Kapotte externe schijf

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

20/10/2014 16:41:00
Quote Anchor link
Hallo,

Sinds gisteren krijg ik mijn externe harde schijf niet meer aangesloten op mijn computer en maakt deze een tikkend geluid. Nu ga ik deze opsturen voor reparatie en hoop ik dat de informatie die erop staat nog te redden valt. Hoe groot schatten jullie de kans dat de informatie op de schijf nog te redden valt? En is het mogelijk dat ik in mijn computer een soort van cache kan uitlezen van die schijf?

Ik hoop dat jullie me hiermee verder kunnen helpen.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 00:39:56
 
Henk de Vriep

Henk de Vriep

20/10/2014 16:50:26
Quote Anchor link
Wellicht is dit wat?:https://www.youtube.com/watch?v=PoVBHG4kajA
 
Lord Gaga

Lord Gaga

20/10/2014 17:08:16
Quote Anchor link
Het liefst wil ik er niet zelf niet mee zitten rotzooien want ik heb hier totaal geen verstand van en ik kan het me niet permitteren dat ik de data verlies.
Gewijzigd op 20/10/2014 17:08:44 door Lord Gaga
 
Pipo Clown

Pipo Clown

20/10/2014 17:22:21
Quote Anchor link
Lord Gaga op 20/10/2014 17:08:16:
en ik kan het me niet permitteren dat ik de data verlies.


In dat geval neem ik naam dat je een fatsoenlijke backup hebt waar vanaf je verder kunt werken ?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

20/10/2014 17:48:19
Quote Anchor link
De data op deze schijf zijn nou juist de backups en sommigen zijn al meer dan 7 á 8 jaar oud.
 
Ivo P

Ivo P

20/10/2014 17:53:42
Quote Anchor link
de kans dat de data gered kán worden zal best rond de 99% liggen.
Maar of jij de kosten er voor over hebt....

Iemand kan desnoods sector voor sector op de schijfjes in de behuizing gaan zoeken wat er gestaan heeft. Desnoods besteed je daar 6 maanden fulltime aan. of je dat wilt betalen is de vraag.

Als het een beetje meevalt, zou heb met een honderd of wat aan euro's klaar kunnen zijn.
Is er iets fysiek gebeurd met de schijf? Draaiend van de tafel gevallen bijvoorbeeld??
 
Lord Gaga

Lord Gaga

20/10/2014 18:12:46
Quote Anchor link
Ik heb gisteren mijn computer en alle andere apparatuur opnieuw aangesloten en waarschijnlijk heb ik een verkeerde stekker in de externe harde schijf gestoken waardoor er teveel stroom op kwam te staan. Daarna begon het tikken.

Ondertussen heb ik al wat rond gezocht op internet en denk ik dat ik dit maar eens een kans geef:
http://www.datarecoverynederland.nl/harde-schijf-recovery.html
 
John D

John D

20/10/2014 18:22:29
Quote Anchor link
Is het een USB externe disk? Het kan ook zijn dat je USB poort defect is geraakt. De schijf spreekt aan, de spanning stort in elkaar en je hoort alleen de leeskop tikken. Probeer de schijf aan een ander apparaat/laptop/computer. Verder altijd zorgen dat je een dubbele backup hebt of dat je bestanden ook in kopie op je computer staan.
Gewijzigd op 20/10/2014 18:23:34 door John D
 
Lord Gaga

Lord Gaga

20/10/2014 18:30:06
Quote Anchor link
Ik heb de schijf al ingebouwd in mijn PC en aan mijn vaders PC geprobeerd te koppelen maar dat hielp ook niet, het bleef tikken. Dan maar hopen dat datarecoverynederland alles kan herstellen en een nieuwe harde schijf kunnen opsturen met de data. Als dat is gebeurd, is er dan een programma dat er voor zorgt dat wanneer ik iets opsla op een schijf dit automatisch ook wordt opgeslagen op een andere schijf?
 
John D

John D

20/10/2014 18:47:18
Quote Anchor link
Er is van alles mogelijk, ik heb (oude) SAN met een RAID10 configuratie en nachtelijke backup naar een netwerkdisk. Altijd opslaan op het SAN en niet meer lokaal op je peeceetje of laptop.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

20/10/2014 23:39:15
Quote Anchor link
Al met al is er dus wel een grote kans dat alle data er nog op staat?
 
Ivo P

Ivo P

21/10/2014 00:28:21
Quote Anchor link
ik zou in elk geval niet te lang doorgaan met proberen of hij in elke pc tikt en hoelang dat dan duurt.

waarschijnlijk staan de koppen mooie sporen over de schijven te krassen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.