laad icoontje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

30/03/2015 12:30:23
Quote Anchor link
Op een website die ik maak haal ik uit een database zo ongeveer 250-300 users op en dat kan soms even duren. Ik zou het mooi vinden als er een 'laad' tekentje te zien is tot alle users geladen zijn. Dan verdwijnt het 'laad' tekentje en komen de users te voorschijn.

Voor het 'laad' tekentje gebruik ik Font Awesome
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-spin"></i>


Weet iemand hoe ik dit mogelijk moet maken?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 04:58:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2015 12:58:56
Quote Anchor link
Is het niet eerst zinvol om te kijken of de laadduur minder kan? En haal je het via AJAX op?
Iets meer informatie mag wel.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

30/03/2015 13:14:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je font-awesome daarvoor ? gebruik een gifje en je hebt verder geen css (of icon library) of dergelijke nodig.
Hier kun je zelf een load icon maken (presets):

http://www.ajaxload.info/

Maar zoals Aar C ook al zegt, wat meer informatie is misschien wel handig, misschien kun je zelfs voorkomen dat je een load icon nodig hebt (niemand zit te 'wachten' op iets dat aan het laden is).
Gewijzigd op 30/03/2015 13:14:47 door Eschwin Moerkerken
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

30/03/2015 15:01:20
Quote Anchor link
Bart Matsko op 30/03/2015 12:30:23:
Op een website die ik maak haal ik uit een database zo ongeveer 250-300 users op en dat kan soms even duren.

Ik vermoed dat het sneller maken van die query of de afhandeling ervan véél meer oplevert dan de fontbestanden en CSS-code van Font Awesome laden.

Maar als je toch Font Awesome gebruikt... Je kunt de CSS laden met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" href="//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.min.css">

Daarna maak je een spinner met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-cog fa-spin"></i>

of met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-pulse"></i>

Cheatsheet
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 15:40:54
Quote Anchor link
Bedankt voor het mee denken!

Ik zou graag alsnog willen weten hoe zo'n laad icoontje in z'n werk gaat, gewoon om het uit te proberen. Ik laad de database in via PDO en laat het zien door middel van een "foreach".

De bedoeling is dat als je op de webpagina komt, er een laad icoontje te zien is, daarvoor gebruik ik FontAwesome en deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-spin"></i>


Als de foreach klaar is, en alles geladen is moet het laad icoontje verdwijnen en de gegevens tevoorschijn komen.

Wie kan mij helpen?
 
Wouter J

Wouter J

02/04/2015 15:43:37
Quote Anchor link
Wanneer je de request doet laad icoontje tonen en wanneer deze klaar is laad icoontje verbergen? Of is dat niet je vraag?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 16:29:35
Quote Anchor link
Wouter J op 02/04/2015 15:43:37:
Wanneer je de request doet laad icoontje tonen en wanneer deze klaar is laad icoontje verbergen? Of is dat niet je vraag?


Ik denk het niet, volgens mij moet het zo zijn dat zolang hij door de "foreach" heenloopt er een laad icoontje te zien is of zo iets dergelijks?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 16:37:25
Quote Anchor link
Als je via AJAX werkt, want je wilt de site zelf niet onnodig vertragen, dan laad je de data in vanaf een apart script uit een apart bestand.

Als je gebruik maakt van $.ajax() in jQuery, dan kan je bij het success: event het laadicoontje (vaak Throbber genoemd) weghalen, en de data in het juiste HTML-element tonen.
 
Eddy E

Eddy E

02/04/2015 16:54:21
Quote Anchor link
Maar even serieus: voor 250 rijen hoef je toch geen laad-icoontje te tonen?
Het laadicoontje aan HTML, font, Javascript etc is al meer 'werk' dan de HTML-lijst van je 250 rijen???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 16:56:09
Quote Anchor link
Dan blijf ik benieuwd... wat maakt het tonen van 250 rijen nou zo traag?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 17:12:03
Quote Anchor link
Aar C op 02/04/2015 16:37:25:
Als je via AJAX werkt, want je wilt de site zelf niet onnodig vertragen, dan laad je de data in vanaf een apart script uit een apart bestand.

Als je gebruik maakt van $.ajax() in jQuery, dan kan je bij het success: event het laadicoontje (vaak Throbber genoemd) weghalen, en de data in het juiste HTML-element tonen.


Hoe moet het als je niet via AJAX werkt? Aangezien ik daar nog geen enkele ervaring mee heb en daar later pas aan wil beginnen.

Toevoeging op 02/04/2015 17:12:27:

Eddy E op 02/04/2015 16:54:21:
Maar even serieus: voor 250 rijen hoef je toch geen laad-icoontje te tonen?
Het laadicoontje aan HTML, font, Javascript etc is al meer 'werk' dan de HTML-lijst van je 250 rijen???


Is niet nodig, maar ik wil graag weten hoe het werkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 17:16:57
Quote Anchor link
Normaal worden laadicoontjes toegepast in geval van zware script die met AJAX asynchroon worden binnengehaald. Anders moet je je met setinterval() werken, en een functie daaraan hangen die de data wegmaskeert met een icoontje, terwijl het in werkelijkheid al geladen is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.