mysql entry aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 13:09:08
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een script waarbij ik een invoer in kan laden in tekstvelden. Deze wil ik vervolgens aanpassen en de wijzigingen doorvoeren in de database. Zodra ik op bijwerken klik verwijst hij naar updateac.php, hier gaat het fout. Ik krijg hier een error. Ziet iemand wat ik fout doe?

edit.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
                    <?php
$host
="localhost";
$username="iets";
$password="iets";
$db_name="iets";
$tbl_name="register";


mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$id=$_GET['id'];


$sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE volgnummer='$id'";
$result=mysql_query($sql);

$rows=mysql_fetch_array($result);
?>

<center>
<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<form name="form1" method="post" action="update_ac.php">
<td>
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Bedrijf</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Contactpersoon</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Adres</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Postcode/plaats</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Tel. NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Email</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="bedrijf" type="text" id="bedrijf" value="<?php echo $rows['bedrijf']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="contactpersoon" type="text" id="contactpersoon" value="<?php echo $rows['contactpersoon']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="adres" type="text" id="adres" value="<?php echo $rows['adres']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="postcodeplaats" type="text" id="postcodeplaats" value="<?php echo $rows['postcodeplaats']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="telefoonnummer" type="text" id="telefoonnummer" value="<?php echo $rows['telefoonnummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="email" type="text" id="email" value="<?php echo $rows['email']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Branche</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>KVK-NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>BTW-NR.</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Artikelen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Kramen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Zeilen</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="branche" type="text" id="branche" value="<?php echo $rows['branche']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="kvknummer" type="text" id="kvknummer" value="<?php echo $rows['kvknummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="btwnummer" type="btwnummer" id="btwnummer" value="<?php echo $rows['btwnummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="teverkopen" type="text" id="teverkopen" value="<?php echo $rows['teverkopen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="aantalkramen" type="text" id="aantalkramen" value="<?php echo $rows['aantalkramen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="dekzeilen" type="text" id="dekzeilen" value="<?php echo $rows['dekzeilen']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Balken</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Planken</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Schragen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Grondplaatsen</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Elektriciteit</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Krachtstroom</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="balken" type="text" id="balken" value="<?php echo $rows['balken']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="planken" type="text" id="planken" value="<?php echo $rows['planken']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="schragen" type="text" id="schragen" value="<?php echo $rows['schragen']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="grondplaats" type="grondplaats" id="grondplaats" value="<?php echo $rows['grondplaats']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="elektriciteit" type="elektriciteit" id="elektriciteit" value="<?php echo $rows['elektriciteit']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="krachtelek" type="text" id="krachtelek" value="<?php echo $rows['krachtelek']; ?>" size="15"></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Hoeveelheid</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Reden</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Overig</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Pleknummers</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Totaal kosten</strong></span></td>
<td align="center"><span style="color:black"><strong>Betaald</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="center"><input name="hoeveelelek" type="text" id="hoeveelelek" value="<?php echo $rows['hoeveelelek']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="waarvoorelek" type="text" id="waarvoorelek" value="<?php echo $rows['waarvoorelek']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="overig" type="text" id="overig" value="<?php echo $rows['overig']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="pleknummer" type="text" id="pleknummer" value="<?php echo $rows['pleknummer']; ?>" size="15"></td>
<td align="center"><input name="totaalkosten" type="text" id="totaalkosten" value="<?php echo $rows['totaalkosten']; ?>" size="15"></td>
<?php
    if ($rows['betaald'] == 1) {
    $checked = 'checked="checked"';
    $payed = '1';
    }

    else { $payed = '0'; }
?>

<td><center><input name="betaald" type="checkbox" id="betaald" <?php if (isset($checked)) { echo $checked; } ?> value="<?php echo $payed; ?>"></center></td>
                    
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input name="volgnummer" type="hidden" id="volgnummer" value="<?php echo $rows['volgnummer']; ?>"></td>
<td align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Bijwerken" size="15"></td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</form>
</tr>
</table>
</center>
<?

mysql_close();

?>


update_ac.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
                        <?php
                            $host
="localhost"; // Host name
$username="iets"; // Mysql username
$password="iets"; // Mysql password
$db_name="iets"; // Database name
$tbl_name="register"; // Table name

                            // Connect to server and select database.

