mysql entry aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 13:09:08
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een script waarbij ik een invoer in kan laden in tekstvelden. Deze wil ik vervolgens aanpassen en de wijzigingen doorvoeren in de database. Zodra ik op bijwerken klik verwijst hij naar updateac.php, hier gaat het fout. Ik krijg hier een error. Ziet iemand wat ik fout doe?

edit.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
                    <?php
$host
="localhost";
$username="iets";
$password="iets";
$db_name="iets";
$tbl_name="register";


mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$id=$_GET['id'];


$sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE volgnummer='$id'";
$result=mysql_query($sql);

$rows=mysql_fetch_array($result);
?>

<center>
<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<form name="form1" method="post" action="update_ac.php">
<td>
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Bedrijf</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Contactpersoon</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Adres</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Postcode/plaats</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Tel. NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Email</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="bedrijf" type="text" id="bedrijf" value="<?php echo $rows['bedrijf']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="contactpersoon" type="text" id="contactpersoon" value="<?php echo $rows['contactpersoon']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="adres" type="text" id="adres" value="<?php echo $rows['adres']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="postcodeplaats" type="text" id="postcodeplaats" value="<?php echo $rows['postcodeplaats']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="telefoonnummer" type="text" id="telefoonnummer" value="<?php echo $rows['telefoonnummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="email" type="text" id="email" value="<?php echo $rows['email']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Branche</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>KVK-NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>BTW-NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Artikelen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Kramen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Zeilen</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="branche" type="text" id="branche" value="<?php echo $rows['branche']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="kvknummer" type="text" id="kvknummer" value="<?php echo $rows['kvknummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="btwnummer" type="btwnummer" id="btwnummer" value="<?php echo $rows['btwnummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="teverkopen" type="text" id="teverkopen" value="<?php echo $rows['teverkopen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="aantalkramen" type="text" id="aantalkramen" value="<?php echo $rows['aantalkramen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="dekzeilen" type="text" id="dekzeilen" value="<?php echo $rows['dekzeilen']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Balken</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Planken</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Schragen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Grondplaatsen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Elektriciteit</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Krachtstroom</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="balken" type="text" id="balken" value="<?php echo $rows['balken']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="planken" type="text" id="planken" value="<?php echo $rows['planken']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="schragen" type="text" id="schragen" value="<?php echo $rows['schragen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="grondplaats" type="grondplaats" id="grondplaats" value="<?php echo $rows['grondplaats']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="elektriciteit" type="elektriciteit" id="elektriciteit" value="<?php echo $rows['elektriciteit']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="krachtelek" type="text" id="krachtelek" value="<?php echo $rows['krachtelek']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Hoeveelheid</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Reden</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Overig</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Pleknummers</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Totaal kosten</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Betaald</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="hoeveelelek" type="text" id="hoeveelelek" value="<?php echo $rows['hoeveelelek']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="waarvoorelek" type="text" id="waarvoorelek" value="<?php echo $rows['waarvoorelek']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="overig" type="text" id="overig" value="<?php echo $rows['overig']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="pleknummer" type="text" id="pleknummer" value="<?php echo $rows['pleknummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="totaalkosten" type="text" id="totaalkosten" value="<?php echo $rows['totaalkosten']; ?>" size="15"></td>
<?php
    if ($rows['betaald'] == 1) {
    $checked = 'checked="checked"';
    $payed = '1';
    }

    else { $payed = '0'; }
?>

<td><center><input name="betaald" type="checkbox" id="betaald" <?php if (isset($checked)) { echo $checked; } ?> value="<?php echo $payed; ?>"></center></td>
                    
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input name="volgnummer" type="hidden" id="volgnummer" value="<?php echo $rows['volgnummer']; ?>"></td>
<td align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Bijwerken" size="15"></td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</form>
</tr>
</table>
</center>
<?

mysql_close();

?>


update_ac.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
                        <?php
                            $host
="localhost"; // Host name
$username="iets"; // Mysql username
$password="iets"; // Mysql password
$db_name="iets"; // Database name
$tbl_name="register"; // Table name

                            // Connect to server and select database.

                            mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
                            mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

                            // update data in mysql database
                            $sql="UPDATE $tbl_name SET (bedrijf, contactpersoon, adres, postcodeplaats, telefoonnummer, email, branche, kvknummer, btwnummer, teverkopen, aantalkramen, dekzeilen, balken, planken, schragen, grondplaats, elektriciteit, krachtelek, hoeveelelek, waarvoorelek, overig, pleknummer, totaalkosten, betaald) VALUES ('$_POST[bedrijf]','$_POST[contactpersoon]','$_POST[adres]','$_POST[postcodeplaats]','$_POST[telefoonnummer]','$_POST[email]','$_POST[branche]','$_POST[kvknummer]','$_POST[btwnummer]','$_POST[teverkopen]','$_POST[aantalkramen]','$_POST[dekzeilen]','$_POST[balken]','$_POST[planken]','$_POST[schragen]','$_POST[grondplaats]','$_POST[elektriciteit]','$_POST[krachtelek]','$_POST[hoeveelelek]','$_POST[waarvoorelek]','$_POST[overig]','$_POST[pleknummer]','$_POST[totaalkosten]','$_POST[payed]')";
                            $result=mysql_query($sql);

