PHP4 -> PHP5

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Danny

Danny

26/02/2008 12:31:00
Quote Anchor link
De pagina hieronder weergegeven is een onderdeel van een cms systeem. Het cms systeem is destijd geschreven voor php4. Nu wij echter gaan verhuizen naar een PHP5 server werken veel pagina's niet meer.

Ziet iemand een mogelijkheid om deze pagina's op een redelijk snelle manier weer werkend te krijgen.

Alvast bedankt!

een van de pagina's :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
<?
// Maak connectie met de database ...
include "../includes/connect.php";
admin_dbconnect("sdwzorg");

// Config
$uploadDir = "$filepath/admin/uploads/nieuws";

// Check login ...
session_start();

$gebruikersnaam = $_SESSION['gebruikersnaam'];
$wachtwoord = $_SESSION['wachtwoord'];

    $sqlselect = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='$gebruikersnaam' AND wachtwoord='$wachtwoord'");
    $row = mysql_fetch_array($sqlselect);
    
    $gebruikersnaam = $row['gebruikersnaam'];
    $wachtwoord = $row['wachtwoord'];
    
if($gebruikersnaam!="" && $wachtwoord!="") {

    $loginlevel = Login("$gebruikersnaam","$wachtwoord");
    if ($loginlevel==4) {
    // 1. Login ok, toon pagina ...
?>

<?
    if($do_nieuws_toevoegen == "yes")     {
        $datum_toevoegen = split ('[-]', $datum_toevoegen);
        $datum_toevoegen = "$datum_toevoegen[2]-$datum_toevoegen[1]-$datum_toevoegen[0]";

        $sqlinvoegen = "INSERT INTO nieuws (nieuws_id, datum, titel, text, weergave, volgorde) VALUES ('', '$datum_toevoegen', '$titel_toevoegen', '$text_toevoegen', '$weergave_toevoegen', '$volgorde_toevoegen')";
        $resultinvoegen = mysql_query($sqlinvoegen);
        $nieuws_id = mysql_insert_id();
        
        if($resultinvoegen) $set_update="yes";

        if($userfilename!="") $doUpload = "yes";
        $refresh="yes";
    }

    
    if($do_nieuws_aanpassen == "yes")
    {

        $datum_aanpassen = split ('[-]', $datum_aanpassen);
        $datum_aanpassen = "$datum_aanpassen[2]-$datum_aanpassen[1]-$datum_aanpassen[0]";

        $sqlaanpassen = "UPDATE nieuws SET datum='$datum_aanpassen', titel='$titel_aanpassen', text='$text_aanpassen', weergave='$weergave_aanpassen', volgorde='$volgorde_aanpassen' WHERE nieuws_id='$nieuws_id'";                                                                                                                                                                                                                                                                                       
        $resultaanpassen = mysql_query($sqlaanpassen);
        
        if($resultaanpassen) $set_update="yes";    

        $afbeelding="$uploadDir/$nieuws_id.jpg";
        $thumb = "$uploadDir/{$nieuws_id}_t.jpg";
        if($remove=="ja" && file_exists($afbeelding)){
            unlink($afbeelding);
            unlink($thumb);
        }

        if($userfilename!="") $doUpload = "yes";
        $refresh="yes";
    }

    
    if ($do_nieuws_verwijderen == "yes")
    {

        for($i=0;$i<count($nieuws_delete);$i++)
        {

            $sqlverwijderen = "DELETE FROM nieuws WHERE nieuws_id='$nieuws_delete[$i]'";
            $resultverwijderen = mysql_query($sqlverwijderen);

            $afbeelding = "$uploadDir/$nieuws_delete[$i].jpg";
            $thumb = "$uploadDir/{$nieuws_delete[$i]}_t.jpg";
            if (file_exists($afbeelding)){
                unlink("$afbeelding");
                unlink("$thumb");
            }
        }

        $refresh="yes";
    }


    if ($doUpload == "yes")
    {

        $theimage = GetImageSize($userfile);
        if ($theimage[2] == 2){
            $userfilename = ereg_replace(" ", "_", $userfilename);    
            copy($userfile,"$uploadDir/$nieuws_id.jpg");

            include "../includes/thumbs.php";

