Joomla! plug-in

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
Gijs Laandrecht

Gijs Laandrecht

27/01/2012 18:40:09
Quote Anchor link
Ik heb een php geschreven Joomla! 1.7 plug-in. Dit is een plug-in waarmee je resultaten kunt geven op basis van de gekozen antwoorden door punten toe te kennen aan de antwoorden. Nu is het zo dat elke vraag telkens op een andere pagina komt en moet je dus telkens op Next drukken.

Zou iemand misschien kunnen kijken naar deze plug-in of die (snel) kan zien waar dat "probleem" zit en of dat opgelost kan worden zodat de vragen gewoon op 1 pagina komen?

Super, super bedankt alvast!

Link naar het bestand:
http://www.mijnbestand.nl/Bestand-GBGTKJBOXDXZ.zip
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:11:52
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/01/2012 18:56:07
Quote Anchor link
oh, gaan we er een zoekt en gij zult vinden van maken, maar waar we naar op zoek moeten gaan is alleen omschreven met 1 woord: probleem

het lijkt mij dat je duidelijker moet zijn in alles
 
Gijs Laandrecht

Gijs Laandrecht

27/01/2012 19:09:13
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie! Ik zal zo specifiek mogelijk zijn.
Op deze site: http://87.195.102.176/zelftest/ Kun je zien wat ik bedoel. Daar kun je de zelftest doen en daar zie je dat de twee vragen op twee verschillende pagina's staan. Die wil ik dus graag op 1 pagina krijgen.

Dit bestandje: http://www.mijnbestand.nl/Bestand-4S76VLDZ73BY.rar bevat het .php bestand waar het "probleem" moet zitten.

Ik denk zelf op regel 26 maar ik ben niet goed genoeg met PHP om dat op te lossen.

Hopelijk ben ik specifiek genoeg en als je meer moet weten hoor ik het heel graag!

Wederom bedankt alvast!
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/01/2012 19:15:15
Quote Anchor link
Nou, het is al specifieker dan de gehele plugin af te moeten zoeken en je vertelt nu tenminste ook wat je wilt bereiken...

Kan je dit niet aanpassen via het admin pannel van deze plugin?
Gewijzigd op 27/01/2012 19:18:55 door Noppes Homeland
 
- SanThe -

- SanThe -

27/01/2012 19:40:13
Quote Anchor link
Je zal toch de relevante code hier moeten posten.
 
Gijs Laandrecht

Gijs Laandrecht

28/01/2012 00:53:02
Quote Anchor link
Ik kan het helaas niet aanpassen via de admin panel.
En ik zie dan ook geen andere optie dan de hele code te plaatsen, aangezien ik niet precies weet, of eigenlijk geen idee heb waar ik wijzigingen zou moeten doen.

De code is als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
/**
 * @package    Jr_questionnaire
 * @subpackage com_jr_questionnaire
 * @version        2.0
 * @license        GNU/GPL
 * @author        Dimon
 * @author mail    joomlaru.org - at - yandex.ru
 * @website        http://layout.in.ua
 *
 */

defined('_JEXEC') or die('Restricted access');

JHTML::_('behavior.tooltip');

// Save registration
$blank_count = $_POST['blank_count'];
$quest_blank = '';
$quest_name = '';
$quest_email = '';
for ($i=1;$i<=$blank_count;$i++) {
$quest_blank .= $_POST['blank_title'.$i];
$quest_blank .= ': ';
$quest_blank .= $_POST['blank'.$i];
$quest_blank .= '<br/>';
if ($_POST['blank_type'.$i] == '3') { $quest_email = $_POST['blank'.$i]; }
if ($_POST['blank_type'.$i] == '4') { $quest_name = $_POST['blank'.$i]; }
    }

// Get questions
$database =& JFactory::getDBO();
$database->setQuery("SELECT * FROM #__jr_questionnaire_quests WHERE questtest = $id AND published = 1 ORDER BY ordering ASC");
$questions = $database->loadObjectList();
$quest_i = 1;
foreach ($questions as $quest_item):
?>
<span class="step" id="step
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
 if ($quest_item->answer_type == 0) { ?>

<label for="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questdesc != '') { echo 'class="hasTip" title="' . $quest_item->questdesc . '"'; } ?>
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->questname; ?>
</label>
<input type="hidden" name="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->id; ?>
"/>
<input type="hidden" name="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->answer_type; ?>
"/>
<select class="input_field_12em
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questreq == 1) {echo 'required';} ?>
" name="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
">
<option value="">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo JText::_( 'Take_an_option' ); ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php for ($option_i=1;$option_i<=7;$option_i++) {
if ($quest_item->{'answer_'.$option_i} !="") {
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->{'answer_'.$option_i} ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } } ?>

</select><br /><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
 if ($quest_item->answer_type == 1) { ?>

<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questdesc != '') { echo 'class="hasTip" title="' . $quest_item->questdesc . '"'; } ?>
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->questname; ?>
</label>
<input type="hidden" name="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->id; ?>
"/>
<input type="hidden" name="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->answer_type; ?>
"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php for ($option_i=1;$option_i<=7;$option_i++) {
if ($quest_item->{'answer_'.$option_i} !="") {
?>

<br /><br /><input type="radio" class="input_field_radio
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questreq == 1) {echo 'required';} ?>
" name="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->{'answer_'.$option_i} ?>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } } ?>

<br /><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
 if ($quest_item->answer_type == 2) { ?>

<label for="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questdesc != '') { echo 'class="hasTip" title="' . $quest_item->questdesc . '"'; } ?>
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->questname; ?>
</label>
<input type="hidden" name="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->id; ?>
"/>
<input type="hidden" name="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->answer_type; ?>
"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php for ($option_i=1;$option_i<=7;$option_i++) {
if ($quest_item->{'answer_'.$option_i} !="") {
?>

<br /><br /><input type="checkbox" class="input_field_box
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questreq == 1) {echo 'required';} ?>
" name="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
_
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
" id="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
_
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->{'answer_'.$option_i} ?>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } } ?>

<br /><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
}
$quest_i++;
?>
</span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
endforeach;
?>


-Edit-
Sorry voor deze manier van plaatsen maar hij maakt er automatisch zo'n bericht van!
Gewijzigd op 28/01/2012 00:55:52 door Gijs Laandrecht
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.