MKDIR Permissions Denied

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »
Branco Rensen

Branco Rensen

31/03/2015 10:03:10
Quote Anchor link
Hallo PHP'ers,

Ik ben momenteel bezig met een bestelsysteem voor een fotograaf,
nu ben ik overgestapt van Shared hosting, naar VPS-Cloudbox, en sinds die overstap krijg ik de volgende error:
Quote:
Warning: mkdir(): Permission denied in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php on line 22

Warning: mkdir(): Permission denied in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php on line 25

Warning: move_uploaded_file(uploads/original/test/5519b18baca63.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php on line 47

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phps4JvQM' to 'uploads/original/test/5519b18baca63.jpg' in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php on line 47

Warning: imagepng(): Unable to open 'uploads/watermarked/test/5519b18baca63.jpg' for writing: No such file or directory in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php
bij gebruik van het uploaden.

Wie kan mij helpen dit op te lossen?

Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groet,
Branco Rensen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:58:41
 
- SanThe -

- SanThe -

31/03/2015 10:12:10
Quote Anchor link
Je hebt geen schrijfrechten.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/03/2015 10:13:54
Quote Anchor link
Lijkt mij een vrij duidelijke foutmelding. PHP heeft onvoldoende rechten om een subdirectory aan te maken. Ik zou dan vooral willen weten waar PHP deze map probeert aan te maken. Dat kun je dus achterhalen door in

/home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php net voor regel 22

een echo te plaatsen. Daarna is het een kwestie van de bovenliggende directory toegankelijk te maken via bijvoorbeeld de commandprompt van de VPS.
 
Branco Rensen

Branco Rensen

31/03/2015 10:21:19
Quote Anchor link
- SanThe - op 31/03/2015 10:12:10:
Je hebt geen schrijfrechten.


Zover was ik...

Toevoeging op 31/03/2015 10:21:58:

Frank Nietbelangrijk op 31/03/2015 10:13:54:
Lijkt mij een vrij duidelijke foutmelding. PHP heeft onvoldoende rechten om een subdirectory aan te maken. Ik zou dan vooral willen weten waar PHP deze map probeert aan te maken. Dat kun je dus achterhalen door in

/home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php net voor regel 22

een echo te plaatsen. Daarna is het een kwestie van de bovenliggende directory toegankelijk te maken via bijvoorbeeld de commandprompt van de VPS.


De map waar hij in probeert te uploaden heeft rechten: 777...
 
- SanThe -

- SanThe -

31/03/2015 10:28:43
Quote Anchor link
Branco Rensen op 31/03/2015 10:21:19:
De map waar hij in probeert te uploaden heeft rechten: 777...


En welke map is dat?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/03/2015 10:28:52
Quote Anchor link
Wat staat er op regel 22 Branco?
 
Branco Rensen

Branco Rensen

31/03/2015 11:02:36
Quote Anchor link
Het volgende:

$fileDir = 'uploads/original/' . $code . '/';
mkdir($fileDir);
 
- SanThe -

- SanThe -

31/03/2015 11:11:55
Quote Anchor link
Haal die laatste / eens weg.
En wat zit er in $code?


- SanThe - op 31/03/2015 10:28:43:
Branco Rensen op 31/03/2015 10:21:19:
De map waar hij in probeert te uploaden heeft rechten: 777...


En welke map is dat?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/03/2015 11:14:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$fileDir
= 'uploads/original/' . $code . '/';
echo $fileDir; exit; // <-- deze regel even tussenvoegen
mkdir($fileDir);
?>


Dan komt er meer info uit
 
Ivo P

Ivo P

31/03/2015 11:19:50
Quote Anchor link
wat is het volledig path naar die map?

/home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/uploads/original/?

of wordt new_shoot_upload_images.php nog ergens in geinclude?
 
Branco Rensen

Branco Rensen

31/03/2015 11:25:24
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties, het probleem is opgelost! Het bleek toch een probleem te zijn met het CHMOD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.