            $thumb=new thumbnail("$uploadDir/$nieuws_id.jpg");            // generate image_file, set filename to resize
            $thumb->size_width(150);                // set width for thumbnail, or
            $thumb->size_height(150);                // set height for thumbnail, or
            $thumb->size_auto(150);                    // set the biggest width or height for thumbnail
            $thumb->jpeg_quality(100);                // [OPTIONAL] set quality for jpeg only (0 - 100) (worst - best), default = 75
            $thumb->save("$uploadDir/{$nieuws_id}_t.jpg");                // save your thumbnail to file

            $thumb=new thumbnail("$uploadDir/$nieuws_id.jpg");            // generate image_file, set filename to resize
            $thumb->size_width(640);                // set width for thumbnail, or
            $thumb->size_height(480);                // set height for thumbnail, or
            $thumb->size_auto(640);                    // set the biggest width or height for thumbnail
            $thumb->jpeg_quality(100);                // [OPTIONAL] set quality for jpeg only (0 - 100) (worst - best), default = 75
            $thumb->save("$uploadDir/{$nieuws_id}.jpg");                // save your thumbnail to file

        } else {
            echo "<script>alert(\"Het door u geselecteerde bestand is geen jpg afbeelding!\");</script>";
        }    
    }

    
    // Website voor het laatst geupdate
    if($set_update=="yes"){
        $sqlaanpassen = "UPDATE data SET pagina_update='".date("Y-m-d")."' WHERE data_id=1";
        $resultaanpassen = mysql_query($sqlaanpassen);
    }

    
    if($refresh=="yes") echo "<script>window.location='nieuws.php';</script>";
?>

<? include "header.php"; ?>
<script language="Javascript">
<!--
function Nieuws_toevoegen()
{
    //Init
    var valid = "yes";
    
    //Check      
    if (document.all.titel_toevoegen.value=="") var valid = "no";
    document.all.text_toevoegen.value = editor.saveHTML();
    if (document.all.text_toevoegen.value=="") var valid = "no";

    //If ok, then submit
    if (valid == "yes") {
        document.nieuws.action="nieuws.php?do_nieuws_toevoegen=yes";
        document.nieuws.submit(document.nieuws);
    }
    else {
        alert('U dient alle vereiste velden in te voeren.');
    }
}

function Nieuws_aanpassen(nieuws_id)
{
    //Init
    var valid = "no";
    
    if(nieuws_id){
        valid = "yes";
    }
    else {
        if(document.all.nieuws_id){
            if(document.all.nieuws_id.length){
                var aantal = document.all.nieuws_id.length;
                var i=0;
                while(i<aantal)
                {
                    if(document.all.nieuws_id[i].checked){
                        valid = "yes";
                    }
                    i++;
                }
            }
            else if(document.all.nieuws_id.value){
                valid = "yes";
                var nieuws_id = document.all.nieuws_id.value;
            }
        }
    }
    
    if(valid == "no") {
        alert('U dient een nieuwsitem te selecteren!');    
    }
    else {
        document.nieuws.action="nieuws.php?showaanpassen=yes&nieuws_id="+nieuws_id;
        document.nieuws.submit(document.nieuws);
    }
}

function Nieuws_aanpassen2()
{
    //Init
    var valid = "yes";
    
    //Check
    if (document.all.titel_aanpassen.value=="") valid = "no";
    document.all.text_aanpassen.value = editor.saveHTML();
    if (document.all.text_aanpassen.value=="") valid = "no";
    
    //If ok, then submit
    if (valid == "yes") {
        document.nieuws.action="nieuws.php?do_nieuws_aanpassen=yes";
        document.nieuws.submit(document.nieuws);
    }
    else {
        alert("Gelieve alle vereiste velden in te vullen.");
    }
}

function Nieuws_verwijderen()
{
    //Init
    var valid = "yes";
    
    //Ask    
    var deleteIt = confirm("Weet u zeker dat u de geselecteerde nieuwsitem(s) wilt verwijderen?");
    if (!deleteIt) {
        var valid = "no";
    }
    
