meerdere waarden name property

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- SanThe -

- SanThe -

31/08/2015 19:37:39
Quote Anchor link
Je klikt in de select op het bedrijf en je krijgt het id in de name van de select.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:44:39
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/08/2015 19:42:24
Quote Anchor link
Oke Klaas je gedachten-gang is wel goed volgens mij.

alleen dit wat je schrijft klopt niet
Quote:
Maar omdat ik alleen een bedrijfsnaam kan selecteren (en dus niet het ID) word de bedrijfsnaam weergegeven maar kan ik later de gegevens die aan die ID gekoppeld zijn niet weergeven omdat de ID mist. Dus nu zou ik een keuze moeten maken of ik alleen de bedrijfsnaam weergeef of de ID.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<option value="5">Timmerman BV</option>


Timmerman BV is wat de gebruiker in de browser ziet en selecteert maar wat jij teruggestuurd krijgt is 5!
 
Klaas Vaag

Klaas Vaag

31/08/2015 19:43:20
Quote Anchor link
Dit is het resultaat van Johan K, ik kan nog altijd niet de ID opslaan.

Array ( [download] => [categorie] => Water [bedrijf] => WMD [onderwerp] => Jaarnota [ontvangen] => 20150831 [briefnr] => 080 [editor1] =>

TEST
[afgehandeld] => nee [submit] => Opslaan )

Toevoeging op 31/08/2015 19:45:41:

Frank Nietbelangrijk op 31/08/2015 19:42:24:
Oke Klaas je gedachten-gang is wel goed volgens mij.

alleen dit wat je schrijft klopt niet
Quote:
Maar omdat ik alleen een bedrijfsnaam kan selecteren (en dus niet het ID) word de bedrijfsnaam weergegeven maar kan ik later de gegevens die aan die ID gekoppeld zijn niet weergeven omdat de ID mist. Dus nu zou ik een keuze moeten maken of ik alleen de bedrijfsnaam weergeef of de ID.


Dat klopt wel maar ik kan ze niet beide opslaan. Tenzij ik dit in het overzicht anders moet doen. En dat ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
<?php
require ("system/login/auth.php");

$sql = "SELECT i.*, c.* FROM inkomend i, contactenzakelijk c WHERE i.zakelijk_id = c.zakelijk_id AND i.inkomend_id = " . (int)$_GET['inkomend_id'];

if(!$result = $db->query($sql)){
    die('Er was een fout opgetreden tijden het ophalen van gegevens: [' . $db->error . ']');
}


while($row = $result->fetch_assoc()){

echo '<div id="printReady">';

echo '
<ul>
<li><a href="javascript:history.back(-1);" class="button"><img src="img/icons/house.png" class="img16"> Overzicht</a></li>
<li><a href="javascript:void(printSpecial())" class="button"><img src="img/icons/printer.png" class="img16"> Printen</a></li>
<li><a href="?inkomend=allin&groepen=inkomend&action=edit&inkomend_id='
.$row['inkomend_id'].'" class="button"><img src="img/icons/pencil.png" class="img16"> Bewerken</a></li>
<li><a href="?inkomend=allin&groepen=inkomend&action=delete&inkomend_id='
.$row['inkomend_id'].'" class="button"><img src="img/icons/delete.png" class="img16"> Verwijderen</a></li>
<li><a href="http://10.0.0.5/inkomend/'
.$row['download'].'" target="_blank" class="button"><img src="img/icons/drive_web.png" class="img16"> Downloaden</a></li>
</ul>
<br><br>
<b>Contact info</b><br><br>
<div style="float: left; padding: 5px; margin: 5px;">
'
;
if (empty($row['logo'])) {
echo '<img src="img/icons/nologo.jpeg" width="200px" height="200px">';
}

else
{
echo '<img src="img/logos/'.$row['logo'].'" width="200px" height="200px" style="border-radius: 10px;">';
}

echo '</div>
<div style="float: left; background: lightgreen; padding: 5px; margin: 5px;">
'
;

echo '

