PHP email script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Jeffrey Bongers

Jeffrey Bongers

29/09/2014 23:29:14
Quote Anchor link
heb ik al naar gekeken en heb al wat veranderd in google mail maar er is nog steeds dezelfde fout te zien


Toevoeging op 29/09/2014 23:33:01:

____________________________________________
email werkt nu maar t probleem is dat die niet werkt op mn form maar steeds als ik mijn pagina refresh dan krijg ik dus die tekst binnen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:13:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/09/2014 23:41:49
Quote Anchor link
Dan moet je de juiste waardes uit je 'name'-attributen in je $_POST variabelen verwerken:

Dus $_POST['firstname'] etc..

Is een beginnerstutorial geen betere opstap?
Zie ook: http://phptuts.nl/view/39/
Gewijzigd op 29/09/2014 23:41:58 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.