mouseover stop slider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 08:55:21
Quote Anchor link
Ik heb een navigatie met knoppen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
var initList = setInterval(function() {
                currentSlide += 1;
                currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                juisteslide = currentSlide + 1;
                var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
            }, 5000);
            
            $('.kc-item').mouseover(function() {
                clearInterval(initList);
            }).mouseout(function() {
                initList = setInterval(function() {
                    currentSlide += 1;
                    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                    juisteslide = currentSlide + 1;
                    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
                }, 5000);
            })


Om de 5 seconden triggert hij de click en gaat naar de volgende slide.
Als ik een mouseover die, dan blijft hij de click triggeren.

Als ik de $(".kc-nav-wrap div").off("click"); gebruik bij mouseover, dan kan stop de slider wel , maar kan deze niet meer terugzetten.

Weet iemand hoe dit op te lossen is?

MVG

Daniel
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:31:00
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 09:13:28
Quote Anchor link
Ik zie sowieso al een paar gekke dingen, maar zonder de HTML erbij wordt het wel erg lastig om je hier tips over te geven.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 10:54:29
Quote Anchor link
Hier de html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<div class="kc-wrap" style="perspective: 1e+10px;">
   <div class="kc-horizon" style="position: absolute; top: 50%; width: 800px; perspective: 1500px; transform-style: preserve-3d; perspective-origin: 50% 0px; left: 180px; transform: scaleX(1.4355) scaleY(1.4355); visibility: visible;"><div class="kc-item" data-cc-item-key="8" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(6.83761px) rotateY(-20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg" alt="WIJN 29-03 TM 05-09" fid="351" title="WIJN" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="1" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(143.536px) rotateY(-10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg" alt="508 SW 25-01 TM 05-09" fid="415" title="508 SW" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item kc-front-item" data-cc-item-key="2" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 500; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(0px) translateX(311px) rotateY(0deg) rotateX(0deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg" alt="Rifter 25-01 TM 05-09" fid="414" title="Rifter" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="3" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(478.464px) rotateY(10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg" alt="508 Berline 25-01 TM 05-09" fid="410" title="508 Berline" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="4" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(615.162px) rotateY(20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg" alt="Menu 13-01 TM 05-09" fid="356" title="Menu" linkurl="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="812" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="5" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(695.982px) rotateY(30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg" alt="Foodmaster Menu 17-03 TM 05-09" fid="354" title="Foodmaster Menu" linkurl="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="712" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="6" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: -51; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-550px) translateX(706.075px) rotateY(41.25deg) rotateX(-18.3333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg" alt="BBQ \u0026 Terras 29-03 TM 05-09" fid="353" title="BBQ \u0026 Terras" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="7" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(-73.9821px) rotateY(-30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg" alt="Non Food 29-03 TM 05-09" fid="352" title="Non Food" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div></div><div class="kc-nav-wrap" style="right: 15px; bottom: 15px;"><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="0"></div><div class="kc-nav-button active" data-kc-but-num="1"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="2"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="3"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="4"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="5"></div>
        </div>
Gewijzigd op 20/05/2023 11:11:04 door Daniel van Seggelen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 17:20:16
Quote Anchor link
Ok. Ik heb je JavaScript iets aangepast, zodat de timer weer begint te lopen op het mouseout event. Ik heb de naamgeving van je variabelen niet aangepast, maar raad je aan om dat wel te doen. Bijvoorbeeld "initList" is een beetje raar. De functie setInterval in JavaScript geeft een timer id terug, dus iets als "timerIdList" zou beter zijn. Anyhow, hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
let currentSlide = 0;

const handleList = () => {
    currentSlide += 1;
    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
    juisteslide = currentSlide + 1;
    console.debug('initList', currentSlide, juisteslide);
    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
    console.debug($list);
    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
};

var initList = setInterval(handleList, 5000);

$('.kc-item').mouseover(function() {
    console.debug('mouseover');
    clearInterval(initList);
}).mouseout(function() {
    console.debug('mouseout');
    initList = setInterval(handleList, 5000);
})
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2023 12:28:19
Quote Anchor link
Welnee joh, ben je gek, niks te danken hoor ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/05/2023 14:22:26
Quote Anchor link
Goed bezig Koehoorn! ;-)

(Helaas heeft niet iedereen het fatsoen om nog even iets te laten horen nadat 'de buit' binnen is.)
 
Pauline Lacorde

Pauline Lacorde

18/07/2023 10:00:25
Quote Anchor link
Zur Ergänzung ;)

Het lijkt erop dat je de setinterval functie wilt stoppen wanneer de muis over het element zweeft, en hervat als de muis niet langer over het element zweeft. Dit wordt meestal gedaan door de clearInterval functie te gebruiken wanneer de muis over het element zweeft, en setInterval opnieuw te instellen wanneer de muis eruit zweeft.

Het ziet er naar uit dat je code al vrijwel het juiste doet - maar het kan zijn dat er iets misgaat met de scope van de initList variabele, of met de logica van de muisevenementen.

In plaats van de setInterval functie te herhalen in je mouseout functie, kun je misschien een aparte functie maken die de interval instelt, en deze aanroepen wanneer nodig.

function startSlideShow() {
return setInterval(function() {
currentSlide += 1;
currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
juisteslide = currentSlide + 1;
var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
$('#text-description').text($list.attr('alt'));
$(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
}, 5000);
}

var initList = startSlideShow();

$('.kc-item').hover(function() {
// stop slideshow on mouse over
clearInterval(initList);
}, function() {
// start slideshow on mouse out
initList = startSlideShow();
});
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2023 10:57:35
Quote Anchor link
Code door Google Translate halen is niet slim. CurrentSlide v.s. juisteslide.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/07/2023 03:47:38
Quote Anchor link
uhmm, niets is door google translate gehaald hoor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2023 06:26:36
Quote Anchor link
Je hebt gelijk...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.