        <b>Bedrijf:</b><br>
        '
.$row['bedrijf'].'<br>
        <b>Adres:</b><br>
'
;
        if (empty($row['adres'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            echo $row['adres'];
        }

echo '<br><b>Huisnummer:</b><br>';

        if (empty($row['huisnr'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            echo $row['huisnr'];
        }

echo '<br><b>Postcode:</b><br>';

        if (empty($row['postcode'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            echo $row['postcode'];
        }


echo '<br><b>Plaats:</b><br>';

        if (empty($row['plaats'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            echo $row['plaats'];
        }


echo '<br><b>Telefoonnummer:</b><br>';

        if (empty($row['telnr'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            echo $row['telnr'];
        }


echo '<br><b>Mobiel:</b><br>';

        if (empty($row['mobiel'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            echo $row['mobiel'];
        }


echo '
</div>

<div style="float: left; background: lightgreen; padding: 5px; margin: 5px;">
<b>Internet</b><br><br>

        Website:<br>
    '
;

        if (empty($row['web'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            echo $row['web'];
        }

echo '
</div>'
;

echo '
<div style="float: left; background: lightgreen; padding: 5px; margin: 5px;">
<b>Overige data:</b><br><br>
        Datum ontvangen:<br>
'
;
        if (empty($row['ontvangen'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            $time = $row['ontvangen'];
            $day = explode("-", $time);
            $date = $day[2]."-".$day[1]."-".$day[0];
            echo $date;
        }


echo '<br>Briefnr<br>';

        if (empty($row['briefnr'])) {
            echo '<i>niet aanwezig</i>';
        }

        else
        {
            echo $row['briefnr'];
        }


echo '<br>Afgehandeld?:<br>';

        if (isset($row['afgehandeld']) && $row['afgehandeld'] == "ja") {
            echo $row['afgehandeld'].'<br>';

        }
else {

            echo 'Nee';
        }


echo '
</div>

<div style="float: left; background: lightgreen; padding: 5px; margin: 5px;">
<b>Aantekeningen:</b><br><br>'
;

        if (empty($row['editor1'])) {
            echo 'Er zijn geen opmerkingen over deze afzender.';
        }

        else
        {
            echo $row['editor1'];
        }


 echo '</div><object data="http://10.0.0.5/inkomend/'.$row['download'].'" type="application/pdf" width="750" height="600">alt : <a href="http://10.0.0.5/inkomend/'.$row['download'].'">Download</a></object>
'
;
}

$result->free();
$db->close();
?>

<option value="5">Timmerman BV</option>


Timmerman BV is wat de gebruiker in de browser ziet en selecteert maar wat jij teruggestuurd krijgt is 5!
Gewijzigd op 31/08/2015 19:48:08 door Klaas Vaag
 
Johan K

Johan K

31/08/2015 19:47:14
Quote Anchor link
Klaas Vaag op 31/08/2015 19:34:56:
Mag ik vragen waar ik dan nu het ID vandaan haal? Deze moet ik opslaan om een overzicht te creëren.

Je zou een tabel in je database moeten hebben staan dat minstens een kolom genaamd "id" in jouw voorbeeld "zakelijk_id" en een kolom met een naam, in jouw voorbeeld "bedrijf". De "zakelijk_id" zou een auto increment waarde moeten bevatten en eigenlijk de "bedrijf" een unique value zou moeten hebben zodat telkens wanneer er een bedrijf zich "insert" in deze tabel deze id telkens +1 heeft. Als er dan een bedrijf toegevoegd word met dezelfde bedrijfs naam dan word er een error uit gestuurd omdat deze dan niet uniek is. Dit heeft allemaal te maken met de database structuur.

