Online Kraslot werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »
Bram Poulisse

Bram Poulisse

16/09/2014 14:40:46
Quote Anchor link
Ik ben een Online kraslot aan het maken en als ik alle vakjes heb open gekrast zou er een pop up moeten komen met een melding er in maar die komt niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;

            //scratchpad1
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";        //de plaatjes die je kunt vrij krassen
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer1').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer1").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer1").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');        //de laag die je weg krast
            $("#nummer1").wScratchPad('size', '15');                //grote van het vlak dat je ineens weg krast
            $("#nummer1").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');  //de muis die je hebt boven het krasveld
            
        
            //scratchpad2
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer2').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer2").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer2").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer2").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer2").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad3
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer3').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer3").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer3").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer3").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer3").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad4
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer4').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer4").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer4").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer4").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer4").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad5
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer5').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer5").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer5").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer5").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer5").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad6
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer6').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer6").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer6").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer6").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer6").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad7
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer7').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer7").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer7").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer7").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer7").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad8
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer8').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer8").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer8").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer8").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer8").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad9
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer9').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer9").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer9").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer9").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer9").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            
            if (cleared === 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
            
        
    </script>
    <script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>
</body>
</html>


ik heb 9 kras vakjes en elke keer als ik er een heb open gekrast moet er 1 bij mijn var boven in worden geteld.
uiteindelijk als ik ze heb open gekrast zou er een alert moeten komen volgens mijn if statement onder in de code.
er komt geen alert maar bij elk vakje wat voor 70 % word open gekrast word wel meteen leeg gemaakt.

als iemand mij zou kunnen helpen zou ik het heel erg op prijs stellen.

mvg,

Bram poulisse
Gewijzigd op 16/09/2014 15:49:40 door Bram Poulisse
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 09:59:12
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/09/2014 15:37:38
Quote Anchor link
9 kras vakjes en 9 keer herhaling van code :-)

Heb je nog even wat bijbehorende HTML of nog liever een live voorbeeldje?

Code kan veel korter.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/09/2014 15:38:03
Quote Anchor link
line 249, mijn ervaring is dat var++ niet altijd jofel werkt. Vervang het eens door cleared = cleared + 1;

Ook de spatie tussen cleared en ++ verwijderen zou het kunnen oplossen.
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

16/09/2014 15:45:13
Quote Anchor link
Jacco Engel op 16/09/2014 15:38:03:
line 249, mijn ervaring is dat var++ niet altijd jofel werkt. Vervang het eens door cleared = cleared + 1;

Ook de spatie tussen cleared en ++ verwijderen zou het kunnen oplossen.


alle bij geprobeerd en het werkte geen van beide :(

Toevoeging op 16/09/2014 15:50:17:

Frank Nietbelangrijk op 16/09/2014 15:37:38:
9 kras vakjes en 9 keer herhaling van code :-)

Heb je nog even wat bijbehorende HTML of nog liever een live voorbeeldje?

Code kan veel korter.


ik heb de hele code er op gezet, een live voorbeeld geven lukt helaas niet.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/09/2014 16:21:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>


Waarom staat nummer 1 hier niet bij?

En iets kortere code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;
            
            //aantal scratchpads
            var squares = 9 ;
            
            var images = [],
            index = 0;
            
            var counter = 1;
            
            while(counter <= squares)
            {
                images[0] = "images/slide1.jpg";
                images[1] = "images/slide2.jpg";
                images[2] = "images/slide3.jpg";
                images[3] = "images/logo.jpg";
                images[4] = "images/winner.png";
                images[5] = "images/scratch-to-win.png";

                index = Math.floor(Math.random() * images.length);

                $('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent > 70)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '15');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;
            }
            
            if (cleared === 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
            
        
    </script>
    <script type="text/javascript">
        var squares = 9 ;
        var counter = 1;
            
        while(counter <= squares)
        {
            $("#nummer" + counter).wScratchPad({});          
            counter = counter + 1;
        }
    </script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 16/09/2014 16:23:10 door Jacco Engel
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 09:12:52
Quote Anchor link
De verkorte code is wel slim gemaakt gaat zeker van pas komen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 10:31:54
Quote Anchor link
En zoals ik al aangaf :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    <script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>


Je mist hier nummer 1. Ik heb dan ook het vermoeden dat je cleared counter maar tot 8 komt maar nooit bij negen tot je nummer1 ook toevoegd
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:19:40
Quote Anchor link
als ik in de console kijk geeft mijn clear counter wel tot en met 9 aan. maar het lijkt alsof hij mijn if niet pakt.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:29:27
Quote Anchor link
zet eens vlak voor je if :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
console.log(typeof cleared)


of vervang in je if === eens door ==
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (cleared == 9)
{
   window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
   window.location.href="geenprijs.php";
}
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:33:40
Quote Anchor link
als ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
console.log(typeof cleared)
            if (cleared == 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }

gebruik komt er in de console te staan: number

ik heb al geprobeerd met == en met = en met != en ook bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
  if (cleared >= 8)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:35:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;
            
            //aantal scratchpads
            var squares = 9 ;
            
            var images = [],
            index = 0;
            
            var counter = 1;
            
            while(counter <= squares)
            {
                images[0] = "images/slide1.jpg";
                images[1] = "images/slide2.jpg";
                images[2] = "images/slide3.jpg";
                images[3] = "images/logo.jpg";
                images[4] = "images/winner.png";
                images[5] = "images/scratch-to-win.png";

                index = Math.floor(Math.random() * images.length);

                $('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent > 70)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                        if (cleared === 9)
                        {
                            window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                            window.location.href="geenprijs.php";
                        }
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '15');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;
            }
          
    </script>
    <script type="text/javascript">
        var squares = 9 ;
        var counter = 1;
            
        while(counter <= squares)
        {
            $("#nummer" + counter).wScratchPad({});          
            counter = counter + 1;
        }
    </script>
</body>
</html>


Je wil je if doen als je je clear verhoogd. Je if word direct geparsed als je pagina laad, en dan zal de cleared altijd nul zijn. Je if word in de huidige situatie maar 1 keer gedraaid.

Heb de code voor je aangepast en het zou moeten werken :)
Gewijzigd op 17/09/2014 11:39:10 door Jacco Engel
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:46:01
Quote Anchor link
Ik heb je code uitgeprobeerd maar de alert komt al als ik 1 vakje open kras.
en die moet pas komen als ze alle 9 zijn open gekrast.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:48:16
Quote Anchor link
Je hebt een alert, dit is vooruitgang :P. Zonder een werkend voorbeeld word het een beetje tricky om te debuggen
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:54:16
Quote Anchor link
Ik heb het antwoord
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (percent >= 70 && percent != 100)


dit moet in de if staan van dit stuk
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
$('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent >= 70 && percent != 100)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                        if (cleared === 9)
                        {
                            window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                            window.location.href="geenprijs.php";
                        }
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '50');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;


zo werkt de code wel.
super bedankt voor al je hulp.
het word heel erg gewaardeerd.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 12:11:47
Quote Anchor link
Geen probleem
 
Lano Heeren

Lano Heeren

17/09/2014 20:57:21
Quote Anchor link
Bram,
Mag ik de link? ben benieuwt hoe het werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.