    //If ok, then submit
    if (valid == "yes") {
        document.nieuws.action="nieuws.php?do_nieuws_verwijderen=yes";
        document.nieuws.submit(document.nieuws);
    }
}
//-->
</script>
<script type="text/javascript">
//  _editor_url = "<?=$wwwpath?>/includes/editor/";
  _editor_url = "../includes/editor/";
  _editor_lang = "en";
</script>
<!-- load the main HTMLArea file, this will take care of loading the CSS and
    other required core scripts. -->
<script type="text/javascript" src="../includes/editor/htmlarea.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../includes/editor/popupdiv.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../includes/editor/popupwin.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../includes/editor/dialog.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../includes/editor/lang/en.js"></script>
<!-- load the plugins -->
<script type="text/javascript">
      // WARNING: using this interface to load plugin
      // will _NOT_ work if plugins do not have the language
      // loaded by HTMLArea.

      // In other words, this function generates SCRIPT tags
      // that load the plugin and the language file, based on the
      // global variable HTMLArea.I18N.lang (defined in the lang file,
      // in our case "lang/en.js" loaded above).

      // If this lang file is not found the plugin will fail to
      // load correctly and nothing will work.
    
    HTMLArea.loadPlugin("TableOperations");
//    HTMLArea.loadPlugin("SpellChecker");
    HTMLArea.loadPlugin("FullPage");
    HTMLArea.loadPlugin("CSS");
    HTMLArea.loadPlugin("ContextMenu");
</script>

<script type="text/javascript">
var editor = null;

var config = new HTMLArea.Config();
editor = new HTMLArea("ta", config);

function initEditor(){
    editor.registerPlugin(FullPage);
    editor.registerPlugin(TableOperations);
//    editor.registerPlugin(SpellChecker);
    editor.registerPlugin(ContextMenu);
    
    setTimeout(function() {
        editor.generate();
        }, 500);
      return false;
}
</script>
</head>
<form name="nieuws" method="post" action="<?=$PHP_SELF?>" enctype="multipart/form-data">
<br>
<fieldset style="width: 640px" align="center">
<legend><span class="tableheader"><font color='#000000'><img src="../images/admin/icon_news.gif" width="16" height="16"> Nieuws</font></span></legend>
<br>
<?
if($show_toevoegen=="yes"){
?>

  <table width="625" height="140" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF" style="font: 11px Tahoma, Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; size=11;">
    <tr>
      <td width="8" height="8" style="border-left: 1px solid #DDDDDD; border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td style="border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp; </td>
      <td width="8" height="8" style="border-right: 1px solid #DDDDDD; border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign="top" style="border-left: 1px solid #DDDDDD">&nbsp;</td>
      <td><table width='100%' border='0' cellpadding='2' cellspacing='0' bordercolorlight='#EBEBEB' bordercolordark='#FFFFFF'>
          <tr>
            <td>Datum</td>
            <td><input name="datum_toevoegen" type="text" id="datum_toevoegen" style="width: 100px">
              (DD-MM-JJJJ)</td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="120">Titel*</td>
            <td><textarea name="titel_toevoegen" rows="3" id="titel_toevoegen" style="width: 450px"></textarea></td>
          </tr>
          <tr>
            <td height="300" colspan="2" valign="top"><textarea id="ta" name="ta" style="width:100%" rows="20" cols="80"><?  echo $editor_header;  echo $editor_footer; ?></textarea>
              <script>window.onload=initEditor;</script>            </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Afbeelding</td>
            <td><input name="userfile" type="file" id="userfile" onChange="document.all.userfilename.value=document.all.userfile.value">
            <input name="userfilename" type="hidden" id="userfilename">
            (640x.. auto)
            (Max 2 MB.) </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Volgorde</td>
            <td><input name="volgorde_toevoegen" type="text" id="volgorde_toevoegen" style="width: 50px"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Weergave</td>
            <td><input name="weergave_toevoegen" type="checkbox" id="weergave_toevoegen" value="ja" checked>
              (Nieuws weergeven) </td>
          </tr>
        </table>
      </td>
      <td valign="top" style="border-right: 1px solid #DDDDDD">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td style="border-left: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td align="center">        <input name="doNieuws_toevoegen" type="button" value="Toevoegen" onClick="javascript: Nieuws_toevoegen()">
        &nbsp; <input name="onderdeel_terug2" type="button" id="onderdeel_terug2" value="Terug" onClick="javascript: window.location='nieuws.php?limit_vanaf=<?=$limit_start?>';">
        <input name="limit_vanaf" type="hidden" id="limit_vanaf" value="<?=$limit_start?>">
        <input name="text_toevoegen" type="hidden" id="text_aanpassen3">
</td>
      <td height="20" style="border-right: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="8" height="8" style="border-left: 1px solid #DDDDDD; border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td style="border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp; </td>
      <td width="8" height="8" style="border-right: 1px solid #DDDDDD; border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
  </table>
  <br>
  * vereiste velden<br>
  *<sup>2</sup> Shift+enter = line break<br>
  <?
}
else if($showaanpassen=="yes"){
    $sqlselect = "SELECT * FROM nieuws WHERE nieuws_id = '$nieuws_id'";
    $resultnieuws = mysql_query($sqlselect);
    $nieuws = mysql_fetch_array($resultnieuws);
?>

