Versio

Kan als enige een website niet bezoeken?

Overzicht Reageren

Pagina: 1 2 volgende »

Erick Schluter

Erick Schluter

12/12/2009 19:19:00
Quote Anchor link
Ik kreeg onlangs van iemand de vraag of ik even naar een website wilde kijken om 1 en ander aan te passen.

De grap is nu echter dat ik de website even heb kunnen bekijken, maar vanaf de dag erna bleek dit niet meer mogelijk?! De website is gewoon online...ik heb een aantal mensen screenshots laten sturen en iedereen kan de website gewoon bezoeken....behalve ik...

Bij mij vervalt de website constant in de volgende boodschap:
Quote:
The connection has timed out
The server at www.dewebsite.com is taking too long to respond.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.


Dit in alle browsers op mijn PC en terwijl elke andere website die ik bezoek zonder problemen wordt geladen.

Hoe zou dit komen? En belangerijker...wat kan ik hier aan doen?

HELLUP!?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/05/2012 02:16:33
Gesponsorde koppelingen:
BHosted Hosting al vanaf € 1,- per maand

Controleer nu gratis jouw domeinnaam:

  
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

12/12/2009 20:22:00
Quote Anchor link
Kan het zijn dat je een ban gekregen hebt? OP ip?
 
Erick Schluter

Erick Schluter

12/12/2009 20:25:00
Quote Anchor link
Ik zou niet weten waarom?

De eigenaar van de website wilt juist dat ik overal bij kan om 1 en ander aan te passen...

Ik snap er werkelijk niets van?!
 
Karl Karl

Karl Karl

12/12/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Quote:
Error!
Could not locate remote server

Zal vast wel een fout in de dns zijn ofzo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Karl Karl
 
Erick Schluter

Erick Schluter

12/12/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Dat is natuurlijk niet de URL waar het over gaat...gekkie...:lol:

Die wil ik eigelijk niet noemen om eventuele verstoringen in de zoekresultaten te voorkomen...

Maar bedankt voor het meedenken!
 
Karl Karl

Karl Karl

12/12/2009 21:14:00
Quote Anchor link
Ah,
Mjah.
Zonder meer kunnen wij ook niet veel voor je doen denk ik.
Kan zoals ik zei al een dns fout zijn. Of toch de code nalopen op fouten.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

12/12/2009 21:42:00
Quote Anchor link
Zeg het ligt aan de 'DNS'...wie lost dit dan op? De host...

En de code nalopen kan dus niet...want ik kan nergens bij...ook is het probleem echt alleen op mijn PC, de rest van de wereld kan de website gewoon bezoeken.

Code is het probleem dus niet...

Zucht...
 
- SanThe -

- SanThe -

12/12/2009 22:15:00
 
Richard

Richard

12/12/2009 23:25:00
Quote Anchor link
Probeer Google chrome eens of verwijder je tijdelijke internetbestanden.
 
Wouter DS

Wouter DS

12/12/2009 23:47:00
Quote Anchor link
probeer gewoon met een proxy is en je weet het direct..
 
Erick Schluter

Erick Schluter

12/12/2009 23:55:00
Quote Anchor link
Hey SanThe,

Ik heb de link gevolgd en krijg wel hier en daar een 'fail'.

Bijvoorbeeld:

ERROR. The NS records at all your nameservers are different, check the info above for details.

of

ERROR: lame nameservers:
ns1.plugsocket.com. [83.223.103.20]
ns2.plugsocket.com. [87.117.228.100]

en

ERROR: Your SOA (Start of Authority) record states that your master (primary) name server is: That server is not listed at the parent servers, which is not correct.

??!
Vergeef me...maar hier wordt ik ook niet echt wijzer van, jij wel?

@Richard:
In Chrome hetzelfde verhaal...ietwat andere error-boodschap, maar hetzelfde resultaat....geen website.

@Paradox:
'probeer gewoon met een proxy'....klinkt bekend, maar hoe doe ik dat ook alweer?
 
Stefan

Stefan

12/12/2009 23:57:00
Quote Anchor link
http://anonymouse.org/anonwww.html
Ga daar op, en typ je url daar in. Kijken als het werkt.
 