                            // if successfully updated.
                            if($result){
                            echo "Successful";
                            echo "<BR>";
                            echo "<a href='list_records.php'>View result</a>";
                            }


                            else {
                            echo "ERROR";
                            }


                            ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:30:09
 
Willem vp

Willem vp

05/03/2013 13:29:14
Quote Anchor link
Errors zijn er niet voor de sier. Het kan helpen als je ook nog zegt wát voor error je krijgt...
 
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 13:30:23
Quote Anchor link
ik krijg geen specefieke error, er is een echo die error vermeld
 
Eddy E

Eddy E

05/03/2013 13:32:27
Quote Anchor link
let op dat je UPDATE-query, zodra hij werk, dus alle rijen vervangt door de nieuwe waarde.
Je mist een WHERE.
Meestal doe je dat via een ID.
Dat ID gebruik je wel op je spullen op te halen, maar moet je ook doorgeven aan update_ac.php zodat hij weet welke rij hij moet bijwerken.

Daarnaast zou ik update_ac_.php zo maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
    // include de verbinding
    // maakt $mysql_link beschikbaar als link-identificator

    include ("inc/connectie.php");

    // maak dynamisch het SET-gedeelte
    // kolom1 = 'waarde1'

    foreach($_POST as $key => $val)
    {

        $set[] = mysql_real_escape_string($key) . " = '" . mysql_real_escape_string($val) . "'";
    }

    // gooi alle set-velden aan elkar met een komma
    // kolom1 = 'waarde1', kolom2 = 'waarde2' ...

    $set = implode(", ", $set);
    
    // kijk of er een ID is opgegeven
    if(!isset($_GET['id']) OR !is_numeric($_GET['id']) OR $_GET['id'] == 0)
    {

        echo '<p>Fout<br>
        Er is geen ID bekend.</p>'
;
    }

    
    // update data in mysql database
    $query = "    UPDATE register
                SET "
. $set . "
                WHERE id = "
. intval($_GET['id']) . "
                LIMIT 1"
;

    // toon de query even (via broncode te zien)
    echo '<!-- QUERY --' . PHP_EOL . $query . PHP_EOL . '-->';

    // voer de query uit
    $result = mysql_query($query, $mysql_link);

    // als dit opslaan lukte en er 1 rij gewijzigd is...
    if($result !== false AND mysql_affected_rows($mysql_link) == 1)
    {

        echo '<p>Successful<br>
        <a href="list_records.php">View result</a></p>'
;
    }

    else
    {
        echo '<p>Fout<br>
        De query <b>'
. $query . '</b> is niet gelukt: <b>' . mysql_error($mysql_link) . '</b>.</p>';
    }

?>


Dus:
1) Dynamische opbouw van de set. Kortere code, overzichtelijker. Wat niet ingevuld is, wordt overgeslagen. Verwijderen gaat dus hier NIET mee (maar wellicht is dat ook wel gewenst???)
2) Je input wordt beveiligd...
3) Je kan niets missen
4) Je ID dat je meegeeft (let op: via $_GET !!!) wordt gebruikt
5) Je krijgt correcte HTML te zien bij succes of fouten
6) Bij fouten krijg je ook de query + foutmelding te zien (voor debuggen handig, als het eenmaal af is zou je dat moeten verbergen voor gewone gebruikers
7) Er wordt niet alleen gekeken of de query lukte, maar ook of er maar 1 rij is bijgewerkt (als dat 0 is, werk het dus niet)
8) Ik gebruik " voor de query en ' voor HTML, zodat je in de HTML ook gewoon " kan gebruiken. Dat is een algemene en bekende werkwijze.
9) Ik include de database-verbinding. Dan hoef je maar op 1 locatie je gegevens te tonen
10) Ik controleer op het ID of het er is, geldig is en meer is dan 0 (want dat is een ID altijd)

inc/connectie.php

Toevoeging op 05/03/2013 13:38:22:

Rik Oudega op 05/03/2013 13:30:23:
ik krijg geen specefieke error, er is een echo die error vermeld


En dus geeft je mysql_query() false terug. Gelukkig wel.
Gewijzigd op 05/03/2013 13:36:18 door Eddy E
 
Pieter Rekvelt

Pieter Rekvelt

05/03/2013 17:33:05
Quote Anchor link
@ Eddy E
Dank voor deze uitleg.
Leerzaam!
 
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 17:35:06
Quote Anchor link
Helemaal eens met Pieter! Bedank Eddy!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.