  <input type="hidden" name="nieuws_id" value="<?=$nieuws_id?>">
  <table width="625" height="140" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF" style="font: 11px Tahoma, Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; size=11;">
    <tr>
      <td width="8" height="8" style="border-left: 1px solid #DDDDDD; border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td style="border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp; </td>
      <td width="8" height="8" style="border-right: 1px solid #DDDDDD; border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign="top" style="border-left: 1px solid #DDDDDD">&nbsp;</td>
      <td><table width='100%' border='0' cellpadding='2' cellspacing='0' bordercolorlight='#EBEBEB' bordercolordark='#FFFFFF'>
          <tr>
            <td>Datum</td>
            <td><?
        $datum_aanpassen
= split ('[-]', $nieuws[datum]);
        $datum_aanpassen = "$datum_aanpassen[2]-$datum_aanpassen[1]-$datum_aanpassen[0]";
                ?>

              <input name="datum_aanpassen" type="text" id="datum_aanpassen" style="width: 100px" value="<?=$datum_aanpassen?>">
(DD-MM-JJJJ) </td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="120">Titel *</td>
            <td><textarea name="titel_aanpassen" rows="3" id="titel_aanpassen" style="width: 450px"><?=$nieuws[titel]?>
            </textarea></td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2" valign="top"><textarea id="ta" name="ta" style="width:100%" rows="20" cols="80"><? echo $editor_header; echo "$nieuws[text]"; echo $editor_footer; ?></textarea>
              <script>window.onload=initEditor;</script>            </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Afbeelding</td>
            <td><input name="userfile" type="file" id="userfile" onChange="document.all.userfilename.value=document.all.userfile.value">
              <input name="remove" type="checkbox" id="remove" value="ja">
Del              <input name="userfilename" type="hidden">
              <?
    $afbeelding
= "$uploadDir/$nieuws_id.jpg";
    if (file_exists($afbeelding)) echo"<img src='../images/admin/icon-jpg.gif' height='16' width='16' border='0' alt='Afbeelding weergeven' style='cursor: hand' onClick=\"javascript: window.open('../admin/uploads/nieuws/$nieuws_id.jpg','','width=240,height=240, scrollbars=no,resizable=yes,titlebar=0');\">";
?>

              (640x.. auto)
            (Max 2 MB.) </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Volgorde</td>
            <td><input name="volgorde_aanpassen" type="text" id="volgorde_aanpassen" style="width: 50px" value="<?=$nieuws[volgorde]?>"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Weergave</td>
            <td><? if($nieuws[weergave]=="ja") $weergave_checked="checked"; ?>
<input name="weergave_aanpassen" type="checkbox" id="weergave_aanpassen" value="ja" <?=$weergave_checked?>>
    (Nieuws weergeven) </td>
          </tr>
        </table>
      </td>
      <td valign="top" style="border-right: 1px solid #DDDDDD">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td style="border-left: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td align="center"><input name="aanpassen" type="button" id="aanpassen"  onClick="javascript: Nieuws_aanpassen2();" value="Aanpassen">
        &nbsp; <input name="onderdeel_terug22" type="button" id="onderdeel_terug22" value="Terug" onClick="javascript: window.location='nieuws.php?limit_vanaf=<?=$limit_start?>';">
        <input name="limit_vanaf" type="hidden" value="<?=$limit_start?>">
        <input name="text_aanpassen" type="hidden" id="text_aanpassen2">
    </td>
      <td height="20" style="border-right: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="8" height="8" style="border-left: 1px solid #DDDDDD; border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td style="border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp; </td>
      <td width="8" height="8" style="border-right: 1px solid #DDDDDD; border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
  </table>
  <br>
  * vereiste velden<br>
  *<sup>2</sup> Shift+enter = line break <br>
  <?
}
else {
?>

