mysql entry aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 13:09:08
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een script waarbij ik een invoer in kan laden in tekstvelden. Deze wil ik vervolgens aanpassen en de wijzigingen doorvoeren in de database. Zodra ik op bijwerken klik verwijst hij naar updateac.php, hier gaat het fout. Ik krijg hier een error. Ziet iemand wat ik fout doe?

edit.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
                    <?php
$host
="localhost";
$username="iets";
$password="iets";
$db_name="iets";
$tbl_name="register";


mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$id=$_GET['id'];


$sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE volgnummer='$id'";
$result=mysql_query($sql);

$rows=mysql_fetch_array($result);
?>

<center>
<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<form name="form1" method="post" action="update_ac.php">
<td>
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Bedrijf</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Contactpersoon</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Adres</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Postcode/plaats</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Tel. NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Email</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="bedrijf" type="text" id="bedrijf" value="<?php echo $rows['bedrijf']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="contactpersoon" type="text" id="contactpersoon" value="<?php echo $rows['contactpersoon']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="adres" type="text" id="adres" value="<?php echo $rows['adres']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="postcodeplaats" type="text" id="postcodeplaats" value="<?php echo $rows['postcodeplaats']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="telefoonnummer" type="text" id="telefoonnummer" value="<?php echo $rows['telefoonnummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="email" type="text" id="email" value="<?php echo $rows['email']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Branche</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>KVK-NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>BTW-NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Artikelen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Kramen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Zeilen</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="branche" type="text" id="branche" value="<?php echo $rows['branche']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="kvknummer" type="text" id="kvknummer" value="<?php echo $rows['kvknummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="btwnummer" type="btwnummer" id="btwnummer" value="<?php echo $rows['btwnummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="teverkopen" type="text" id="teverkopen" value="<?php echo $rows['teverkopen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="aantalkramen" type="text" id="aantalkramen" value="<?php echo $rows['aantalkramen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="dekzeilen" type="text" id="dekzeilen" value="<?php echo $rows['dekzeilen']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Balken</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Planken</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Schragen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Grondplaatsen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Elektriciteit</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Krachtstroom</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="balken" type="text" id="balken" value="<?php echo $rows['balken']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="planken" type="text" id="planken" value="<?php echo $rows['planken']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="schragen" type="text" id="schragen" value="<?php echo $rows['schragen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="grondplaats" type="grondplaats" id="grondplaats" value="<?php echo $rows['grondplaats']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="elektriciteit" type="elektriciteit" id="elektriciteit" value="<?php echo $rows['elektriciteit']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="krachtelek" type="text" id="krachtelek" value="<?php echo $rows['krachtelek']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Hoeveelheid</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Reden</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Overig</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Pleknummers</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Totaal kosten</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Betaald</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="hoeveelelek" type="text" id="hoeveelelek" value="<?php echo $rows['hoeveelelek']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="waarvoorelek" type="text" id="waarvoorelek" value="<?php echo $rows['waarvoorelek']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="overig" type="text" id="overig" value="<?php echo $rows['overig']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="pleknummer" type="text" id="pleknummer" value="<?php echo $rows['pleknummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="totaalkosten" type="text" id="totaalkosten" value="<?php echo $rows['totaalkosten']; ?>" size="15"></td>
<?php
    if ($rows['betaald'] == 1) {
    $checked = 'checked="checked"';
    $payed = '1';
    }

    else { $payed = '0'; }
?>

<td><center><input name="betaald" type="checkbox" id="betaald" <?php if (isset($checked)) { echo $checked; } ?> value="<?php echo $payed; ?>"></center></td>
                    
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input name="volgnummer" type="hidden" id="volgnummer" value="<?php echo $rows['volgnummer']; ?>"></td>
<td align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Bijwerken" size="15"></td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</form>
</tr>
</table>
</center>
<?

mysql_close();

?>


update_ac.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
                        <?php
                            $host
="localhost"; // Host name
$username="iets"; // Mysql username
$password="iets"; // Mysql password
$db_name="iets"; // Database name
$tbl_name="register"; // Table name

                            // Connect to server and select database.

                            mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
                            mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

                            // update data in mysql database
                            $sql="UPDATE $tbl_name SET (bedrijf, contactpersoon, adres, postcodeplaats, telefoonnummer, email, branche, kvknummer, btwnummer, teverkopen, aantalkramen, dekzeilen, balken, planken, schragen, grondplaats, elektriciteit, krachtelek, hoeveelelek, waarvoorelek, overig, pleknummer, totaalkosten, betaald) VALUES ('$_POST[bedrijf]','$_POST[contactpersoon]','$_POST[adres]','$_POST[postcodeplaats]','$_POST[telefoonnummer]','$_POST[email]','$_POST[branche]','$_POST[kvknummer]','$_POST[btwnummer]','$_POST[teverkopen]','$_POST[aantalkramen]','$_POST[dekzeilen]','$_POST[balken]','$_POST[planken]','$_POST[schragen]','$_POST[grondplaats]','$_POST[elektriciteit]','$_POST[krachtelek]','$_POST[hoeveelelek]','$_POST[waarvoorelek]','$_POST[overig]','$_POST[pleknummer]','$_POST[totaalkosten]','$_POST[payed]')";
                            $result=mysql_query($sql);

