Pagina navigatie.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 14:56:10
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum en heb een vraag over pagina navigatie.

Er worden een aantal resultaten uit de database gehaald en het is de bedoeling dat ik maximaal 20 records per pagina te zien krijg. Onder alle records staat dan een linkje met Vorige en Volgende om tussen de pagina's te navigeren.


de pagina navigatie werkt goed alleen onder alle records en de linkjes met vorige en volgende, wordt steeds weer een tabel geprint. Het lijkt wel of deze pagina in een oneindige lus zit.

misschien is er iemand die kan helpen.


hier het script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php


$Categorie
= 'xxxxxx';

mysql_connect ("xxxxxxxx","xxxxxxxx","xxxxxxxx")or die (mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx")or die (mysql_error());

$query = mysql_query ("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID ")or die (mysql_error());


$result = mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID ")or die (mysql_error());


$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
//aantal records per pagina
$max = 20;
$start = ($max * $page) - $max;
//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($var = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID LIMIT " . $start . ", " . $max . ""))) {
echo"<center>";
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>
<tr>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>

<th>xxxxxx</th>

</tr>"
;

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
  echo "<tr>";
            $xxxxxx = $row['xxxxxx'];
            
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";        
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            
            echo "<td><a href = 'xxxxxxxx'>xxxxxxxx</a></td>";

            echo "</tr>";
        
            
            

echo "</table>";

}






//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//hier aan jou mysql gegevens aanpassen

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);
if ($page > 1) {
    $previous = $page - 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


    for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
        if ($page == $i) {
            if ($i == $pages) {
                echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
            }
else {
                echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
            }
        }
else {
            if ($i == $pages) {
                echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
        }
else {
            echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
        }
    }
}



//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:32:01
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 15:07:11
Quote Anchor link
Welkom hier.

Zorg er eerst even voor dat het door het inspringen duidelijk is wat er binnen je while loops valt.

Waar eindigt bv de While-loop die je op tegen 20 start?

En volgens mij eindig je op regel 61 de while-loop die je op regel 38 start. Je sluit hier door heel vaak een table, echter deze open je niet binnen deze while. (Waardoor je veel vaken een table sluit dan opent)

Zodra je je code correct hebt ingespronken, verwacht ik dat je al ziet waar het probleem exact zit
 
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 15:49:14
Quote Anchor link
Hoi Spike, bedankt voor je reactie.

Wat bedoel je precies met inspringen.. Ik ben een beginner op php gebied en heb dit script van internet gehaald en een beetje aangepast.

De while loop die ik op regel 20 start laat ik eindigen op regel 104.

volgens mij staat er nog ergens een klein foutje in het script.

gr

Wouter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/09/2014 16:13:23
Quote Anchor link
Inspringen is het gebruik van de tabtoets, zodat je op gelijke afstand makkelijk kan bepalen welke accolades bij elkaar horen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($iets == "dit") {
    $zus = 'zo';
    echo "Hallo";
    if($zus == "zo"){
        echo "Zus is zo!";
    }
}
else {
    echo "Daag!";
}

?>

Een stuk beter leesbaarder is dit.
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 16:19:51
Quote Anchor link
Kijk hier eens naar, paar dingen aangepast en omgegooid

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
<?php
//variabelen beginnen met een kleine letter
$categorie = 'xxxxxx';

mysql_connect ("xxxxxxxx","xxxxxxxx","xxxxxxxx")or die (mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx")or die (mysql_error());

//aantal records per pagina
$max = 20;
$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
$start = ($max * $page) - $max;

//query maar 1x nodig.
//Tevens limit toegevoegd
//Liever geen tabelnamen met een hoofdletter

$result = mysql_query(" SELECT
                           *
                        FROM
                           opdrachten_gegevens
                        WHERE
                           Categorie = '{$categorie}'
                        LIMIT
                           ($start},{$max}
                        ORDER BY
                           Opdracht_ID "
)or die (mysql_error());

//html tag <center> is outdated
echo"<center>";
 
//Begin nieuwe tabel
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>";
 
//Maak eerste rij
echo "<tr>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
      </tr>"
;

//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
  
   //Wat is dit?
   $xxxxxx = $row['xxxxxx'];
  
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td><a href = 'xxxxxxxx'>xxxxxxxx</a></td>";
   echo "</tr>";
}


//Afsluiten van tabel buiten de while gehaald
echo "</table>";

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//hier aan jou mysql gegevens aanpassen
//Categorie toegevoegd

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '{$categorie}' ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);

if ($page > 1) {
   $previous = $page - 1;
   echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
   if ($page == $i) {
      if ($i == $pages) {
         echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
      }
   }

   else {
      if ($i == $pages) {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
      }
   }
}


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
?>
 
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 17:10:57
Quote Anchor link
Super! Het werkt nu prima, Echt enorm bedankt voor je hulp!.


