Krijg geen background in mijn CSS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis  van DUin

Dennis van DUin

30/03/2015 16:52:10
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik ben nu begonnen met CSS en het zelf schrijven van alles. Nu probeer ik een background te laten zien maar deze is niet zichtbaar in op mijn site en wordt ook niet zichtbaar. Weet iemand wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<style type="text/css">

body{
margin:0;
padding:0;
line-height: 1.5em;

    background-image: url("http://dvdtv.altervista.org/img/style/background.png");
    background-color: #cccccc;
    
}</style>


En op de site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8" />
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="stylesheet" href="css/pagestyle.css" type="text/css">



<title>Title index</title>
</head>

<body>


</body>
</html>


Ik heb alle niet relevante codes er naar mijn weten uitgehaald. Als het nodig is plaats ik nog de hele CSS en site?

Groetjes,
Dennis


Link: http://dvdtv.altervista.org/index.php
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:31:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2015 17:00:40
Quote Anchor link
Je HTML steekt wel heer vreemd in elkaar op: http://dvdtv.altervista.org/index.php
Zo staat er twee maal <!DOCTYPE html> in, en die hoort uitsluitend helemaal bovenaan te staan.
 
Dennis  van DUin

Dennis van DUin

30/03/2015 17:02:10
Quote Anchor link
Dat is nu weg! Het zat nog in een stukje die ik include ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2015 17:04:04
Quote Anchor link
Er staat HTML in je CSS-file.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<style type="text/css">.......</style>[/i]
 
Dennis  van DUin

Dennis van DUin

30/03/2015 17:05:26
Quote Anchor link
Okee onwijs bedankt! Ik wist niet dat dat niet mocht... iets geleerd!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.