lightbox form

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Menno

menno

11/09/2007 22:25:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een pagina met Lightbox :P
Deze website : http://particletree.com/features/lightbox-gone-wild/
Free open source javascript popup.

Maar goed, Nu las ik dat het mogelijk is om een $_POST mee te sturen als je de popup opent vanuit een form :P

Maar ik heb alles afgezocht en alles geprobeerd maar ik kan niks vinden en ik krijg hem ook niet aan de praat :S

Zo roep je het aan : <a href=\"#lightbox1\" rel=\"lightbox1\" class=\"lbOn\">Gebouwen Kopen</a>

en dan opent hij een verborgen divje die al op de pagina staat.
Aangezien je zo geen 2 gegevens kan meesturen wil ik dus POST meesturen maar ik snap niet hoe ik dat form moet opbouwen :S

Kan iemand helpen?
de bovengenoemde website kan misschien helpen.

Hartelijk Dank ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:23:34
 
Crispijn -

Crispijn -

12/09/2007 00:53:00
Quote Anchor link
EVen voor de beeldvorming: waarom wil je dit precies? Ik kan me er niet zo veel bij voorstellen waarom dit handig kan zijn.

Ben benieuwd!
 
Menno

menno

12/09/2007 08:14:00
Quote Anchor link
Aangezien ik in een while() de linken heb staan.
Deze code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?

$x
= 1;
$y = 1;

while($i <= 36){

   echo '<a href="#lightbox1" rel="lightbox1" class="lbOn">Gebouwen Kopen</a>';

$y++;
$x++;
}

?>


Nu moet ik via die link de variabele $x en $y meesturen.
Dus denk ik met een form en volgens die website kan dat maar ik snap het echt niet en er staat geen voorbeeld of uitleg op die website over forms :S

Bedankt ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door menno
 
Menno

menno

13/09/2007 19:02:00
Quote Anchor link
Nou nou, Niet allemaal tegelijk hoor :)
**bump :)**
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.