lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had een vraagje over de lightbox. Ik heb het nu voor elkaar gekregen om de lightbox te openen zodra je een site opent. Nu is het alleen de bedoeling dat er een login formpje in moet komen. Is er een manier om een pagina te openen met een lightbox?

Alvast bedankt!

Mvg

edit: Ik heb een ander systeem gevonden namelijk: MOOdalBox. Als iemand weet hoe je die onload op de pagina krijgt zou dat heel fijn zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:39:54
 
- -

- -

01/09/2008 16:39:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:44:00
Quote Anchor link
Daar moet je voor betalen..
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Jup, maar zoveel is €3 nou ook weer niet voor een mooi / goed script. ;)
 
Harmen

Harmen

01/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Wtf... voor een lightbox betalen Jonathan? Ben je helemaal? Moet je kijken hoeveel goede lightboxes er gratis zijn!
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Nou, Harmen, ik heb ook een hele tijd gezocht naar een écht goede Lightbox-look-a-like, maar Lightview is toch de beste.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

01/09/2008 16:57:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Maar welke is dan zo goed dat je:

1. Een normale pagina in een lightbox kan laden.

en

2. Een kan laden zodra je een website opent?

Die kan ik namelijk niet vinden.
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:59:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:59:00
Quote Anchor link
@ rvw: Die heb ik ook al gezien maar ik weet niet hoe ik die laat openen zodra iemand de website opent.

Iedereen komt met lightview, maar is er echt geen andere die voldoet aan deze 2 eisen en gratis is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:07:00
Quote Anchor link
Roy:

document.observe('lightview:loaded', function() {
Lightview.show('id');
// of
Lightview.show({ href: 'http://www.google.com', rel: 'iframe' });
});
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 17:12:00
Quote Anchor link
in de head tag?
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Kan eigenlijk overal, maar in een script tag in de header is het netste.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Het werkt allebei niet. Moet ik er nog wat bij zetten of iets in de body?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Script moet goed geinstalleerd zijn, kan ik niet echt mee helpen. Anders even vragen of het Lightview forum.
 
- -

- -

01/09/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Jongen, zoals je kan zien is Lightview, prachtig, en die € 3 die je eenmalig moet betalen... Voor dat geld betaal krijg je nog geen McMenu, dus wat is je probleem?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 19:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg lightview gewoon niet goed geinstalleerd. Ik heb de header aangepast, een link in het html bestand gezet. Vervolgens afbeeldingen in de map images gezet en het css bestandje in de map css gegooid, maar ik krijg een javascript error dat komt van de lightview.js. Weet iemand wat er mis is met dat bestand of wat er mis is met mijn manier van installeren? :p
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/09/2008 19:52:00
Quote Anchor link
http://fancy.klade.lv/

Die vindt ik zelf erg goed.. (en mooi)(en apple gebruikt iets dergelijks, wat er op lijkt)
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 20:09:00
Quote Anchor link
Fancybox werkt ook al niet bij mij. Ik heb gewoon gedaan zoals moest, images, css en de js mappen gevuld. In de index.html staat een link met een image erin. Alles gelinkt, hij opent geen scherm maar gaat gewoon naar een andere site of de plek van de afbeelding toe.
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Geef eens een demo-url (waar jij het dus online hebt staan & geprobeerd hebt), dan kunnen wij kijken wat het probleem is.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

01/09/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Er zijn nog wel andere.
GreyBox
Shadowbox
Thickbox
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.