  <table width="625" height="140" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF" style="font: 11px Tahoma, Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; size=11;">
    <tr>
      <td width="8" height="8" style="border-left: 1px solid #DDDDDD; border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td style="border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp; </td>
      <td width="8" height="8" style="border-right: 1px solid #DDDDDD; border-top: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign="top" style="border-left: 1px solid #DDDDDD">&nbsp;</td>
      <td><table width="100%" border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" style="behavior:url('../includes/tablehl.htc') url('../includes/sort.htc');" slcolor='#FFD7DF' hlcolor='#FFECF0'>
        <thead>
            <tr>
                 <td width="22"><strong>Nr.</strong></td>
              <td width="90%"><strong>Nieuws</strong></td>
                <td width="22"><img src="../images/admin/icon-edit.gif" alt="Edit" width="16" height="16"></td>
              <td width="22"><img src="../images/admin/icon-delete.gif" alt="Delete" width="16" height="16"></td>
            <td width="22"><img src="../images/admin/icon-weergave.gif" alt="Weergave" width="16" height="16"></td>
            </tr>
          </thead>
          <tbody>
            <?
        if(!$limit_vanaf) $limit_vanaf="0";
        $limit_aantal="10";
        $sqlselect = "SELECT * FROM nieuws GROUP BY nieuws_id ORDER BY volgorde ASC LIMIT $limit_vanaf,$limit_aantal";
        $resultnieuws = mysql_query($sqlselect);
        $sqlselect2 = "SELECT * FROM nieuws GROUP BY nieuws_id";
        $resultnieuws2 = mysql_query($sqlselect2);
        $numrows = mysql_num_rows($resultnieuws2);
        $count = $limit_vanaf+1;
        $limit_tot=($limit_vanaf+$limit_aantal)-1;
        if($limit_tot>$numrows) $limit_tot=$numrows;
        $limit_volgende=$limit_vanaf+$limit_aantal;
        $limit_vorige=$limit_vanaf-$limit_aantal;
        if($limit_vorige>=0) $knop_vorige ="<input type='button' style='background-color: #F7F7F7'; name='vorige' value='&laquo; Vorige' onClick='javascript: document.nieuws.action=\"$PHP_SELF?limit_vanaf=$limit_vorige\"; document.nieuws.submit(document.nieuws);'>";
        if($limit_volgende<$numrows) $knop_volgende ="<input type='button' style='background-color: #F7F7F7'; name='volgende' value='Volgende &raquo;' onClick='javascript: document.nieuws.action=\"$PHP_SELF?limit_vanaf=$limit_volgende\"; document.nieuws.submit(document.nieuws);'>";

        if ($nieuws = mysql_fetch_array($resultnieuws))
        {

            do {
                if($count % 2 != 0) {
                    $style="class='tr-even'"; // Oneven
                }
                else {
                    $style="class='tr-oneven'"; // Even
                }

                if($nieuws[weergave]=="ja"){
//                    $nieuws[weergave] = "<span style='cursor: hand' onClick=\"javascript: window.open('../nieuws.php?nieuws_id=$nieuws[nieuws_id]','','width=640,height=480, scrollbars=no,resizable=yes,titlebar=0')\">[X]</span>";
                    $nieuws[weergave] = "[X]";
                }

                else $nieuws[weergave] = "&nbsp;";

                $max_lenght=75;
                $string_lenght=strlen($nieuws[titel]);
                if($string_lenght>$max_lenght){
                    $nieuws[titel] = substr($nieuws[titel], 0, $max_lenght);
                    $nieuws[titel] = $nieuws[titel]."..";
                }

