omvormen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »
Jop B

Jop B

17/04/2015 17:33:19
Quote Anchor link
Beste,

Is het mogelijk om een input d.m.v. php te laten omvormen?
De volgende situatie is van toepassing:

Een input veld waar ik bijvoorbeeld 10,95 invul.
Dit moet eigenlijk 1095 worden.
de komma verdwijnt dus.

150 word dan 15000
122.95 word dan 12295
enz. enz.

Kan ik dit maken met number_format?

Gr. Jop
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:58:56
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2015 17:38:37
Quote Anchor link
str_replace(',', '.', $getal) * 100

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
foreach(array('10,95','150','122.95') as $getal)
    echo str_replace(',', '.', $getal) * 100 . '<br/>';
?>
Gewijzigd op 17/04/2015 17:53:57 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/04/2015 17:39:20
Quote Anchor link
Is het niet gemakkelijker om
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
str_replace(",", "", $waarde)
te doen?
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2015 21:28:36
Quote Anchor link
@Aar

dan wordt 150 niet spontaan 15000
 
Jop B

Jop B

18/04/2015 00:56:34
Quote Anchor link
Bedankt voor t meedenken.
zoals je ziet worden alle bedragen naar centen berekend.
€1,00 is 100 cent. Ik moet dus alleen de komma zien te verwijderen in de variable.
De variable word gevuld bij de submit.
Zelf dacht ik aan de number_format en dan geen komma te plaatsen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $amount
=  number_format($_POST['amount'], 2, ',', '.');
?>

Natuurlijk werkt het bovenstaande niet maar is puur om te laten zien wat ik zelf dacht.
Alleen moet ik even kijken hoe ik de komma weg laat in de nmber format.

Gr. Jop
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/04/2015 02:31:34
Quote Anchor link
Even snel iets voor je in elkaar geknutseld ...

http://3v4l.org/97Zfr

Succes ermee ... ;)
 
Jop B

Jop B

18/04/2015 12:16:20
Quote Anchor link
Beste Ozzie,


Bedankt dit is inderdaad wat ik zocht. Ben nog niet bekend met de functio explode.
Ga hier eens induiken :-)

Gr. Jop
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2015 12:37:00
Quote Anchor link
Is mijn regeltje niet veel simpeler?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/04/2015 15:58:20
Quote Anchor link
>> Is mijn regeltje niet veel simpeler?

Aha, ik ging er vanuit dat er nog geen werkende oplossing was. Jouw oplossing lijkt me dan prima.
 
Eddy E

Eddy E

19/04/2015 16:11:13
Quote Anchor link
Tenzij iemand de duizend-tal-scheidingen typt:

Quote:
Griekenland kreeg 285.000.000.000,00 euro van Nederland.
 
Ivo P

Ivo P

20/04/2015 08:58:38
Quote Anchor link
http://php.net/numberformatter

vereist wel dat intl bij jouw php-versie actief is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
    /**
     * Convert a "dutch" number to float
     * ie: 1.123.000,99  to 1123000.99
     * or 12,95  to 12.95
     * will leave 1.234 or 1.234.000 alone
     *
     * @param string $str
     * @return float
     */

    public static function ConvertNumber($str)
    {

        // only if input is of "european" format
        if(strpos($str, ',') !== false || substr_count($str, '.') > 1 || strpos($str, '.') < strlen($str) - 3) {

            $fmt = new NumberFormatter('nl_NL', NumberFormatter::DECIMAL);

            if($return = $fmt->parse($str)) {

                return $return;
            }
        }

        if(is_numeric($str)) {
            return $str;
        }

        else {
            // niet gelukt? alles behalve cijfers eruit
            return preg_replace('#[^\d]#', '', $str);
        }
    }

?>
 
Jop B

Jop B

20/04/2015 13:43:49
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor het meedenken!
Zelf had ik dit gemaakt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$str
= "285.000.000.000,00";

$str = str_replace(".","",$str);
$str2 = str_replace(",","",$str);

echo $str2;
?>


Zoals jullie zien heb ik het voorbeeld van Griekenland gepakt. De output werk hier prima op :-)
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

20/04/2015 16:04:46
Quote Anchor link
Je kan de variable naam gewoon zelfde laten hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$str
= "285.000.000.000,00";

$str = str_replace(".","",$str);
$str = str_replace(",","",$str);

echo $str;
?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/04/2015 16:11:13
Quote Anchor link
>> De output werk hier prima op :-)

Totdat iemand niet 285.000.000.000,00 schrijft, maar 285.000.000.000.
 
Eddy E

Eddy E

20/04/2015 21:35:55
Quote Anchor link
Ja... of amerikaans: 285,000,000,000.30 (let op de dertig cent).
Wellicht dan gewoon je HTML aanpassen naar type="number". Dan kan 250.000.000 niet eens.
Maar 250000000,30 weer wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.