php reageert niet op css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Poulisse

Bram Poulisse

22/09/2014 11:05:43
Quote Anchor link
Ik vroeg me eigen af of er een manier is om php te laten reageren op css.
ik heb momenteel een pagina met php en ik verwijs met een div naar de css, maar
de pagina met php blijkt er niet op te reageren.

als iemand een oplossing weet hoor ik het graag

Bram
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:53:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/09/2014 11:06:44
Quote Anchor link
Kan je een voorbeeld geven wat je precies wilt doen?
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

22/09/2014 11:09:59
Quote Anchor link
ik heb een video die ik via css z-index naar de achtergrond wil hebben maar dat blijkt dus niet te gaan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
        
        $url
= $_COOKIE["link1b"];
        preg_match(
                '/[\\?\\&]v=([^\\?\\&]+)/',
                $url,
                $matches
            );
        $id = $matches[1];
        
        $width = '100%';
        $height = '100%';
        echo '<object width="' . $width . '" height="' . $height . '"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/' . $id . '&amp;hl=en_US&amp;fs=1?rel=0?rel=0&autoplay=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/' . $id . '&amp;hl=en_US&amp;fs=1?rel=0?rel=0&autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="' . $width . '" height="' . $height . '"></embed></object>';
        ?>


dit is het stuk php hoe ik aan de video kom die ik graag naar de achtergrond wil hebben.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/09/2014 11:17:24
Quote Anchor link
Je kunt het met position: absolute proberen, maar vooral externe video players laten zich helaas niet graag naar de achtergrond commanderen (onder andere omdat je dan hyperlinks en reclamebanners in de video buiten spel zou kunnen zetten).
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

22/09/2014 11:24:49
Quote Anchor link
is er dan niet toevallig een andere manier zodat de video niet gepauzeerd kan worden?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/09/2014 12:04:26
Quote Anchor link
Ja: zelf de video hosten met een player zonder pauzeknop.

Je probeert een standaardfunctionaliteit van YouTube buiten spel te zetten. Dát is nu precies de reden waarom externe players maling hebben aan sommige CSS-regels.
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

22/09/2014 12:17:47
Quote Anchor link
het is de uiteindelijke bedoeling dat de video's gestreamd gaan worden dus zelf hosten is geen optie meer.
Gewijzigd op 22/09/2014 12:18:16 door Bram Poulisse
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/09/2014 12:34:16
Quote Anchor link
Je kunt toch zelf een streaming media-server inrichten? Ik heb er ook eentje \o/

Als volledige controle over het afspelen een kritiek doel is, heb je niet veel alternatieven: zelf hosten of een gespecialiseerd CDN inhuren.
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

22/09/2014 14:42:27
Quote Anchor link
het is al gelukt hem naar de achtergrond te commanderen :).
Gewijzigd op 22/09/2014 14:42:39 door Bram Poulisse
 

22/09/2014 17:25:20
Quote Anchor link
Bigvideo.js of de <video> tag zonder controls attribuut
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.