            
                echo "<tr $style><td>$nieuws[volgorde]</td><td><a href='javascript: Nieuws_aanpassen(\"$nieuws[nieuws_id]\")'>$nieuws[titel]</a></td><td width='22'><input type='radio' name='nieuws_id' value='$nieuws[nieuws_id]' style='background-color: \"transparent\"; border: 0px' $style></td><td width='22'><input type='checkbox' name='nieuws_delete[]' value='$nieuws[nieuws_id]' style='border: 0px' $style></td><td>$nieuws[weergave]</td></tr>";    
                $count++;
                }

                while ($nieuws = mysql_fetch_array($resultnieuws));
                $limit_vanaf++;
                $limit_tot++;
                if($limit_tot>$numrows) $limit_tot=$numrows;
                echo "</tbody><tr><td colspan='5' align='middle' height='32' style='background-image: url(../images/admin/bg-tr-even.gif);'>$knop_vorige Gevonden zoekresultaten: $numrows, weergave $limit_vanaf t/m $limit_tot. $knop_volgende</td></tr>";
        }

        else {
            echo "</tbody><tr><td colspan='5' align='middle'>Niets gevonden in de database!</td></tr>";        
        }

        $limit_start = $limit_vanaf-1;
        ?>


          </table> </td>
      <td valign="top" style="border-right: 1px solid #DDDDDD">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td style="border-left: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td align="center">
        <input name="nieuws_toevoegen" type="button" id="nieuws_toevoegen" value="Toevoegen" onClick="javascript: window.location='nieuws.php?show_toevoegen=yes&limit_start=<?=$limit_start?>';">
        &nbsp;<input name="nieuws_aanpassen" type="button" id="nieuws_aanpassen" value="Aanpassen" onClick="javascript: Nieuws_aanpassen();">
     &nbsp;<input name="nieuws_verwijderen" type="button" id="nieuws_verwijderen" value="Verwijderen" onClick="javascript: Nieuws_verwijderen();">
     <input type="hidden" name="limit_start" value="<?=$limit_start?>">
      </td>
      <td height="20" style="border-right: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="8" height="8" style="border-left: 1px solid #DDDDDD; border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
      <td style="border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp; </td>
      <td width="8" height="8" style="border-right: 1px solid #DDDDDD; border-bottom: 1px solid #DDDDDD;">&nbsp;</td>
    </tr>
  </table>
    <?
}
?>

</fieldset>
</form>
<script type="text/javascript">tp.setSelectedIndex( 2 );</script>
</body>
</html>
<?
    }
    else {
        // 2. Geprobeerd in te loggen, maar onjuiste gegevens ...    
        echo"<script>window.location='index.php';</script>";
    }
}

else{
    // 3. Pagina onjuist benaderd ...
    echo"<script>window.location='index.php'</script>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:05:04
 
Erik Rijk

Erik Rijk

26/02/2008 12:35:00
Quote Anchor link
Hoi Danny,

Ik kan je nu alvast vertellen dat niemand dit vrijwillig voor je gaat uitzoeken.
Je zal of zelf aan de slag moeten gaan of dit tegen betaling door iemand laten doen.

Je hebt dit zelf ontwikkeld neem ik aan? dan heb je toch ook de kennis om het te veranderen?

Mvg,

Erik
 
- SanThe -

- SanThe -

26/02/2008 12:37:00
Quote Anchor link
Superglobals. Lees daar even iets van.

Gebruik $_POST, $_GET, $_SESSION en $_SERVER.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/02/2008 12:38:00
Quote Anchor link
Ik mis de $_POST en $_GET variabelen, als je daar eens mee begint kom je waarschijnlijk al een heel eind.
 
Frank -

Frank -

26/02/2008 12:40:00
Quote Anchor link
Heeft dus niks met versie 4 of 5 te maken, maar alles met een onveilige server en een veilige server. Wel achtelijk dat jouw provider anno 2008 pas kan zorgen voor een veilige server, het begrip wanprestatie is op zijn plaats.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/02/2008 12:45:00
Quote Anchor link
Ik geloof dat het sinds de PHP versie van December 2001 al standaard uit staat ofzo.
 
Danny

Danny

26/02/2008 12:47:00
Quote Anchor link
ik heb dit script ook niet zelf ontwikkeld. Dat de superglobals nu missen was mij al duidelijk.

