Orakelkaarten trekken op een website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/06/2015 19:20:25
Quote Anchor link
Als ik nu naar een willkeurige pagina wordt geleid, zoals /MagischeBoodschappenVanDeElfen/Kinderen.html dan krijg ik een 404, terwijl /MagischeBoodschappenVanDeElfen/kinderen.html wel bestaat.

Dus de bestandnamen kloppen nog niet.

Nog mooier zou zijn als je de directory met PHP uitleest:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$files
= glob('/*.html');
$file = array_rand($files);
echo $files[$file];
?>

Ongetest verder.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:53:55
 
Berna Schriever

Berna Schriever

25/06/2015 19:56:53
Quote Anchor link
Ik heb er echt geen html tussen in de map. zal een print voor je maken. ze heten echt htm

ben nu bezig ze anders te noemen. geen gedoe met hoofdletters ect
 
- SanThe -

- SanThe -

25/06/2015 20:07:04
Quote Anchor link
Kleine aanpassing zodat htm en html werkt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$files
= glob('/*.htm*');
$file = array_rand($files);
echo $files[$file];
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/06/2015 22:02:37
Quote Anchor link
- Aar - op 25/06/2015 19:20:25:
/MagischeBoodschappenVanDeElfen/Kinderen.html dan krijg ik een 404, terwijl /MagischeBoodschappenVanDeElfen/kinderen.html wel bestaat.

Dus de bestandnamen kloppen nog niet.

Kijk eens goed naar de beide paden. En dan vooral naar de K/k van kinderen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/06/2015 15:40:35
Quote Anchor link
En verder wat spelfouten die ik eerder nog opspeurde....
 
Berna Schriever

Berna Schriever

26/06/2015 19:30:44
Quote Anchor link
Alles hernoemd
jpg's en html hebben elfen01 ect
in de index.php veranderd

upgeload ( oude eraf gehaald)

en nog doet ie het niet

http://www.mediumberna.nl/MagischeBoodschappenVanDeElfen/index.php
 
- SanThe -

- SanThe -

26/06/2015 19:32:30
Quote Anchor link
Logisch want je hebt een error:

Parse error: syntax error, unexpected ']', expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/id0495/public_html/MagischeBoodschappenVanDeElfen/index.php on line 55

Geef regel 54 t/m 56 eens.
 
Berna Schriever

Berna Schriever

26/06/2015 20:13:31
Quote Anchor link
hehe hij doet het hoor, pfff.

er miste een aanhalingsteken.

namens de engelen heel erg bedankt voor je hulp. ben zeer dankbaar. t was een bevalling maar dan heb je wel wat.

heel blij mee
 
Berna Schriever

Berna Schriever

12/07/2017 12:04:40
Quote Anchor link
Daar ben ik weer,
ik heb mijn site vernieuwd met wordpress

www.mediumberna.nl

Nu wil ik de orakelkaarten ook op mijn site zetten.
hoe werkt dat nu?

Alvast bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2017 12:29:18
Quote Anchor link
Je gebruikt Wordpress. Dan kan je toch een aparte pagina in je Dashboard aanmaken, en die kaarten daar uploaden?
 
Berna Schriever

Berna Schriever

12/07/2017 13:34:11
Quote Anchor link
ja, gebruik ik dan hetzelfde script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2017 13:42:05
Quote Anchor link
Nee, je kan geen PHP invoegen.
Je kan kijken of je misschien een plug-in vindt die willekeurig foto's roont.
 
Berna Schriever

Berna Schriever

12/07/2017 13:47:45
Quote Anchor link
ik had ernaar gezocht random image bv?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2017 13:49:59
 
Berna Schriever

Berna Schriever

12/07/2017 14:44:32
Quote Anchor link
Wil iemand dit voor mij vertalen? google geeft geen duidelijkheid. alvast bedankt

Use this shortcode ‘[random-image]’ on your page/post content.
Use this shortcode ‘[random-image attachmentids=” list of Attachment IDS “]’ on your page/post content.
Use this shortcode ‘[random-image postid=” Enter Post ID ” ] on your page/post content.
Add Image Alternative Text (Alt tag) on to indivitual media file at the backend (on “Media” tab).
Code and detailed installation procedure can been seen on the following link
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2017 14:55:20
Quote Anchor link
Die 'shortcodes' kan je gewoon in je bericht plaatsen. Niet heel lastig ;-)
 
Berna Schriever

Berna Schriever

12/07/2017 15:25:19
Quote Anchor link
sorry hoor, voor mij wel Ariën
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2017 15:48:55
Quote Anchor link
Je weet hoe Wordpress werkt, en hoe je content moet toevoegen?
Zo niet, dan raad ik een tutorial aan.

Maar in feite is het Dashboard behoorlijk overzichtelijk ingericht dat je je naar mijn idee wel in kan redden.

Die shortcodes kan je gewoon in je content gebruiken.
 
Jan R

Jan R

12/07/2017 23:41:43
Quote Anchor link
Op de eerste 3 linken heb ik een error. html/css combinatie is ook nog niet volledig in orde geloof ik
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.