijzigd ongeacht wat je in de editor aanpast. In eerdere versies van CKE moest je altijd met de getData functie de gegevens ophalen, in de huidige versie krijgt de textarea automatisch de inhoud van de editor wanneer een formulier verstuurd wordt.

In je eerdere code had je dit op de click handler van de submit button staan, met daarin een e.preventDefault en het standaard gedrag van een submit is een formulier versturen.

CKE docs:
Please note that the replaced <textarea> element is updated automatically by CKEditor straight before submission. If you need to access the <textarea> value programatically with JavaScript (e.g. in the onsubmit handler to validate the entered data), there is a chance that the <textarea> element would still store the original data. In order to update the value of replaced <textarea> use the editor.updateElement() method.

Voor de personen die niet de jquery adapter van CKE gebruiken.
Gewijzigd op 25/01/2015 22:13:12 door Ger van Steenderen
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.