Het is toch wel vreemd dan dat dit script nog goed draait bij de oude hosting provider ?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/02/2008 12:49:00
Quote Anchor link
Dat is niet vreemd, dat is gewoon een slechte hostingprovider.
 
Danny

Danny

26/02/2008 12:56:00
Quote Anchor link
Op het moment dat ik de $_GET variabelen erbij vermeld voor bijvoorbeeld de functie $do_nieuws_toevoegen

zou het normaal gezien toch moeten werken ? Ik heb het echter geprobeerd maar krijg het dan nog steeds niet aan de gang.

Hetzelfde geld voor de volgende en vorige knoppen.. deze werken ook beide niet meer.

Iemand enig idee waarom precies niet?

Gr Danny
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/02/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Omdat het gehele script aangepast moet worden; alles uit het formulier moet bijvoorbeeld uit de $_POST's gehaald worden. Ik zou zeggen, terugsturen naar de verantwoordelijke.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/02/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

26/02/2008 13:04:00
Quote Anchor link
wil je ook even regelnummers geven waar dat dan allemaal is.
Ik ga geen 528 regels code doorlezen.
 
Danny

Danny

26/02/2008 13:29:00
Quote Anchor link
Ik ga de regelnummers even opzoeken en die error reporting erin zetten.

De website is slechts drie jaar geleden geschreven door een webdesign bureau hier uit de buurt.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/02/2008 13:47:00
Quote Anchor link
Als het pas 3 jaar oud is kan je het gewoon terugsturen en het door hun laten uitzoeken, het is al sinds eind 2001 zo dat dit gewoon niet zou moeten kunnen.
 
Danny

Danny

26/02/2008 13:48:00
Quote Anchor link
na het aanzetten van de error reporting komt er een hele waslijst:

Notice: Undefined variable: HTTP_HOST in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/includes/connect.php on line 20

Notice: Undefined variable: HTTP_HOST in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/includes/connect.php on line 20

Notice: Undefined variable: HTTP_HOST in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/includes/connect.php on line 20

Notice: Use of undefined constant member_level - assumed 'member_level' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/includes/connect.php on line 303

Notice: Undefined variable: do_nieuws_toevoegen in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 31

Notice: Undefined variable: do_nieuws_aanpassen in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 45

Notice: Undefined variable: do_nieuws_verwijderen in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 65

Notice: Undefined variable: doUpload in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 82

Notice: Undefined variable: set_update in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 111

Notice: Undefined variable: refresh in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 116

Notice: Undefined variable: limit_vanaf in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 440

Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 453

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 467

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 469

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 467

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 469

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 469

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 469

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 469

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 467

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 469

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 465

Notice: Use of undefined constant weergave - assumed 'weergave' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 469

Notice: Use of undefined constant titel - assumed 'titel' in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 472

Notice: Undefined variable: knop_vorige in /var/www/vhosts/sdwzorg.nl/httpdocs/admin/nieuws.php on line 485
 
Frank -

Frank -

26/02/2008 13:52:00
Quote Anchor link
Dat zijn dus allemaal variabelen die niet bestaan, waarschijnlijk $_GET, $_POST en $_SERVER variabelen. Zie de vele, vele artikelen over superglobals.
 
Danny

Danny

26/02/2008 13:56:00
Quote Anchor link
Ik weet hoe de superglobals werken, vind het alleen raar dat het script op deze manier dan wel draait bij de oude hosting provider.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

26/02/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Dat is geen raadsel hoor, jou oude hosting heeft gewoon superglobals aanstaan.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/02/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 26.02.2008 13:56:
Ik weet hoe de superglobals werken, vind het alleen raar dat het script op deze manier dan wel draait bij de oude hosting provider.

Daar stonden superglobals blijkbaar op 'On'.
 
Danny

Danny

26/02/2008 14:04:00
Quote Anchor link
Hoe gaat dat precies in zijn werking dan zodra deze op "on" of op "off" staan?
Wat zijn de exacte verschillen die ik uiteindelijk in mijn code zal gaan vinden.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/02/2008 14:05:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 26.02.2008 12:37:
Superglobals. Lees daar even iets van.

Gebruik $_POST, $_GET, $_SESSION en $_SERVER.

En dan heb je ook nog $_FILES en $_COOKIES.

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/139/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.