.js bestandje wegschrijven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marc Huyghebaert

Marc Huyghebaert

22/04/2011 16:46:12
Quote Anchor link
Ik heb een probleem bij het wegschrijven van een bestandje met de .js extensie.
Misschien weet iemand wat ik verkeerd doe?

Hier is wat ik heb

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
  // maak string leeg
  $editor1="";
  // open kalender database in read only mode
  $file = fopen("../pages/kalender-database.js", "r") or exit("Unable to open file!");
  // lees uit en stockeer in string
  while(!feof($file)){
    $editor1 = $editor1 . fgets($file);
  }

  // sluit file
  fclose($file);
?>

<form method="POST" action="" ENCTYPE="multipart/form-data>
<p align="left">Aan te passen file : <input type="text" READONLY name="calenderdatabasefilelocation" size="30" value="../pages/kalender-database.js"></p>
<textarea id="editor1" name="editor1" rows="20" cols="100">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $editor1; ?>
</textarea>
<p align="left"><input type="submit" value="Opslaan" name="actie"></p>
</form>

Het uitlezen en vertonen lukt prima.
De bedoeling is dat je wijzigingen aanbrengt en dan het bestandje terug wegschrijft. Dat doe ik zo

// open kalender database in write mode
$file = fopen("../pages/kalender-database.js", "w") or exit("Unable to open file!");
// schrijf file weg
fwrite($file, $editor1);
// sluit file
fclose($file);

nu het wegschrijven lukt ook behalve dat elke keer er een " teken in de tekst staat na het we wegschrijven er een \ voor komt te staan.

Dus org staat er bvb "Y","M","D" en na het wegschrijven en opnieuw inlezen staat er \"Y\",\"M\",\"D\"

hoe kan ik dat verkomen? Iemand een idee??

Thanks
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:30:21
 
Jelmer -

Jelmer -

22/04/2011 16:48:32
 
Marc Huyghebaert

Marc Huyghebaert

22/04/2011 16:59:49
Quote Anchor link
Jelmer rrrr bedankt - probleem verholpen

topic mag voor mij gesloten worden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.