MSQLI_query verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 22:25:30
Quote Anchor link
Mss een hele stomme vraag, denk dat ik het ook over mijn hoofd zie. maar ik probeer een rij te verwijderen uit mijn database door op de knop delete te drukken in mijn webrowser. Maar hij wil niet verwijderen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<tr>
        <td><?php echo $i; ?></td>
        <td><?php echo $Fname; ?></td>
        <td><?php echo $Lname; ?></td>
        <td><?php echo $Email; ?></td>
        <td><?php echo $created; ?></td>
        <td>
            <a href="Users.php?delete=<?php echo $id; ?>" onclick="return confirm('Weet je het zeker dat je deze gebruiker wilt verwijderen?') ">Delete</a> <!-- Hier  gaat het volgens mij fout.-->
        </td>
    </tr>
    <?php
    
    $i
++;
    }

    if(isset($_GET['delete'])){
        $delete_id = $_GET['delete'];
        
        mysqli_query($con, "DELETE FROM user WHERE UserID = $delete_id'");
        
        //header('location: Admin.php');
    }

[
/code]
Gewijzigd op 05/10/2015 22:27:08 door Enrico van der List
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:34:41
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

05/10/2015 22:30:10
Quote Anchor link
Zo te zien is "user" een gereserveerd woord. Dit had je kunnen zien als je iets aan foutafhandeling deed.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 22:34:07
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 05/10/2015 22:30:10:
Zo te zien is "user" een gereserveerd woord. Dit had je kunnen zien als je iets aan foutafhandeling deed.

Kijk ik er zo overheen? Zie hem nog steeds niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2015 22:44:38
Quote Anchor link
https://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/keywords.html

useris inderdaad geserveerd. Noem de tabel dan users.
Gewijzigd op 05/10/2015 22:45:06 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

05/10/2015 23:05:55
Quote Anchor link
Wat doet die single quote in je query ?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 23:08:05
Quote Anchor link
Pipo Clown op 05/10/2015 23:05:55:
Wat doet die single quote in je query ?


Dank je dat was het probleem uiteindelijk
 
Willem vp

Willem vp

06/10/2015 01:20:48
Quote Anchor link
Het is met dit script ook wel grappig om op regel 8 de url te wijzigen in

Users.php?delete=0%20or%20userid%3e0
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

06/10/2015 08:35:21
Quote Anchor link
Ik zou inderdaad even een mysqli_escape toevoegen of een prepared statement gebruiken.
 
Ivo P

Ivo P

06/10/2015 09:04:42
Quote Anchor link
ik zit eigenlijk ook nog te wachten op de opmerking "ik moet altijd 2x klikken voor hij uit de lijst verdwenen is".

(hetgeen komt doordat je eerst de lijst ophaalt met select en op het scherm zet, en pas daarna de delete-actie uitvoert.)

die regel 20 met een header:
dat gaat een headers-already-sent error opleveren. Wat wederom samenhangt met de verkeerde volgorde van werken: eerst de aanpassings query's en pas als de database stabiel is, de data ophalen en naar het scherm.
Gewijzigd op 06/10/2015 09:06:42 door Ivo P
 

06/10/2015 14:32:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 mysqli_query($con, 'DELETE FROM `user` WHERE `UserID` = ' . intval($delete_id));
?>
Gewijzigd op 06/10/2015 14:32:54 door
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/10/2015 15:22:27
Quote Anchor link
:)

In plaats van intval() is het wellicht beter om je input te filteren en te controleren of $_GET['id'] een numerieke waarde betreft. Het heeft anders geen zin om de query uit te voeren, of de dappere poging van intval() er nu in slaagt om van iets wat mogelijk geen getal is toch een getal te maken, of niet.

@Joni een real_escape_string() functie toepassen is alleen niet genoeg. Deze escaped namelijk niets als er niets te escapen valt! Dus tenzij je dit doet in combinatie met quotes om de waarde (wat nogal vreemd is, sinds het een id betreft) is dat niet per definitie veilig.

Als je bijvoorbeeld in $_GET['id'] het volgende zet:

OR 1 = 1

Wordt er NIETS GEESCAPED met real_escape_string(), OMDAT ER NIETS TE ESCAPEN VALT. Hiermee kieper je dus effectief al je users weg.

De enige remedie in deze (en bij queries met id's) is dus eigenlijk: input filtering.

Wees nog steeds HEEL VOORZICHTIG met het gebruik van real_escape_string(), dit maakt je query niet automagisch veilig.
Gewijzigd op 06/10/2015 15:27:08 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.