                            mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
                            mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

                            // update data in mysql database
                            $sql="UPDATE $tbl_name SET (bedrijf, contactpersoon, adres, postcodeplaats, telefoonnummer, email, branche, kvknummer, btwnummer, teverkopen, aantalkramen, dekzeilen, balken, planken, schragen, grondplaats, elektriciteit, krachtelek, hoeveelelek, waarvoorelek, overig, pleknummer, totaalkosten, betaald) VALUES ('$_POST[bedrijf]','$_POST[contactpersoon]','$_POST[adres]','$_POST[postcodeplaats]','$_POST[telefoonnummer]','$_POST[email]','$_POST[branche]','$_POST[kvknummer]','$_POST[btwnummer]','$_POST[teverkopen]','$_POST[aantalkramen]','$_POST[dekzeilen]','$_POST[balken]','$_POST[planken]','$_POST[schragen]','$_POST[grondplaats]','$_POST[elektriciteit]','$_POST[krachtelek]','$_POST[hoeveelelek]','$_POST[waarvoorelek]','$_POST[overig]','$_POST[pleknummer]','$_POST[totaalkosten]','$_POST[payed]')";
                            $result=mysql_query($sql);

                            // if successfully updated.
                            if($result){
                            echo "Successful";
                            echo "<BR>";
                            echo "<a href='list_records.php'>View result</a>";
                            }


                            else {
                            echo "ERROR";
                            }


                            ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:59:18
 
Willem vp

Willem vp

05/03/2013 13:29:14
Quote Anchor link
Errors zijn er niet voor de sier. Het kan helpen als je ook nog zegt wát voor error je krijgt...
 
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 13:30:23
Quote Anchor link
ik krijg geen specefieke error, er is een echo die error vermeld
 
Eddy E

Eddy E

05/03/2013 13:32:27
Quote Anchor link
let op dat je UPDATE-query, zodra hij werk, dus alle rijen vervangt door de nieuwe waarde.
Je mist een WHERE.
Meestal doe je dat via een ID.
Dat ID gebruik je wel op je spullen op te halen, maar moet je ook doorgeven aan update_ac.php zodat hij weet welke rij hij moet bijwerken.

Daarnaast zou ik update_ac_.php zo maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
    // include de verbinding
    // maakt $mysql_link beschikbaar als link-identificator

    include ("inc/connectie.php");

    // maak dynamisch het SET-gedeelte
    // kolom1 = 'waarde1'

    foreach($_POST as $key => $val)
    {

        $set[] = mysql_real_escape_string($key) . " = '" . mysql_real_escape_string($val) . "'";
    }

    // gooi alle set-velden aan elkar met een komma
    // kolom1 = 'waarde1', kolom2 = 'waarde2' ...

    $set = implode(", ", $set);
    
    // kijk of er een ID is opgegeven
    if(!isset($_GET['id']) OR !is_numeric($_GET['id']) OR $_GET['id'] == 0)
    {

        echo '<p>Fout<br>
        Er is geen ID bekend.</p>'
;
    }

    
    // update data in mysql database
    $query = "    UPDATE register
                SET "
. $set . "
                WHERE id = "
. intval($_GET['id']) . "
                LIMIT 1"
;

    // toon de query even (via broncode te zien)
    echo '<!-- QUERY --' . PHP_EOL . $query . PHP_EOL . '-->';

    // voer de query uit
    $result = mysql_query($query, $mysql_link);

    // als dit opslaan lukte en er 1 rij gewijzigd is...
    if($result !== false AND mysql_affected_rows($mysql_link) == 1)
    {

        echo '<p>Successful<br>
        <a href="list_records.php">View result</a></p>'
;
    }

    else
    {
        echo '<p>Fout<br>
        De query <b>'
. $query . '</b> is niet gelukt: <b>' . mysql_error($mysql_link) . '</b>.</p>';
    }

?>


Dus:
1) Dynamische opbouw van de set. Kortere code, overzichtelijker. Wat niet ingevuld is, wordt overgeslagen. Verwijderen gaat dus hier NIET mee (maar wellicht is dat ook wel gewenst???)
2) Je input wordt beveiligd...
3) Je kan niets missen
4) Je ID dat je meegeeft (let op: via $_GET !!!) wordt gebruikt
5) Je krijgt correcte HTML te zien bij succes of fouten
6) Bij fouten krijg je ook de query + foutmelding te zien (voor debuggen handig, als het eenmaal af is zou je dat moeten verbergen voor gewone gebruikers
7) Er wordt niet alleen gekeken of de query lukte, maar ook of er maar 1 rij is bijgewerkt (als dat 0 is, werk het dus niet)
8) Ik gebruik " voor de query en ' voor HTML, zodat je in de HTML ook gewoon " kan gebruiken. Dat is een algemene en bekende werkwijze.
9) Ik include de database-verbinding. Dan hoef je maar op 1 locatie je gegevens te tonen
10) Ik controleer op het ID of het er is, geldig is en meer is dan 0 (want dat is een ID altijd)

inc/connectie.php

Toevoeging op 05/03/2013 13:38:22:

Rik Oudega op 05/03/2013 13:30:23:
ik krijg geen specefieke error, er is een echo die error vermeld


En dus geeft je mysql_query() false terug. Gelukkig wel.
Gewijzigd op 05/03/2013 13:36:18 door Eddy E
 
Pieter Rekvelt

Pieter Rekvelt

05/03/2013 17:33:05
Quote Anchor link
@ Eddy E
Dank voor deze uitleg.
Leerzaam!
 
Rik Oudega

Rik Oudega

05/03/2013 17:35:06
Quote Anchor link
Helemaal eens met Pieter! Bedank Eddy!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.