Mijn Div laten flitsen of blinken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Poulisse

Bram Poulisse

29/09/2014 10:04:46
Quote Anchor link
Ik heb 9 verschillende gekleurde vakjes en nu is het de bedoeling dat er een random vakje gaat branden.
de vakjes bestaan uit 9 Div'jes met de namen "nummer1", "nummer2", "nummer3", en dat zo tot en met 9.
Ik heb al verschillende manieren geprobeerd bijvoorbeeld met <MARQUEE> maar dat werkte alleen bij Nummer1, bij de rest knipperde hij niet.

Hier onder heb ik een stuk code met de vakjes. het is de bedoeling dat er random 1 vakje gaat knipperen.
Als iemand mij zou kunnen helpen zou ik het heel erg op prijs stellen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<div id="positie_spel">
            <div style="background-color:darkred;" id="nummer1">
            <br><br><h1>1</h1>
            </div>
            <div style="background-color:plum;" id="nummer2">
            <br><br><h1>2</h1>
            </div>
            <div style="background-color:mediumseagreen;" id="nummer3">
            <br><br><h1>3</h1>
            </div>
            <div style="background-color:royalblue;" id="nummer4">
            <br><br><h1>4</h1>
            </div>
            <div style="background-color:Olive;" id="nummer5">
            <br><br><h1>5</h1>
            </div>
            <div style="background-color:darkslateblue;" id="nummer6">
            <br><br><h1>6</h1>
            </div>
            <div style="background-color:pink;" id="nummer7">
            <br><br><h1>7</h1>
            </div>
            <div style="background-color:darkcyan;" id="nummer8">
            <br><br><h1>8</h1>
            </div>
            <div style="background-color:tomato;" id="nummer9">
            <br><br><h1>9</h1>
            </div>
        </div>
        <?php
        $name
= $_POST['name'];
        $getal = $_COOKIE["nummer"];
        
        ?>

    <script type="text/javascript">
        var squares = 9 ;
        var counter = 1;
            
        while(counter <= squares)
        {
            $("#nummer" + counter).pads({});          
            counter = counter + 1;
        }
    </script>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:57:38
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/09/2014 11:24:35
Quote Anchor link
Google is je vriend:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<div id="positie_spel">
            <div style="background-color:darkred;" id="nummer1">
            <br><br><h1>1</h1>
            </div>
            <div style="background-color:plum;" id="nummer2">
            <br><br><h1>2</h1>
            </div>
            <div style="background-color:mediumseagreen;" id="nummer3">
            <br><br><h1>3</h1>
            </div>
            <div style="background-color:royalblue;" id="nummer4">
            <br><br><h1>4</h1>
            </div>
            <div style="background-color:Olive;" id="nummer5">
            <br><br><h1>5</h1>
            </div>
            <div style="background-color:darkslateblue;" id="nummer6">
            <br><br><h1>6</h1>
            </div>
            <div style="background-color:pink;" id="nummer7">
            <br><br><h1>7</h1>
            </div>
            <div style="background-color:darkcyan;" id="nummer8">
            <br><br><h1>8</h1>
            </div>
            <div style="background-color:tomato;" id="nummer9">
            <br><br><h1>9</h1>
            </div>
        </div>
<script>
$( document ).ready(function() {
  var nr = Math.floor((Math.random() * 9) + 1);

  setInterval(function () {
     var vis = $("#nummer"+nr).css("visibility");
     vis = (!vis || vis == "visible") ? "hidden" : "visible";
     $("#nummer"+nr).css("visibility", vis);
  }, 500);
});
</script>
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

30/09/2014 09:12:50
Quote Anchor link
ik had wss op verkeerde dingen gezocht,
bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.