mail opdracht werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

23/04/2014 14:57:41
Quote Anchor link
niet al mijn mails volgens mij.
De laatste met subject test 4 gaf rare responses.

Die gaat via server6 naar buiten, de andere via server8.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:00:55
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 15:10:46
Quote Anchor link
heb er 2 binnen. test en tst2
 
Ronald Platje

Ronald Platje

28/04/2014 08:52:58
Quote Anchor link
Even geprobeerd met PHPMailer, maar dat werkt ook niet.
Bij gebruik van require_once ('class.phpmailer.php') krijg ik als uitvoer de list van de class.

Met de normale mail functie krijg ik alleen dat hij verzonden is, geen foutmeldingen.
Hieronder de script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set("display_errors", 1);

    $message = "Dit is het bericht";
    
    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\n" .
        'From: [email protected]' . "\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>


Wie o wie helpt mij uit deze impasse!!!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2014 08:58:13
Quote Anchor link
Ronald Platje op 28/04/2014 08:52:58:
Even geprobeerd met PHPMailer, maar dat werkt ook niet.
Bij gebruik van require_once ('class.phpmailer.php') krijg ik als uitvoer de list van de class.

Leg eens uit?
 
Ronald Platje

Ronald Platje

28/04/2014 09:04:14
Quote Anchor link
Alle scriptjes die ik gebruik lijken te werken, maar de mail komt niet aan.
Bovenstaand scriptje geeft dus na uitvoeren: Mail has been send (met datum/tijd.

Maar aankomen ....... ho maar

Toevoeging op 28/04/2014 09:05:36:

via PHPmailer krijg ik dus als het ware gewoon de listing van de class als uitvoer

Toevoeging op 28/04/2014 09:07:30:

code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
require_once ('class.phpmailer.php');

$mail = new PHPMailer;

$mail->isSMTP();                                      // Set mailer to use SMTP
$mail->Host = 'smtp.versatel.nl';  // Specify main and backup server
$mail->SMTPAuth = true;                               // Enable SMTP authentication
$mail->Username = '[email protected]';                            // SMTP username
$mail->Password = *********';                           // SMTP password
$mail->SMTPSecure = '
ssl';                            // Enable encryption, 'ssl' also accepted

$mail->From = '
from@example.com';
$mail->FromName = '
Mailer';
$mail->addAddress('
info@rplatje.nl');  // Add a recipient
$mail->addAddress('
r.platje@versatel.nl');               // Name is optional
$mail->addReplyTo('
pla@lekenlinge.nl');
$mail->addCC('');
$mail->addBCC('');

$mail->WordWrap = 50;                                 // Set word wrap to 50 characters
$mail->addAttachment('
/var/tmp/file.tar.gz');         // Add attachments
$mail->addAttachment('
/tmp/image.jpg', 'new.jpg');    // Optional name
$mail->isHTML(true);                                  // Set email format to HTML

$mail->Subject = '
Here is the subject';
$mail->Body    = '
This is the HTML message body <b>in bold!</b>';
$mail->AltBody = '
This is the body in plain text for non-HTML mail clients';

if(!$mail->send()) {
   echo '
Message could not be sent.';
   echo '
Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
   exit;
}

echo '
Message has been sent';

?>
Gewijzigd op 28/04/2014 09:08:52 door Ronald Platje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2014 09:08:40
Quote Anchor link
Gewoon de inhoud van dat PHP-script?
Wordt er in het geincludeerde bestand wel bovenaan gebruik gemaakt van <?php-tags?
Gewijzigd op 28/04/2014 09:09:37 door - Ariën -
 
Ronald Platje

Ronald Platje

28/04/2014 09:11:51
Quote Anchor link
nee uitvoer is de class!!
bovenstaand scriptje zie ik niet terug

Toevoeging op 28/04/2014 09:12:40:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
/**
 * PHPMailer - PHP email creation and transport class.
 * PHP Version 5
 * @package PHPMailer
 * @link https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/ The PHPMailer GitHub project
 * @author Marcus Bointon (Synchro/coolbru) <[email protected]>
 * @author Jim Jagielski (jimjag) <[email protected]>
 * @author Andy Prevost (codeworxtech) <[email protected]>
 * @author Brent R. Matzelle (original founder)
 * @copyright 2012 - 2014 Marcus Bointon
 * @copyright 2010 - 2012 Jim Jagielski
 * @copyright 2004 - 2009 Andy Prevost
 * @license http://www.gnu.org/copyleft/lesser.html GNU Lesser General Public License
 * @note This program is distributed in the hope that it will be useful - WITHOUT
 * ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or
 * FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.
 */

/**
 * PHPMailer - PHP email creation and transport class.
 * @package PHPMailer
 * @author Marcus Bointon (Synchro/coolbru) <[email protected]>
 * @author Jim Jagielski (jimjag) <[email protected]>
 * @author Andy Prevost (codeworxtech) <[email protected]>
 * @author Brent R. Matzelle (original founder)
 */

class PHPMailer
{

[
size=xsmall][i]Toevoeging op 28/04/2014 09:12:58:[/i][/size]

enz


[size=xsmall][i]Toevoeging op 28/04/2014 09:13:44:[/i][/size]

dit is de uitvoer
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.