NOP Shopping Cart Hulp!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 07:36:07
Quote Anchor link
Ik heb op http://www.nopdesign.com/freecart/ een gratis werkende Shop gedownload en geinstalleerd.
Alles perfect in de Engelse uitvoering vanaf het bestellen tot het bekijken van de winkelwagen en het toevoegen of verwijderen van artikelen.

Alleen wanneer ik op "CheckOut" klik en de Nederlandse versie installeer dan wordt ik doorverwezen naar een PhP Script die ervoor zorg draagt dat ik automatisch een ordermail ontvang waarbij plotseling de bestelde artikelen en de tarieven er niet meer in staan.

Nu heb ik nog nooit met PhP gewerkt en vraag me dan ook af wat ik fout doe. Gebruikt toevalligiemand dit script en kan iemand mij vertellen wat ik fout doe??

Alvast dank voor de suggesties c.q. oplossing.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:49:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 08:38:06
Quote Anchor link
Als dit alleen gebeurt na een ander taal-bestand, dan vermoed ik dat de variabelen niet kloppen.

Vergelijk beide bestanden eens met elkaar.
Gewijzigd op 03/09/2015 08:38:47 door - Ariën -
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 09:40:07
Quote Anchor link
Zou je eens kunnen kijken mocht je tijd hebben. Ik heb namelijk nooit met PhP gewerkt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 09:44:00
Quote Anchor link
We kunnen best kijken, maar dan moeten we toch wel wat globaler weten waar het fout gaat.
Als je dit zo hebt gedownload, zonder eigen aanpassingen dan zou ik het eerder als bug beschouwen die je aan de makers moet doorgeven.
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 09:49:41
Quote Anchor link
Ik heb een testshop met 1 artikel gemaakt op http://regio.tv/testshop/index.html
Wanneer op het laatste alles is ingevuld, ontvang ik een mail van de order, echter zie ik daar het aantal, de prijs en de verzendkosten niet op terug.

Wanneer ik echter de normale Engelse taal instel dan werkt alles prima.

Onderstaand het PhP script zoals ik het u gebruik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
<?php

$admin_email
= '[email protected]';

$admin_subject = 'Nieuwe bestelling';

$customer_subject = 'Uw boek is besteld';

$success_url = 'shop_success.html';

$error_url = 'shop_error.html';

$csv_file = './orders.csv';



if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

{


   $billing_first = isset($_POST['billing_first']) ? $_POST['billing_first'] : '';

   $billing_last = isset($_POST['billing_last']) ? $_POST['billing_last'] : '';

   $billing_address = isset($_POST['billing_address']) ? $_POST['billing_address'] : '';

   $billing_address2 = isset($_POST['billing_address2']) ? $_POST['billing_address2'] : '';

   $billing_city = isset($_POST['billing_city']) ? $_POST['billing_city'] : '';

   $billing_state = isset($_POST['billing_state']) ? $_POST['billing_state'] : '';

   $billing_zip = isset($_POST['billing_zip']) ? $_POST['billing_zip'] : '';

   $billing_phone = isset($_POST['billing_phone']) ? $_POST['billing_phone'] : '';

   $billing_fax = isset($_POST['billing_fax']) ? $_POST['billing_fax'] : '';

   $billing_email = isset($_POST['billing_email']) ? $_POST['billing_email'] : '';

   $shipping_first = isset($_POST['shipping_first']) ? $_POST['shipping_first'] : '';

   $shipping_last = isset($_POST['shipping_last']) ? $_POST['shipping_last'] : '';

   $shipping_address = isset($_POST['shipping_address']) ? $_POST['shipping_address'] : '';

   $shipping_address2 = isset($_POST['shipping_address2']) ? $_POST['shipping_address2'] : '';

   $shipping_city = isset($_POST['shipping_city']) ? $_POST['shipping_city'] : '';

   $shipping_state = isset($_POST['shipping_state']) ? $_POST['shipping_state'] : '';

   $shipping_zip = isset($_POST['shipping_zip']) ? $_POST['shipping_zip'] : '';

   $shipping_phone = isset($_POST['shipping_phone']) ? $_POST['shipping_phone'] : '';

   $shipping_fax = isset($_POST['shipping_fax']) ? $_POST['shipping_fax'] : '';

