Login systeempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

01/10/2014 09:54:25
Quote Anchor link
Heey mensen,

Ik heb nu een heel leuk en aardig login schermpje ge-designed :

http://www.gijsdesign.site50.net

Allemaal kei leuk en aardig.. maar nu heb ik natuurlijk ook een login scriptje nodig,
dit moet een goed systeem zijn want het is voor een bedrijf met belangrijke data voor het bedrijf.

Wat ik nu heb is een login script wat ik gekregen heb (naar mijn gevoel veel te geavanceerd)
ik begrijp er ook bijna niks van en het is wel de bedoeling dat ik er wat van leer.

Dus mijn vraag bij deze:

Waar kan ik een goed script vinden? het liefst zelfs een tutorial dat je stapgewijs een loginscript bouwt
Ik heb geen fijne tutorials kunnen vinden op google, en ik weet ook totaal niet wat nu een veilig en goed script is


Alvast bedankt!

Gijs!
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 14:28:19
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/10/2014 10:04:02
Quote Anchor link
Gijs Anoniem op 01/10/2014 09:54:25:
Wat ik nu heb is een login script wat ik gekregen heb (naar mijn gevoel veel te geavanceerd)

Waarom is het, voor jouw gevoel, te geavanceerd?

Gijs Anoniem op 01/10/2014 09:54:25:
ik begrijp er ook bijna niks van en het is wel de bedoeling dat ik er wat van leer.

Die opmerking begrijp ik niet. Als je iets niet begrijpt, verdiep je je er in en dan leer je er vanzelf van.
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

01/10/2014 10:18:50
Quote Anchor link
Iemand die wel op mijn vraag in kan gaan? dankjewel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2014 11:34:24
Quote Anchor link
Als je er weinig van weet, waarom zorg je er dan niet voor dat je de werking begrijpt? Welk script gebruik je nu dan?

Als je weet hoe het werkt, dan weet je ook waar eventuele veiligheidsproblemen kunnen zitten, en dat lijkt me toch wel een must als je het gaat gebruiken voor het beveiligen van bedrijfsgevoelige data. Ikzelf zou eerder denken om het dan uit te laten besteden als je er nog geen ervaring in hebt.

En als het om bedrijfsgevoelige data gaat, kijk dan ook zeker eens naar een SSL-certificaat.
Gewijzigd op 01/10/2014 11:40:20 door - Ariën -
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

01/10/2014 13:02:22
Quote Anchor link
Op internet zijn genoeg voorbeelden te vinden. De volgende drie zijn uitgebreide tutorials met concrete code:

- http://www.formget.com/login-form-in-php/
- http://www.wikihow.com/Create-a-Secure-Login-Script-in-PHP-and-MySQL
- http://www.homeandlearn.co.uk/php/php14p2.html

Bouw het na, kijk waar je vastloopt en kom daarvoor dan terug met een concretere vraag.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

01/10/2014 13:14:51
Quote Anchor link
Sowieso is het ook interessant om je te verdiepen over een top 10 van veel gemaakt beveiligingsfouten op PHP website's. Denk hierbij aan (maar er zijn er meer):

- Mysql injection
- Cross site forgery
- Misconfiguratie van de beveiliging

De vraag die je jezelf nog kan stellen. Is het wel verstandig hier nu aan te beginnen?

Opzich PHP leren is prima. Maar als je nog niet zoveel weet van PHP en beveiliging, maar je maakt wel een portaal waar straks gevoelige informatie op komt te staan. Weet ik niet of dat verstandig is. Uiteindelijk moet je zelf die beslissing maken.
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

01/10/2014 13:47:53
Quote Anchor link
oja dat had ik nog niet besproken, ik heb een half jaar 40 uur per week voor mijn totale project. ik denk dat ik na een half jaar toch onderhand wel eens een fatsoenlijk systeem moet kunnen bouwen, als iemand meer wil weten over het script dat ik nu gebruik kan die me toevoegen op skype : gijs1111 of een pm sturen natuurlijk ;)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

01/10/2014 14:19:17
Quote Anchor link
Gijs Anoniem op 01/10/2014 09:54:25:
Wat ik nu heb is een login script wat ik gekregen heb (naar mijn gevoel veel te geavanceerd)
ik begrijp er ook bijna niks van en het is wel de bedoeling dat ik er wat van leer.

Dus je hébt al een geavanceerd script? Als je het maar niet in je hoofd haalt om dat te vereenvoudigen enkel omdat je de werking nog niet doorziet.

http://content.nos.nl/data/image/xxl/2012/08/22/409739.jpg
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/10/2014 19:47:19
Quote Anchor link
Gijs Anoniem op 01/10/2014 13:47:53:
als iemand meer wil weten over het script dat ik nu gebruik kan die me toevoegen op skype : gijs1111 of een pm sturen natuurlijk ;)

Waarom niet gewoon hier plaatsen / een link geven waar het staat of de naam/site waar het vandaan komt? Is het zo geheim? Het forum is bedoeld om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Dat doe je niet via pm of skype.
 
Tortuga web

tortuga web

02/10/2014 10:03:04
Quote Anchor link
@Ward: Links naar tutorials en voorbeelden op het net is wel heel handig, maar is het niet slimmer om de voorbeelden met mysql niet te plaatsen, en alleen mysqli of pdo? Die zijn juist nog het lastigste te vinden. Dus ik vind alleen de 2e link zinnig.
Leuk en effectief voorbeeld van een vereenvoudigd geavanceerd script.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

02/10/2014 10:13:59
Quote Anchor link
Goed punt, daar had ik niet eens naar gekeken.

Als de topic starter de werking echter eenmaal begrijpt, want daar is het hem om te doen, is mysql herschrijven naar mysqli nog geen 5 minuten werk. Het is bijna vaste prik bij een opknapbeurt van oudere PHP-code.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.