                            // if successfully updated.
                            if($result){
                            echo "Successful";
                            echo "<BR>";
                            echo "<a href='list_records.php'>View result</a>";
                            }


                            else {
                            echo "ERROR";
                            }


                            ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:11:43
 
Willem vp

Willem vp

05/03/2013 13:29:14
Quote Anchor link
Errors zijn er niet voor de sier. Het kan helpen als je ook nog zegt wát voor error je krijgt...
 
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 13:30:23
Quote Anchor link
ik krijg geen specefieke error, er is een echo die error vermeld
 
Eddy E

Eddy E

05/03/2013 13:32:27
Quote Anchor link
let op dat je UPDATE-query, zodra hij werk, dus alle rijen vervangt door de nieuwe waarde.
Je mist een WHERE.
Meestal doe je dat via een ID.
Dat ID gebruik je wel op je spullen op te halen, maar moet je ook doorgeven aan update_ac.php zodat hij weet welke rij hij moet bijwerken.

Daarnaast zou ik update_ac_.php zo maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
    // include de verbinding
    // maakt $mysql_link beschikbaar als link-identificator

    include ("inc/connectie.php");

    // maak dynamisch het SET-gedeelte
    // kolom1 = 'waarde1'

    foreach($_POST as $key => $val)
    {

        $set[] = mysql_real_escape_string($key) . " = '" . mysql_real_escape_string($val) . "'";
    }

    // gooi alle set-velden aan elkar met een komma
    // kolom1 = 'waarde1', kolom2 = 'waarde2' ...

    $set = implode(", ", $set);
    
    // kijk of er een ID is opgegeven
    if(!isset($_GET['id']) OR !is_numeric($_GET['id']) OR $_GET['id'] == 0)
    {

        echo '<p>Fout<br>
        Er is geen ID bekend.</p>'
;
    }

    
    // update data in mysql database
    $query = "    UPDATE register
                SET "
. $set . "
                WHERE id = "
. intval($_GET['id']) . "
                LIMIT 1"
;

    // toon de query even (via broncode te zien)
    echo '<!-- QUERY --' . PHP_EOL . $query . PHP_EOL . '-->';

    // voer de query uit
    $result = mysql_query($query, $mysql_link);

    // als dit opslaan lukte en er 1 rij gewijzigd is...
    if($result !== false AND mysql_affected_rows($mysql_link) == 1)
    {

        echo '<p>Successful<br>
        <a href="list_records.php">View result</a></p>'
;
    }

    else
    {
        echo '<p>Fout<br>
        De query <b>'
. $query . '</b> is niet gelukt: <b>' . mysql_error($mysql_link) . '</b>.</p>';
    }

?>


Dus:
1) Dynamische opbouw van de set. Kortere code, overzichtelijker. Wat niet ingevuld is, wordt overgeslagen. Verwijderen gaat dus hier NIET mee (maar wellicht is dat ook wel gewenst???)
2) Je input wordt beveiligd...
3) Je kan niets missen
4) Je ID dat je meegeeft (let op: via $_GET !!!) wordt gebruikt
5) Je krijgt correcte HTML te zien bij succes of fouten
6) Bij fouten krijg je ook de query + foutmelding te zien (voor debuggen handig, als het eenmaal af is zou je dat moeten verbergen voor gewone gebruikers
7) Er wordt niet alleen gekeken of de query lukte, maar ook of er maar 1 rij is bijgewerkt (als dat 0 is, werk het dus niet)
8) Ik gebruik " voor de query en ' voor HTML, zodat je in de HTML ook gewoon " kan gebruiken. Dat is een algemene en bekende werkwijze.
9) Ik include de database-verbinding. Dan hoef je maar op 1 locatie je gegevens te tonen
10) Ik controleer op het ID of het er is, geldig is en meer is dan 0 (want dat is een ID altijd)

inc/connectie.php

Toevoeging op 05/03/2013 13:38:22:

Rik Oudega op 05/03/2013 13:30:23:
ik krijg geen specefieke error, er is een echo die error vermeld


En dus geeft je mysql_query() false terug. Gelukkig wel.
Gewijzigd op 05/03/2013 13:36:18 door Eddy E
 
Pieter Rekvelt

Pieter Rekvelt

05/03/2013 17:33:05
Quote Anchor link
@ Eddy E
Dank voor deze uitleg.
Leerzaam!
 
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 17:35:06
Quote Anchor link
Helemaal eens met Pieter! Bedank Eddy!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.