Groeten, Wouter
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 22:30:56
Quote Anchor link
Kijk goed naar het verschil, en zorg dat je altijd netjes werkt. (inspringen etc) Daarmee haal je de helft van je fouten er al vroegtijdig uit :)
 
Wouter van

Wouter van

01/10/2014 12:34:21
Quote Anchor link
ik heb eigenlijk nog een vraag m.b.t de pagina navigatie. Als ik de Categorie in het script via een formulier inzend Krijg ik alleen records op de eerste pagina en niet op de 2e pagina. voor de rest werkt het allemaal prima, dus alleen geen records op de tweede pagina.

is er iemand die weet hoe dit opgelost kan worden ??.

gr Wouter.


Hier het formulier.

<html>
<body>
<form action = "opdrachtenpercat.php" method = "POST">
<tr><td>
Selecteer categorie:

<td><SELECT NAME = Categorie value = >
<OPTION>Aanbouw en Nieuwbouw</OPTION>
<OPTION>Administratief/Secretarieel</OPTION>
<OPTION>Automatisering/Internet</OPTION>
<OPTION>Bestrating</OPTION>
<OPTION>Behang</OPTION>
<OPTION>Badkamer en Keukens</OPTION>
<OPTION>Beleid/Bestuur/Staf</OPTION>
<OPTION>Beveiliging/Defensie/Politie</OPTION>
<OPTION>Cv, Water en Gas</OPTION>
<OPTION>Commercieel/Verkoop</OPTION>
<OPTION>Consultancy/Advies</OPTION>
<OPTION>Daken en Goten</OPTION>
<OPTION>Design/Creatie/Journalistiek</OPTION>
<OPTION>Directie/Management algemeen</OPTION>
<OPTION>Elektra</OPTION>
<OPTION>Financieel/Accounting</OPTION>
<OPTION>Financiele dienstverlening</OPTION>
<OPTION>Gipswanden en Systeemplafonds</OPTION>
<OPTION>Horeca/Detailhandel</OPTION>
<OPTION>HR/Training/Opleiding</OPTION>
<OPTION>Isoleren</OPTION>
<OPTION>Inkoop/Verkoop/Logistiek</OPTION>
<OPTION>Juridisch</OPTION>
<OPTION>Kozijnen en Deuren</OPTION>
<OPTION>Klantenservice/Callcenter/Receptie</OPTION>
<OPTION>Lassers</OPTION>
<OPTION>Motor,Auto</OPTION>
<OPTION>Metselwerk en Voegen</OPTION>
<OPTION>Marketing/PR/Communicatie</OPTION>
<OPTION>Medisch/Zorg</OPTION>
<OPTION>Onderwijs/Onderzoek/Wetenschap</OPTION>
<OPTION>Overig</OPTION>
<OPTION>Productie/Uitvoerend</OPTION>
<OPTION>Schilderwerken</OPTION>
<OPTION>Sloopwerken</OPTION>
<OPTION>Stucadoren</OPTION>
<OPTION>Stofferen</OPTION>
<OPTION>Schoonmakers</OPTION>
<OPTION>Techniek</OPTION>
<OPTION>Transport</OPTION>
<OPTION>Tegels zetten</OPTION>
<OPTION>Timmerwerken</OPTION>
<OPTION>Tuin en Toebehoren</OPTION>
<OPTION>Vloeren</OPTION>
<OPTION>Verhuizen</OPTION>

</SELECT></td></tr>
<p><p><center><tr><td><input type = submit name = verzenden value = Zoek opdracht></center> </tr></td>

</body>
</html>


Hier het script met de navigatie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php

$categorie
= ($_POST['Categorie']);

mysql_connect ("xxxxxxx"xxxxxxx"xxxxx");
mysql_select_db("xxxxxxx");


//aantal records per pagina
$max = 20;
$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
$start = ($max * $page) - $max;

//query maar 1x nodig.

$result = mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$categorie' LIMIT " . $start . ", " . $max . "")or die (mysql_error());

//html tag <center> is outdated
echo"<center>";
 
//Begin nieuwe tabel
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>";
 
//Maak eerste rij
echo "<tr>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>

<th>Opdracht bekijken</th>
      </tr>"
;

//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
  
  
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
        
        echo "<td><a href = ''></a></td>";
   echo "</tr>";
}


//Afsluiten van tabel buiten de while gehaald
echo "</table>";

//hier aan jou mysql gegevens aanpassen
//Categorie toegevoegd

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);

if ($page > 1) {
   $previous = $page - 1;
   echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}








for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
   if ($page == $i) {
      if ($i == $pages) {
         echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
      }
   }

   else {
      if ($i == $pages) {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
      }
   }
}




if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}

echo "<p><a href='home.html'>Ok!</a>";


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.