PHP error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom Lammers

Tom Lammers

07/07/2015 21:47:58
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraag. ik krijg het gewoon niet voor elkaar,

als ik dit doe werkt het wel

$searchfor = 'main_desc_BR884';
$output = str_replace('main_desc_BR884=', '', $output);


Maar als ik dit doe niet

$searchfor = 'main_desc_$row["naam"]';
$output = str_replace('main_desc_BR884=$row["naam"]', '', $output);


Hoe kan ik dat fixen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:35:05
 
Ivo P

Ivo P

07/07/2015 22:18:50
Quote Anchor link
waarin uit zicht "werkt niet"?

Waarom $searchfor die je vervolgens niet gebruikt?
waarom een variabele ($row) tussen ''? Neem tenminste aan dat het een var is?

je voorbeeld is wat tegenstrijdig. Zowel de 2 regels apart als ook de 2 sets onderling.
 
Tom Lammers

Tom Lammers

07/07/2015 22:22:40
Quote Anchor link
Mijn vraag is hoe kan ik variabele ($row) er tussen plaatsen $output = str_replace('main_desc_BR884=$row["naam"]', '', $output);
 
- SanThe -

- SanThe -

07/07/2015 22:31:50
Quote Anchor link
str_replace("main_desc_BR884=$row['naam']", '', $output);
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/07/2015 22:37:21
Quote Anchor link
Als je $variabele tussen 'single quotes' zet blijft dit letterlijk '$variabele'.

Als je $variabele tussen "double quotes" zet wordt $variabele wel vervangen door de inhoud hiervan.

Dus wat SanThe aandraagt zou moeten werken.

En nu weet je ook waarom :).

Je kunt dit zelf ook snel testen door het e.e.a. af te drukken eh.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.