NS API en PHP

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7

David Meijer

David Meijer

30/07/2014 17:43:36
Anchor link
dat er iets niet goed staat mar wat weet ik niet
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:07:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2014 17:45:26
Anchor link
'iets', 'dat'.....

Hier kan ik niks mee. Als dit zo blijft doorzetten dan trek ik me in ieder geval terug.
Dit kost mij teveel tijd.
Gewijzigd op 30/07/2014 17:47:41 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

30/07/2014 17:48:56
Anchor link
want het is een externe vps server het staat niet op mijn pc.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2014 17:49:52
Anchor link
En wat is je punt daarmee?

Doe anders niet moeilijk, en gebruik deze gewoon.
Gewijzigd op 30/07/2014 17:53:32 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

30/07/2014 17:55:52
Anchor link
als ik die doet krijg ik volgns mij niks te zien op mijn site
 
Victor G

Victor G

30/07/2014 17:56:55
Anchor link
David Meijer op 30/07/2014 17:55:52:
als ik die doet krijg ik volgns mij niks te zien op mijn site


Heb je het al geprobeerd? Want het "volgns mij" klinkt niet alsof je dat hebt gedaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2014 17:59:11
Anchor link
Logisch kijken, juiste endpoints, en bam, we hebben de vertrekinfo van Woerden.
 
David Meijer

David Meijer

30/07/2014 18:07:19
Anchor link
ja dan krijg ik 404 Not found
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2014 18:10:01
Anchor link
Hier werkt het wel als je ook aangeeft welk station je wilt hebben.
 
David Meijer

David Meijer

30/07/2014 18:14:51
Anchor link
ik wil gewoon alle stations willen aanroepen maar dat werkt niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2014 18:19:49
Anchor link
Dit gaat nergens meer heen. Er is herhaaldelijk gevraagd om wat duidelijker te zijn, zodat we je vragen kunnen beantwoorden. Maar met worden als 'het werkt niet', 'iets', 'zo iets', 'volgens mij' kunnen we niks anders doen dan in de kristallen bol kijken.

Ik wil je een nieuwe kans geven op een topic te openen, maar zorg dat je dan gewoon vertelt:
- Wat er gebeurt... (foutmeldingen zijn zeker zeer belangrijk om te noemen)
- Wat je wilt bereiken...
- Wat je tot nu toe al hebt
- Wat je hebt geprobeerd.

Verder is een nieuw topic meteen ook weer een nieuwe start, omdat het hier van de hak op de tak gaat. Dan gaat het over een NS-API-class, dan over JSON_encode() en dan over een DVS (waarvan je geluk had dat ik wist wat het was).

Weinig kans dat iemand dit nog van begin af aan kon volgen ;-)
Gewijzigd op 30/07/2014 18:39:56 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.