Oudere browsers deep link

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

05/08/2015 11:11:53
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Ik probeer via #locatie="link" ergens naar te verwijzen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(preg_match('/(?i)msie [1-9]/',$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']))
    {

        if ($target != false) $result .= '<a href="' . $target . '#locatie=' . $output['link'] . '">';
    }

    else
    {
        if ($target != false) $result .= '<a href="' . $target . '?locatie=' . $output['link'] . '">';
    }

?>


De wat nieuwere browsers hebben geen probleem met ?locatie="link" maar de wat ouderen willen een hashtag.
Handmatig naar www.mijnwebsite.nl/#locatie=";link" werkt gewoon, maar via het script lijkt #locatie="link" niet mee te gaan.

Iemand een idee?
Gewijzigd op 05/08/2015 11:13:32 door Chris van Kesteren
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:29:49
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2015 11:30:22
Quote Anchor link
Dit zijn twee compleet verschillende dingen en dienen een verschillend doel. Het ene is een querystring parameter en het andere is een bookmark.

Gebruik je # ook als bookmark, of in combinatie met JavaScipt navigatie?

Hoe ziet je "link" er uit? Is deze op de goede manier geformatteerd (ge-url-escaped)?
 
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

05/08/2015 11:44:23
Quote Anchor link
De link werd: www.mijnwebsite.nl/map/#locatie=keuken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
//Door dit:
<a href="' . $target . '#locatie=' . $output['link'] . '">
// te vervangen voor:
<a href="www.mijnwebsite.nl/#locatie=' . $output['link'] . '">
?>


Blijkt het wel te werken..
Waarom moet IE altijd zo lastig doen :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2015 12:08:33
Quote Anchor link
Zo werkt een bookmark niet.

Een bookmark bevat enkel een waarde, niet een naam en een waarde.
goed: index.htm#paragraaf5
fout: index.htm#paragraaf=5

Als je de laatste variant wilt gebruiken doe je:
index.html?paragraaf=5

Maar dan moet daar dus (serverside) code achter zitten die daar iets mee doet (de querystring variabele "paragraaf" weer uitleest).
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/08/2015 12:25:37
Quote Anchor link
Quote:
De wat nieuwere browsers hebben geen probleem met ?locatie="link" maar de wat ouderen willen een hashtag.


Als je het via PHP doet hebben ouderen browsers ook geen moeite met ?locatie="link", die hashtag is nergens voor nodig.
 
Randy vsf

Randy vsf

05/08/2015 12:41:14
Quote Anchor link
PHP Maarten op 05/08/2015 12:25:37:
Quote:
De wat nieuwere browsers hebben geen probleem met ?locatie="link" maar de wat ouderen willen een hashtag.


Als je het via PHP doet hebben ouderen browsers ook geen moeite met ?locatie="link", die hashtag is nergens voor nodig


die hashtag is voor anchors, en hebben niks met php te maken. en wordt ook niet gebruikt op de serverside als ik het goed heb.
<a href="#about">About</a>

<a name="about">

Als je op de eerste link klikt, gaat de pagina automatisch naar de 2e.
Gewijzigd op 05/08/2015 12:43:33 door Randy vsf
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2015 12:47:10
Quote Anchor link
@Randy tegenwoordig wordt volgens mij gepredikt om dit via id's te doen, maar ik kan mij vergissen:

<a href="#c2">Hoofdstuk 2</a>

<h2 id="c2">Hoofdstuk 2</h2>
 
Randy vsf

Randy vsf

05/08/2015 12:50:01
Quote Anchor link
@Thomas,

Zou kunnen, lang geleden dat ik het gebruikt heb tot gister.
En daar heb ik gewoon name gebruikt.

Thnx voor de input, zal er nog eens naar kijken!

Edit:
Je hebt gelijk, hij kijkt eerst naar id's en als die niet gevonden wordt kijkt hij naar de name
Gewijzigd op 05/08/2015 12:51:01 door Randy vsf
 
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

05/08/2015 12:50:05
Quote Anchor link
Oh bedankt,
Het heeft dus niks met de # te maken maar had met de subpage te maken!
Gewijzigd op 05/08/2015 13:50:04 door Chris van Kesteren
 
- SanThe -

- SanThe -

05/08/2015 13:30:09
Quote Anchor link
Chris van Kesteren op 05/08/2015 11:11:53:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(.....)
    {

        if ($target != false) ...
    }

    else
    {
        if ($target != false) ...
    }

?>


Wat is het verschil tussen de if() en else?
 
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

06/08/2015 10:24:57
Quote Anchor link
De if else is nu niet meer nodig.
Ik probeer nu te kijken in javascript of de url een bepaalde parameter bevat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
var ms = self.deeplinking.getUrlParam('ms');

if (ms) {
    $('.mapplic-search-input').val(ms);
    self.sidebar.search(ms);
}


Werkt weer zonder problemen in chrome maar internet explorer geeft deze foutmelding

SCRIPT438: De eigenschap of methode getUrlParam wordt niet ondersteund door dit object
map.js?ver=1.0, regel 836 teken 4

Hoop dat javascript vragen ook welkom zijn :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/08/2015 10:50:09
Quote Anchor link
Kun je niet beter gaan voor een native HTML-oplossing? Dan heb je al die (browserspecifieke) JavaScript hulpstukken niet nodig...
 
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

06/08/2015 12:01:36
Quote Anchor link
Dat is misschien wel het overwegen waard maar aangezien het meeste al geschreven is dacht ik.. misschien heb ik wel wat over het hoofd gezien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.