Meer dan 1 foto uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »
Danny kempen

Danny kempen

15/10/2013 14:02:16
Quote Anchor link
Ik kan 4 foto's uploaden in dit script. Nu moet hij alleen nog tijdens het uploaden de naam van de foto veranderen in 1,2,3 of 4. Hoe doe ik dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<form method='POST' enctype='multipart/form-data'>
for ($i = 1; $i <= 4; $i++)
{
   echo "
                <table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' style='width:100%'>
                <tr>
                    <td valign='top' style='width:9%'>Foto ".$i.":</td>
                    <td style='width:91%'><input name='userfile[]' type='file' /></td>
                </tr>
                </table><br>";
}
</form>



$success = 0;
        $fail = 0;
        
        $uploads_dir = "../webpagina/afbeeldingen/pagina/".$_GET['hoofdmenu']."/".$_GET['pagina']."/";
        $count = 1;
        foreach ($_FILES["userfile"]["error"] as $key => $error) {
            if ($error == UPLOAD_ERR_OK) {
                $tmp_name = $_FILES["userfile"]["tmp_name"][$key];
                $name = $_FILES["userfile"]["name"][$key];
                $uploadfile = "$uploads_dir/$name";
                $ext = strtolower(substr($uploadfile,strlen($uploadfile)-3,3));
                if (preg_match("/(jpg|gif|png|bmp)/",$ext)){
                    $newfile = "$uploads_dir/".$count.".".$ext;
                    $count++;
                    if(move_uploaded_file($tmp_name, $newfile)){
                        $success++;
                    }else{
                        echo "Fout foto's";
                        $fail++;
                    }
                }else{
                    echo "Invalid Extension.\n";
                    $fail++;
                }
            }
        }


Dus wanneer ik foto 4 upload moet het bestand ook 4 heten.
Gewijzigd op 15/10/2013 14:23:28 door Danny kempen
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 14:12:45
 
- SanThe -

- SanThe -

15/10/2013 14:57:02
Quote Anchor link
$count verhogen?

Een $_GET ongecontroleerd in een path zetten is niet echt veilig.
En wat gebeurt er als je de volgende keer weer 4 foto's upload?
 
Danny kempen

Danny kempen

15/10/2013 15:05:28
Quote Anchor link
- SanThe - op 15/10/2013 14:57:02:
$count verhogen?

Een $_GET ongecontroleerd in een path zetten is niet echt veilig.
En wat gebeurt er als je de volgende keer weer 4 foto's upload?


Ik verwijder eerst een foto voordat er een nieuwe zal worden toegevoegd met hetzelfde nummer. Twee dezelfde nummers zullen dus niet voorkomen. Dus de bestanden zullen altijd 1,2,3 of 4 heten.

Dus het bestand moet de waarde van de loop krijgen $i
Maar hoe doe ik dit?
Gewijzigd op 15/10/2013 15:28:54 door Danny kempen
 
Kris Peeters

Kris Peeters

15/10/2013 15:34:19
Quote Anchor link
Dit zou ongeveer moeten zijn wat je vraagt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' && !empty($_FILES['userfile'])) {
  $uploads_dir = 'uploads/';
  $success = 0;
  $fail = 0;
  foreach($_FILES['userfile']['name'] as $key=>$file) {
    if(empty($_FILES['userfile']['tmp_name'][$key])) {
      // de gebruiker liet de file leeg
      continue;
    }

    // extensie zoeken.  zie http://php.net/manual/en/function.pathinfo.php , voorbeeld drie
    list($dirname, $basename, $extension, $filename) = array_values(pathinfo($file));
    if (in_array(strtolower($extension), array('jpg', 'jpeg', 'gif', 'png', 'bmp'))) {
      // geldige extensie
      $newfile = $uploads_dir . ($key + 1) . "." . $extension;
      $tmp_name = $_FILES['userfile']['tmp_name'][$key];
      if(move_uploaded_file($tmp_name, $newfile)) {
        $success++;
        
      }

      else {
        $fail++;
        echo "Fout foto's<br>";
      }
    }

    else {
      $fail++;
      echo "Invalid Extension<br>";
    }
  }

  if (!$fail) {
    echo 'alles gelukt!';
  }
}

?>

<form method="POST" enctype="multipart/form-data">
  <input name="userfile[]" type="file" ><br>
  <input name="userfile[]" type="file" ><br>
  <input name="userfile[]" type="file" ><br>
  <input name="userfile[]" type="file" ><br>
  <input type="submit" value="Upload all" >
</form>


Merk dus een aantal dingen op:
- jouw manier om extensies te vinden, is niet correct. Een extensie is niet per definitie drie karakters lang.
Pathinfo regelt dat allemaal goed.

- Je hoeft die $i niet in het formulier te steken. eventueel juist als een label.
Als je in een formulier zo-iets zet: name="userfile[]" kan je de $key zien, zoals ik toon in de foreach lus (lijn 6).
In lijn 15 gebruik ik dan die ($key + 1)
Gewijzigd op 15/10/2013 15:36:56 door Kris Peeters
 
Danny kempen

Danny kempen

15/10/2013 15:38:45
Quote Anchor link
Thx. opgelost(-;

Nog 1 vraag. Ik wil de $extensie zo instellen dat er bijvoorbeeld ook .png of andere extensies kijkt of die bestaan. Is dit mogelijk?

$extensie = .jpg || .png

if (file_exists("foto.$extensie")) {

}
Gewijzigd op 15/10/2013 15:42:59 door Danny kempen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.