laad icoontje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

30/03/2015 12:30:23
Quote Anchor link
Op een website die ik maak haal ik uit een database zo ongeveer 250-300 users op en dat kan soms even duren. Ik zou het mooi vinden als er een 'laad' tekentje te zien is tot alle users geladen zijn. Dan verdwijnt het 'laad' tekentje en komen de users te voorschijn.

Voor het 'laad' tekentje gebruik ik Font Awesome
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-spin"></i>


Weet iemand hoe ik dit mogelijk moet maken?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 05:37:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2015 12:58:56
Quote Anchor link
Is het niet eerst zinvol om te kijken of de laadduur minder kan? En haal je het via AJAX op?
Iets meer informatie mag wel.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

30/03/2015 13:14:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je font-awesome daarvoor ? gebruik een gifje en je hebt verder geen css (of icon library) of dergelijke nodig.
Hier kun je zelf een load icon maken (presets):

http://www.ajaxload.info/

Maar zoals Aar C ook al zegt, wat meer informatie is misschien wel handig, misschien kun je zelfs voorkomen dat je een load icon nodig hebt (niemand zit te 'wachten' op iets dat aan het laden is).
Gewijzigd op 30/03/2015 13:14:47 door Eschwin Moerkerken
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

30/03/2015 15:01:20
Quote Anchor link
Bart Matsko op 30/03/2015 12:30:23:
Op een website die ik maak haal ik uit een database zo ongeveer 250-300 users op en dat kan soms even duren.

Ik vermoed dat het sneller maken van die query of de afhandeling ervan véél meer oplevert dan de fontbestanden en CSS-code van Font Awesome laden.

Maar als je toch Font Awesome gebruikt... Je kunt de CSS laden met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" href="//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.min.css">

Daarna maak je een spinner met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-cog fa-spin"></i>

of met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-pulse"></i>

Cheatsheet
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 15:40:54
Quote Anchor link
Bedankt voor het mee denken!

Ik zou graag alsnog willen weten hoe zo'n laad icoontje in z'n werk gaat, gewoon om het uit te proberen. Ik laad de database in via PDO en laat het zien door middel van een "foreach".

De bedoeling is dat als je op de webpagina komt, er een laad icoontje te zien is, daarvoor gebruik ik FontAwesome en deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-spin"></i>


Als de foreach klaar is, en alles geladen is moet het laad icoontje verdwijnen en de gegevens tevoorschijn komen.

Wie kan mij helpen?
 
Wouter J

Wouter J

02/04/2015 15:43:37
Quote Anchor link
Wanneer je de request doet laad icoontje tonen en wanneer deze klaar is laad icoontje verbergen? Of is dat niet je vraag?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 16:29:35
Quote Anchor link
Wouter J op 02/04/2015 15:43:37:
Wanneer je de request doet laad icoontje tonen en wanneer deze klaar is laad icoontje verbergen? Of is dat niet je vraag?


Ik denk het niet, volgens mij moet het zo zijn dat zolang hij door de "foreach" heenloopt er een laad icoontje te zien is of zo iets dergelijks?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 16:37:25
Quote Anchor link
Als je via AJAX werkt, want je wilt de site zelf niet onnodig vertragen, dan laad je de data in vanaf een apart script uit een apart bestand.

Als je gebruik maakt van $.ajax() in jQuery, dan kan je bij het success: event het laadicoontje (vaak Throbber genoemd) weghalen, en de data in het juiste HTML-element tonen.
 
Eddy E

Eddy E

02/04/2015 16:54:21
Quote Anchor link
Maar even serieus: voor 250 rijen hoef je toch geen laad-icoontje te tonen?
Het laadicoontje aan HTML, font, Javascript etc is al meer 'werk' dan de HTML-lijst van je 250 rijen???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 16:56:09
Quote Anchor link
Dan blijf ik benieuwd... wat maakt het tonen van 250 rijen nou zo traag?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 17:12:03
Quote Anchor link
Aar C op 02/04/2015 16:37:25:
Als je via AJAX werkt, want je wilt de site zelf niet onnodig vertragen, dan laad je de data in vanaf een apart script uit een apart bestand.

Als je gebruik maakt van $.ajax() in jQuery, dan kan je bij het success: event het laadicoontje (vaak Throbber genoemd) weghalen, en de data in het juiste HTML-element tonen.


Hoe moet het als je niet via AJAX werkt? Aangezien ik daar nog geen enkele ervaring mee heb en daar later pas aan wil beginnen.

Toevoeging op 02/04/2015 17:12:27:

Eddy E op 02/04/2015 16:54:21:
Maar even serieus: voor 250 rijen hoef je toch geen laad-icoontje te tonen?
Het laadicoontje aan HTML, font, Javascript etc is al meer 'werk' dan de HTML-lijst van je 250 rijen???


Is niet nodig, maar ik wil graag weten hoe het werkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 17:16:57
Quote Anchor link
Normaal worden laadicoontjes toegepast in geval van zware script die met AJAX asynchroon worden binnengehaald. Anders moet je je met setinterval() werken, en een functie daaraan hangen die de data wegmaskeert met een icoontje, terwijl het in werkelijkheid al geladen is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.