Perry

perry

13/12/2009 01:05:00
Quote Anchor link
je kan ip op verschillende manieren blockeren idd zoals gezecht via een ban op ip echter kan dit ook komen door de webhosting er zijn zo verschillende hostings die de ftp alleen maar toelaten vanaf 1 ip zodra er vanuit een ander ip er na word in gelogd kan het zijn dat deze binnen 48 uur geban of gekickt word en dit met tijds duur van 1 week.

het kan natuurlijk ook zijn dat er een block in htac, is aangebracht waardoor je er niet meer in kan.

mijn advice contacteerd de "jongen"voor wie je dit deed en anders het hosting kantoor
 
Erick Schluter

Erick Schluter

13/12/2009 06:14:00
Quote Anchor link
@Stefan

Huh?! Dan werkt het wel....als 'anonieme bezoeker'...zou mijn IP adres dan geblokeerd zijn?

@Perry

Ben bang dat het daar op neer gaat komen...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/12/2009 09:35:00
Quote Anchor link
@Erick
Wat heb je voor webprovider, of surf je thuis via een eigen server via waar je met je computer dan weer kunt internetten?

Als ik dit zo lees heb ik het vermoeden dat SanThe de website ook niet zou kunnen bezoeken. Misschien even pm'en?) Hij heeft een best strenge DNS controle. Volgens mij (correct me if I'm wrong) krijg je ook een andere DNS-controller oid, als je via die proxy naar die website gaat.

Een IP-ban is vrij onwaarschijnlijk, vooral als je nooit wat geks hebt gedaan op/ met de server.


Quote:
ERROR. The NS records at all your nameservers are different, check the info above for details.

of

ERROR: lame nameservers:
ns1.plugsocket.com. [83.223.103.20]
ns2.plugsocket.com. [87.117.228.100]

en

ERROR: Your SOA (Start of Authority) record states that your master (primary) name server is: That server is not listed at the parent servers, which is not correct.

Dit vertalend betekend het dat op de verschillende nameservers naar een ander IP van de website wordt verwezen. De NS records die je url doorlinken naar de website, komen in elk geval niet overeen. Dit zou normaal gesproken wel het geval moeten zijn. Immers als de 1e nameserver (die je doorstuurd naar je website) niet te bereiken is, dan moet die ander je gewoon naar de website doorsturen, zodat de bezoeker er niets van merkt.

Daarbij geef je ook een master nameserver op normaal gesproken, dat is hier niet het geval. Deze master nameserver is de server die indien bereikbaar als eerste wordt gezocht/ aangesproken voor de locatie van de website. Dit moet 1 van de servers zijn die je hebt opgegeven als DNS server.

De enige die hier evt. wat aan kan doen is dan de domein hoster/ administrator. Hij kan vaak dns instellingen wel aanpassen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Erick Schluter

Erick Schluter

13/12/2009 17:20:00
Quote Anchor link
Hey Robert,

Ik ben creatief...maar heb geen server thuis staan of zo...Alles dat ik doe gaat via XS4ALL...de beste!

Ben bang dat ik aan de host ga uitleggen wat er scheelt en dan maar hopen dat zij een pasende oplossing hebben.

Bedankt allen!
 
Robin

Robin

13/12/2009 23:20:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk kom je gewoon automatisch in de firewall van de server terecht of iets dergelijks, vraag aan de server beheerder of ie je in de whitelist wilt gooien.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

13/12/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Hey Robin,

Wordt gedaan...die gekke host regelt het maar!

Toch zit ik nu met de vraag:

Hoeveel mensen zouden dit met hoeveel websites hebben?

Ik bedoel, ik persoonlijk ga meteen op onderzoek uit, maar een gemiddelde internetbezoeker denkt onmiddelijk 'werkt niet, next!'.

Hoe weet je of jouw website niet door dit soort gekke situaties wordt beinvloed?

Straks ervaren 4 van de 10 bezoekers een website op deze manier...?
 
John D

John D

13/12/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Al een traceroute gedaan ? (tracert in windows).
 
- SanThe -

- SanThe -

13/12/2009 23:47:00
Quote Anchor link
Ik ben ondertussen ook wel benieuwd of ik er dan wél op kom.

@Erick: Als je er geen probleem mee hebt PM mij dan even de url.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

14/12/2009 00:44:00
Quote Anchor link
@John
Een traceroute in Windows?

Nee...hoe doe ik dat en waarom?

@San The
Done!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

Get Adobe Flash player