   $SUBTOTAL = isset($_POST['SUBTOTAL']) ? $_POST['SUBTOTAL'] : '';

   $TOTAL = isset($_POST['TOTAL']) ? $_POST['TOTAL'] : '';

   $TAX = isset($_POST['TAX']) ? $_POST['TAX'] : '';

   $SHIPPING = isset($_POST['SHIPPING']) ? $_POST['SHIPPING'] : '';

   $comments = isset($_POST['comments']) ? $_POST['comments'] : '';;

   if (($billing_first == '') || ($billing_last == '') || ($billing_address == '') || ($billing_city == '') || ($billing_state == '') || ($billing_zip == '') || ($billing_phone == '') || ($billing_email == ''))

   {


      // invalid input

      header('Location: '. $error_url);

      exit;

   }


   if (!preg_match('/^([0-9a-z]([-.\w]*[0-9a-z])*@(([0-9a-z])+([-\w]*[0-9a-z])*\.)+[a-z]{2,6})$/i', $billing_email))

   {


      // invalid email address

      header('Location: '. $error_url);

      exit;

   }


   $today = date("l, F jS Y");

   $message = "";

   $message .= "U heeft een nieuwe bestelling ontvangen. Onderstand treft u meer gegevens aan over deze bestelling.\n";

   $message .= "\n";

   $message .= "Besteldatum: $today \n";

   $message .= " \n";

   $message .= "Betaalinformatie: \n";

   $message .= "-------- \n";

   $message .= "   $billing_first $billing_last \n";

   $message .= "   $billing_address \n";

   $message .= "   $billing_address2 \n";

   $message .= "   $billing_city, $billing_state  $billing_zip \n";

   $message .= "   $billing_phone \n";

   $message .= "   $billing_fax \n";

   $message .= "   $billing_email \n";

   $message .= " \n";

   $message .= " \n";

   if ($shipping_first != '')

   {


      $message .= "Verzenden naar: \n";

      $message .= "-------- \n";

      $message .= "   $shipping_first $shipping_last \n";

      $message .= "   $shipping_addr \n";

      $message .= "   $shipping_addr2 \n";

      $message .= "   $shipping_city, $shipping_state  $shipping_zip \n";

      $message .= "   $shipping_phone \n";

      $message .= " \n";

      $message .= " \n";

   }


   $message .= "Aantal  Prijs(\€)   Product ID  - Artikel\n";

   $message .= "===================================================================== \n";

   for ($i = 1; $i< 25; $i++)

   {


      if (isset($_POST['NAME_' . $i]))

      {


         $name = $_POST['NAME_' . $i];

         $quantity = $_POST['QUANTITY_' . $i];

         $price = $_POST['PRICE_' . $i];

         $id = $_POST['ID_' . $i];

         $addtlinfo = $_POST['ADDTLINFO_' . $i];

         $message .= "$quantity    \$$price    $id - $name   $addtlinfo  \n";

      }

   }


   $message .= "===================================================================== \n";

   $message .= "SUBTOTAAL: $SUBTOTAL \n";

   $message .= "TOTAAL: $TOTAL \n";

   $message .= "\n";

   $message .= "VERZENDKOSTEN: $SHIPPING \n";

   $message .= "\n\n";

   $message .= "Extra Informatie: \n";

   $message .= "--------- \n";

   $message .= "$comments \n";

   $message .= " \n";



   // write to log

   foreach ($_POST as $key => $value)

   {


      $logdata .= ',';

      $logdata .= str_replace(",", " ", $value);

   }


   $logdata = str_replace("\r", "", $logdata);

   $logdata = str_replace("\n", " ", $logdata);

   $logdata .= "\r\n";

   $handle = fopen($csv_file, 'a') or die("can't open csv file");

   fwrite($handle, date("Y-m-d H:i:s,"));

   fwrite($handle, $_SERVER['REMOTE_ADDR']);

   fwrite($handle, $logdata);

   fclose($handle);



   // send message to admin

   $header  = "From: $billing_email\r\n";

   $header .= "Reply-To: $billing_email\r\n";

   $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";

   $header .= "X-Mailer: PHP Mail generated by: NOP Shopping Cart\r\n";

   mail($admin_email, $admin_subject, $message, $header);



   // send message to customer

   $header  = "From: $admin_email\r\n";

