maak current item selected in een menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Francoi gckx

Francoi gckx

09/12/2014 13:31:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
jQuery(document).ready(function(jQuery){
    jQuery("nav li").click(function ( e ) {
   jQuery("nav li a").removeClass("active"); //Remove any "active" class  
    jQuery("a", this).addClass("active"); //Add "active" class to selected tab  
    
    });
    });


Ik klik op een menu item hij zet de class erbij (active) maar haalt hem ook gelijk weer weg?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:39:44
 
No One

No One

22/12/2014 14:08:07
Quote Anchor link
probeer ze eens te chainen? of met if removeClass then. Om zo te voorkomen dat ie B uitvoert terwijl A nog nit uitgevoert is.
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

22/12/2014 15:43:08
Quote Anchor link
Bedoel je zoiets ?

http://jsfiddle.net/2yfnmgay/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.