Mijnenveger

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »
Michael

Michael

15/10/2006 23:44:00
Quote Anchor link
hallo allemaal.

Ik ben bezig met een mijnenveger spelletje.
Deze bestata uit 100 vakjes (10 x 10).

Nu wil ik 18 mijnen in het veld, die via een rand worden gekozen.
Alleen om deze allemaal 1 voor 1 uit te zoeken is te ingewikkeld en kan leiden tot fouten (2x het zelfde getal bijvoorbeeld).

Weet iemand hoe ik dit in een keer eruit kan halen?

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:29:43
 

15/10/2006 23:47:00
Quote Anchor link
for
Dan 18 keer random laten bepalen, en per keer controlleren of al bezet, indien bezet nog een keer door laten lopen $i -1
 
Michael

Michael

16/10/2006 00:07:00
Quote Anchor link
Kan je een voorbeeldje posten? Snap niet precies hoe je het bedoeld, en de site kom ik ook niet 100% aan uit. Bedankt!
 
Kalle P

Kalle P

16/10/2006 00:15:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je hier wel een eind mee komt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
// een array 1-100 in random volgorde zetten
$array = range(1,100);
shuffle($array);
// eerste 18 selecteren
$array_slice = array_slice($array, 0, 18);

echo '<table><tr><td></td>';
for($i = 1;$i < 101;$i++){
   //zit $i in $array_slice
   if(in_array($i, $array_slice)){
       echo '<td style="color:f00;">1</td>'; //1 is mijn
   }
   else{
       echo '<td id="vak">0</td>'; //0 is geen mijn
   }

   if($i%10 == 0){
      echo '</tr><td>';
   }
}

echo '</tr></table>';
?>


edit: ff de foutjes eruit gehaald


edit2: fixed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
Michael

Michael

16/10/2006 11:43:00
Quote Anchor link
Bedankt!

Helaas werkt hij nog niet hij gaf als eerste hier een fout aan:

if($i%10 = 0){

wat ik veranded heb in: if($i%10 == 0){

Nu deed hij het alleen krijg ik deze foutmelding nog 18x: "fout in lijn 32".

if(in_array($i, $array_slice)){ (32).

Verder zie ik ook Dat je een mijn zo aangeeftL:

echo '<td id="mijn">1</td>'; //1 is mijn

Kan ik ze ook laten weg schrijven naar mijn mysql?

Bijvoorbeeld 1 tm 18 hebben allemaal mijnen,

Nu wil ik dat ze zo weg geschreven worden:

1.2.3.4.5.6.7.8 etc.

Met punt ertussen zodat ik ze kan exploden.

Alvast bedankt,
Michael.
 
Michael

Michael

16/10/2006 11:49:00
Quote Anchor link
Exacte foutmelding:

Warning: array_slice(): The first argument should be an array in /home/virtual/site50/fst/var/www/html/spel.php on line 27

Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument in /home/virtual/site50/fst/var/www/html/spel.php on line 32
 
Kalle P

Kalle P

16/10/2006 15:14:00
Quote Anchor link
Hmm ik heb de 2 foutjes geedit, de = die ik vergeten was had jij al gezien. Ik gooide de shuffle in een var, dat mag niet.

Waarom zou je het in een database willen doen?

Ik heb het wel ff gemaakt, maar ik zou me eerst afvragen waarom?
Ohja het is niet de efficienste manier, maar zo zie je beter hoe het werkt, anders moet je de query er in de if(in_array($i, $array_slice)) zetten.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// een array 1-100 in random volgorde zetten
$array = range(1,100);
shuffle($array);
// eerste 18 selecteren
$array_slice = array_slice($array, 0, 18);

$a = array();

echo '<table><tr><td></td>';
for($i = 1;$i < 101;$i++){
   //zit $i in $array_slice
   if(in_array($i, $array_slice)){
       $a[] = $i;
       echo '<td style="color:f00;">1</td>'; //1 is mijn
   }
   else{
       echo '<td id="vak">0</td>'; //0 is geen mijn
   }

   if($i%10 == 0){
      echo '</tr><td>';
   }
}

echo '</tr></table>';

//database
foreach($a as $key => $waarde){
   $key++;
   //wel eerst database connectie make
   $query = "INSERT INTO mijnenveger (key, waarde) VALUES ('".$key."', '".$waarde."')";
   mysql_query($query) or die("Fout bij uitvoeren query");
  
}

?>

Wat misschien ook kan dat weet ik niet is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//database
$query = array();
foreach($a as $key => $waarde){
   $key++;
   //wel eerst database connectie maken
   $query[] = "INSERT INTO mijnenveger (key, waarde) VALUES ('".$key."', '".$waarde."')";  
}

mysql_query($query) or die("Fout bij uitvoeren query");

?>
 

16/10/2006 19:10:00
Quote Anchor link
Ik ben hier pas nieuw maar mag ik wat vragen aan Micheal kan je de script aub helemaal (als het doet) hier posten of ff met de PM alvast bedankt
 

19/10/2006 17:26:00
Quote Anchor link
Ik ben hier pas nieuw maar mag ik wat vragen aan Micheal kan je de script aub helemaal (als het doet) hier posten of ff met de PM alvast bedankt
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

19/10/2006 18:12:00
Quote Anchor link
ja.. dat is te zien.. (je post dubbel) :P
Edit:
niet onaardig bedoelt hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.