PHP Developer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Erik Rijk

Erik Rijk

30/03/2015 11:59:08
Quote Anchor link
Onze ambities zijn groot en dat betekent dat we onze organisatie klaarstomen voor de toekomst! Zo hebben we een goede tafelvoetbaltafel aangeschaft en is er ruimte voor een pooltafel vrijgemaakt… Maar dat is niet alles. Ons gehele PHP geschreven ERP pakket moet opnieuw ingericht en opgezet worden. Een enorme klus voor onze huidige developer die er graag een ‘vriendje’ bij zou vinden om hem te helpen in deze koude dagen en daarna!

Framework, ORM en andere dingen
Een visie is er, de requirements ook, maar dat betekent allerminst dat een dag bij InWork op kantoor eenzijdig of zelfs saai is. Jij bent namelijk de hele dag bezig met het bedenken van creatieve en duurzame oplossingen voor de vraagstukken die zich dagelijks opdringen. Er is veel ruimte voor input van jou over de te varen koers. Daar hebben wij je zelfs bij nodig!
Middels het Zend(2) framework, gehanteerd om modulair te bouwen, en met Doctrine(2) als ORM bouwen wij aan een nieuw ERP pakket dat de gehele dienstverlening van InWork ondersteund en daarmee werk je figuurlijk als een chirurg bij een hartoperatie.
Door je vakkennis, ervaring met het ontwikkelen van databases en web applicaties, als ook je goede communicatieve vaardigheden ben je voor het team een prettige sparringpartner. Je bent een waardevolle aanvulling voor ons waar wij die uiteraard ook voor jou zijn!

Als je hiernaast ook nog ervaring hebt met front-end werkzaamheden in HTML, CSS en JavaScript dan ben je helemaal een held!!

Als PHP Developer ben je verantwoordelijk voor..
…onze strategie op de lange termijn en ontwikkel je dagelijks met de nieuwste technieken aan ons geheel nieuwe ERP pakket! En werk je met:
o Back-end development met verschillende technieken als:
o Zend 2;
o Doctrine 2;
o PHP;
o ElasticSearch (geen ervaring vereist);
o Git (geen ervaring vereist).
o Kleine front-end werkzaamheden. Onze huidige developer is niet heel bekend in dit domein! Dit betekent uiteraard niet dat je als front-ender ingezet zal worden! (Gaat meer om kleine updates aan nog te realiseren websites van InWork!)

Een beetje achtergrond…
We zoeken iemand die kan sparren met onze huidige collega en daarom vragen wij:
o Minimaal HBO werk- en denkniveau;
o Minstens 2 jaar relevante werkervaring als back-end developer;
o Uitstekende kennis van PHP en MySQL;
o Kennis van frameworks en ORM (hoeft niet met Zend of Doctrine te zijn);
o Bij voorkeur kennis van HTML, CSS en Javascript (JQuery);
o Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat nu?
Mail je CV naar Tom Vrenken ([email protected]) of bel hem met vragen 020 7540852! Wij kijken uit naar je reactie en vertellen je graag meer over je nieuwe functie als hartchirurg!
Gewijzigd op 30/03/2015 12:00:19 door Erik Rijk
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:55:04
 
- wes  -

- wes -

30/03/2015 16:23:31
Quote Anchor link
Ruimte vrijmaken voor pooltafel is niet hetzelfde als een pooltafel hebben Erik, get your shit together :)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/03/2015 16:40:05
Quote Anchor link
Ik werd redelijk enthousiast toen ik zag dat er een reactie was..

We hebben een pooltafel en onze laatste aanwinst staat er nog niet eens bij: "Een flipperkast".
Genoeg te doen als je eventjes je hoofd leeg moet maken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.