Linkbuilding CMS Demo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

17/04/2014 14:51:44
Quote Anchor link
Dat moet geen probleem zijn als je het naar 2015 of 2014 noemt? Waarom meerdere tabels?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:20:50
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 14:52:21
Quote Anchor link
http://wiki.pfz.nl/magicquotes soms nog aan staan?

Is het een oude server soms?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 14:59:14
Quote Anchor link
if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['albumnaam']))
{
echo 'mag niet';
}
misschien een goeie oplossing?

maar dan zou ik voor elke input dat gaan aanmaken en dan krijg ik een hele lange code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['bedrijf']))
{

    echo 'mag niet';
}

else
{
    if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['jaar']))
    {

        echo 'mag niet';
    }

/* enzovoort */
?>


Toevoeging op 17/04/2014 14:59:48:

Ivo P op 17/04/2014 14:52:21:
http://wiki.pfz.nl/magicquotes soms nog aan staan?

Is het een oude server soms?


Heb versio :)
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:00:26
Quote Anchor link
je gaat toch niet een normaal karakter overal verbieden, omdat een setting op je server niet lekker staat?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:01:02
Quote Anchor link
Pepijn --- op 17/04/2014 14:51:44:
Dat moet geen probleem zijn als je het naar 2015 of 2014 noemt? Waarom meerdere tabels?


het gaat nu even niet om die tabellen, maar om foute te voorkomen zoals de ' die veranderd naar \'

die tabellen maak ik me later zorgen op :P

Toevoeging op 17/04/2014 15:02:04:

Ivo P op 17/04/2014 15:00:26:
je gaat toch niet een normaal karakter overal verbieden, omdat een setting op je server niet lekker staat?



ja maar die karakters zijn niet nodig en hoeven helemaal niet in dit cms gebruikt te worden, alleen het hekje # voor specifieke kleur codes bij instellingen
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:04:14
Quote Anchor link
>>> Heb versio :)

Tot een half jaar geleden hadden ze magic_quotes_gpc nog aan staan. Lekker up-to-date :/

Run anders even dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:24:04
Quote Anchor link
Michael - op 17/04/2014 15:04:14:
>>> Heb versio :)

Tot een half jaar geleden hadden ze magic_quotes_gpc nog aan staan. Lekker up-to-date :/

Run anders even dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>


ik krijg true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:25:21
Quote Anchor link
zet eens in een .htaccess bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_value magic_quotes_gpc Off


en zoek een andere hostingpartij :-)
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:26:21
Quote Anchor link
ik had eerst yourhosting, **KNIP**

Toevoeging op 17/04/2014 15:27:20:

erin gezet :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
Options -Indexes +ExecCGI
AddHandler cgi-script .cgi .pl

<FilesMatch "^.*?style.*?$">
SetHandler php5-script
</FilesMatch>

php_value magic_quotes_gpc Off


ik krijg nog steeds \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'


- Aar -:
We gaan geen beledigingen uitten op het forum, en we gaan ook respectvol om met mensen van een klantenservice. Je mening kan je ook fatsoenlijk uitten.
Gewijzigd op 17/04/2014 15:41:10 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:34:07
Quote Anchor link
en wat zegt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
_
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:35:04
Quote Anchor link
Ivo P op 17/04/2014 15:34:07:
en wat zegt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
_


ow nog steeds true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:47:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag magic_quotes_gpc off


dan misschien?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:49:10
Quote Anchor link
jammer genoeg nog steeds true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:49:20
Quote Anchor link
of toch php_value, maar dan met off ipv Off ?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:51:46
Quote Anchor link
vreemd nog steeds true
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:58:13
Quote Anchor link
En..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
; Magic quotes
;

; Magic quotes for incoming GET/POST/Cookie data.
magic_quotes_gpc = Off

; Magic quotes for runtime-generated data, e.g. data from SQL, from exec(), etc.
magic_quotes_runtime = Off

; Use Sybase-style magic quotes (escape ' with '' instead of \').
magic_quotes_sybase = Off


bron
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:59:33
Quote Anchor link
nog steeds true... ik begin versio nu ook al te haten xd

ik had die trouwens ook op internet gezien :P
Gewijzigd op 17/04/2014 16:00:04 door racoon smasher
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:59:39
Quote Anchor link
Let trouwens even op of je de data al niet als \' hebt opgeslagen. Dus even een nieuwe toevoegen of aanpassen.
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 16:01:30
Quote Anchor link
Michael - op 17/04/2014 15:59:39:
Let trouwens even op of je de data al niet als \' hebt opgeslagen. Dus even een nieuwe toevoegen of aanpassen.


íknow heb het nogmaals geprobeerd, maar dat scriptje geeft true aan dus tja
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2014 16:05:26
Quote Anchor link
Gebruik gewoon stripslashes() en je probleem is weg.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.