   $header .= "Reply-To: $admin_email\r\n";

   $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";

   $header .= "X-Mailer: PHP Mail generated by: NOP Shopping Cart\r\n";

   mail($billing_email, $customer_subject, $message, $header);



   header('Location: '.$success_url);

   exit;

   }


?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">

<title>Winkelwagen</title>

<style type="text/css">

body

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

   text-align: center;

}

div#container

{

   margin-left: auto;

   margin-right: auto;

   width: 50em;

   text-align: left;

}

}

input

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.title

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #006600;

}

.blacktext

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.nobr

{

   white-space: nowrap;

}

.nopcart

{

   background: #464444;

   border: 1px;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #ffffff;

}

.nopheader

{

   background: #464444;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #FFFFFF;

}

.nopentry

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.noptotal

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.nopbutton

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

</style>

<script type="text/javascript" src="./language-en.js"></script>

<script type="text/javascript" src="./nopcart.js"></script>

<script type="text/javascript">

function CheckForm(theform)

{

   var bMissingFields = false;

   var strFields = "";

   if (theform.billing_first.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: First Name\n";

   }

   if (theform.billing_last.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Last Name\n";

   }

   if (theform.billing_address.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Address\n";

   }

   if (theform.billing_city.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: City\n";

   }

   if (theform.billing_state.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: State\n";

   }

   if (theform.billing_zip.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Zipcode\n";

   }

   if (theform.billing_phone.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Phone\n";

   }

   if (theform.billing_email.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Email\n";

   }

   if (bMissingFields)

   {

      alert("We're sorry, but you must provide the following field(s) before continuing:\n" + strFields);

      return false;

   }

   return true;

}

</script>

</head>

<body>

<div id="container">

<blockquote>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__); ?>" onsubmit="return CheckForm(this)">

<span class="nobr">

<script type="text/javascript">

   CheckoutCart();

</script>

</span>

<br>

<p><span class="blacktext"><b>Voer onderstaand uw gegevens in om uw order te kunnen verzenden.</b></span></p>

<p><span class="title"><b>Betaal Informatie:</b></span></p>

<table class="blacktext">

<tr><td>Naam:    </td><td><input type="text" size="18" name="billing_first"> <input type="text" size="15" name="billing_last"></td></tr>

<tr><td>Adres: </td><td><input type="text" size="37" name="billing_address"></td></tr>

<tr><td>Plaats:    </td><td><input type="text" size="21" name="billing_city"></td></tr>

<tr><td>Provincie:   </td><td><input type="text" size="1"  name="billing_state"></td></tr>

<tr><td>Postcode:     </td><td><input type="text" size="5"  name="billing_zip"></td></tr>

<tr><td>Telefoon:   </td><td><input type="text" size="37" name="billing_phone"></td></tr>

<tr><td>Email:   </td><td><input type="text" size="37" name="billing_email"></td></tr>

</table>

<p><input type="submit" value="Bestellen"> <input type="reset" value="Annuleren"></p>

</form>

</blockquote>

</div>

</body>

</html>



- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 03/09/2015 09:54:31 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 09:55:30
Quote Anchor link
Als je het zo gedownload hebt, zonder zelf het script te hebben gewijzigd, dan zou ik eerder een bug-melding doen bij de makers.
 

03/09/2015 20:15:15
Quote Anchor link
Begin bij nopdesign.com:
Nederlandse versie door Ron A.J. Hartendorp van Computer Network Services

evt. '3rd Party Payment Processor Support'
- Authorize.net
- WorldPay
- LinkPoint
 
Johan K

Johan K

03/09/2015 23:34:33
Quote Anchor link
Regel 159 zegt dat $_POST[NAME_1] -> $_POST[NAME_25] gezet moet worden om het bedrag, etc, uit te printen.
Dat zie ik niet in dit script gebeuren
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

04/09/2015 06:15:37
Quote Anchor link
Dank voor de reacties maar ik heb het script door een ervaren PhP deskundige laten nakijken en nu werkt alles goed!
 

04/09/2015 11:22:27
Quote Anchor link
Mooi, dat is ook de beste oplossing.
Programmaonderhoud van een programma is niet direct handig voor op een forum, je moet toch bij allerlei dingen kunnen om ze na te lopen en te testen met andere componenten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.