Als jouw gebruiker dan een bedrijf selecteerd zou deze overeen moeten komen met de bedrijfsnaam in jouw database, en in dezelfde row staat een unique ID. Alle gegevens die worden opgeslagen in een andere tabel voor dit bedrijf, zou deze ID als een "non-autoincrement" waarde er in moeten zetten.

Zodat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql = "select zakelijk_id from tabel_a where bedrijf=:naam"; // eerste query, bind params, verifieer of deze bestaat, zo ja sla $row['zakelijk_id'] op in een variable ofzoiets.
$sql = "select * from tabel_b where id = {$row['zakelijk_id']}"


Je kan ook joins uitvoeren zodat alles in 1 query gaat, maar dit is een stuctuur voorbeeld..
Gewijzigd op 31/08/2015 19:47:46 door Johan K
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/08/2015 19:47:26
Quote Anchor link
Als je het value attribuut weglaat dan krijg je inderdaad de naam terug.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<option>Timmerman BV</option>


Heb je misschien een spelfoutje gemaakt?
 
Klaas Vaag

Klaas Vaag

31/08/2015 19:58:10
Quote Anchor link
Johan K op 31/08/2015 19:47:14:
Klaas Vaag op 31/08/2015 19:34:56:
Mag ik vragen waar ik dan nu het ID vandaan haal? Deze moet ik opslaan om een overzicht te creëren.

Je zou een tabel in je database moeten hebben staan dat minstens een kolom genaamd "id" in jouw voorbeeld "zakelijk_id" en een kolom met een naam, in jouw voorbeeld "bedrijf". De "zakelijk_id" zou een auto increment waarde moeten bevatten en eigenlijk de "bedrijf" een unique value zou moeten hebben zodat telkens wanneer er een bedrijf zich "insert" in deze tabel deze id telkens +1 heeft. Als er dan een bedrijf toegevoegd word met dezelfde bedrijfs naam dan word er een error uit gestuurd omdat deze dan niet uniek is. Dit heeft allemaal te maken met de database structuur.

Als jouw gebruiker dan een bedrijf selecteerd zou deze overeen moeten komen met de bedrijfsnaam in jouw database, en in dezelfde row staat een unique ID. Alle gegevens die worden opgeslagen in een andere tabel voor dit bedrijf, zou deze ID als een "non-autoincrement" waarde er in moeten zetten.

Zodat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql = "select zakelijk_id from tabel_a where bedrijf=:naam"; // eerste query, bind params, verifieer of deze bestaat, zo ja sla $row['zakelijk_id'] op in een variable ofzoiets.
$sql = "select * from tabel_b where id = {$row['zakelijk_id']}"


Je kan ook joins uitvoeren zodat alles in 1 query gaat, maar dit is een stuctuur voorbeeld..





Onderstaande is de database waar het in moet en waar ik deze gegevens kan opvragen. Inkomend_id is tevens PRIMARY.

1 inkomend_id AUTO_INCREMENT
2 categorie
3 bedrijf
4 onderwerp
5 ontvangen
6 briefnr
7 editor1
8 afgehandeld
9 download
10 zakelijk_id

Toevoeging op 31/08/2015 19:59:05:

Frank Nietbelangrijk op 31/08/2015 19:47:26:
Als je het value attribuut weglaat dan krijg je inderdaad de naam terug.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<option>Timmerman BV</option>


Heb je misschien een spelfoutje gemaakt?


Nee, ik heb het value gewoon ingevuld staan. Ik gebruik option nooit op die manier.


Toevoeging op 31/08/2015 23:09:41:

Of dit de meest geweldige oplossing is weet ik niet, tenslotte ben ik geen expert maar het is me gelukt om de juiste waarden er door te krijgen. Dit heb ik gedaan na dit artikel:

http://stackoverflow.com/questions/3245967/can-an-option-in-a-select-tag-carry-multiple-values

Ik wil jullie heel graag bedanken voor het meedenken naar een oplossen.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.