PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 ... 51 52 53 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 18:56:47
Anchor link
Er mag NIET GETEST worden.

Stel,je zet dit in een bestand genaamd test.html.
Wat krijg je op het scherm te zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ik zeg maar zo:
<?php
echo $error;
?>

ik zeg maar niks.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:30:26
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 18:57:30
Anchor link
Of allebei, maar ik denk dat als we het over religie hebben dat het nog wel hoog op kan lopen omdat je van allebei de kant dan neem ik even de kanten, gelovig / niet gelovig, extremisten hebt zitten en ik weet niet of de mods het daarmee eens zijn? Anders is het misschien interessant wat de meningen zijn over de volgende stellingen?

Er bestaat een god, Of toch niet?

@Santhe

Gewoon wat je nu hebt getypt;) Extensie doet het hem ;)

Ik kreeg trouwens vorige week een vraag:

Ik probeer een melding te geven als javascript uitstaat maar ik krijg geen popup?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<noscript>
alert('Javascript moet ingeschakeld zijn voor deze applicatie');
</noscript>


zucht ...
Gewijzigd op 18/01/2011 18:59:25 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 18:58:17
Anchor link
- SanThe - op 18/01/2011 18:56:47:
Er mag NIET GETEST worden.

Stel,je zet dit in een bestand genaamd test.html.
Wat krijg je op het scherm te zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ik zeg maar zo:
<?php
echo $error;
?>

ik zeg maar niks.


in een .html bestand php?

Toevoeging op 18/01/2011 18:59:09:

Niels Kieviet op 18/01/2011 18:57:30:
Er bestaat een god, Of toch niet?


Ja, ik geloof :)
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:01:01
Anchor link
Quote:
in een .html bestand php?

Jij zag hem ook direct :)

Quote:
Ja, ik geloof :)

In? Je vader / moeder de buuren? Kortom licht eens toe;)
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:01:01
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 18:57:30:
@Santhe

Gewoon wat je nu hebt getypt;) Extensie doet het hem ;)


Nee, niet wat ik heb getypt.
Dat had ik namelijk ook verwacht.
Gewijzigd op 18/01/2011 19:01:37 door - SanThe -
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:02:27
Anchor link
Niet? Het script wordt toch gewoon weergegeven zoals jij het hebt getypt omdat het een html bestand is?

Wat is het volgens jouw dan?

edit: Ok dan, je krijg gewoon een parse error? Haha

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
HTML: Fatal error: The client has found php tags.
Gewijzigd op 18/01/2011 19:03:18 door Niels K
 
Bram Boos

Bram Boos

18/01/2011 19:02:45
Anchor link
@Niels;
Eerst vraag je of god bestaad, hij zegt dat hij geloofd als reactie op jouw en jij vraagt waar hij dan in gelooft... Hahahahaha
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:04:34
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 18:57:30:
Ik kreeg trouwens vorige week een vraag:
Ik probeer een melding te geven als javascript uitstaat maar ik krijg geen popup?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<noscript>
alert('Javascript moet ingeschakeld zijn voor deze applicatie');
</noscript>


zucht ...


Haha, moest ik even met lachen.. dat is zo als die kerel dat via een php script wou checken of er verbinding was met internet :p

Over de god, ja ik geloof in één god. Ook in Jezus. Het enige wat ik minder vind is de Kerk (snap je wat ik bedoel met de kerk)
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:04:38
Anchor link
@bram

Ja?

Dat was juist bewust ;) Veel mensen denken als er wordt gezet 'God' aan het christendom maar je kan alles als God beschouwen. Zelfs je schoenveter ( eerste wat in me opkwam ). Oké het heet dan wel een AFGod maar goed, een God blijft het ;)

Quote:
Haha, moest ik even met lachen.. dat is zo als die kerel dat via een php script wou checken of er verbinding was met internet :p

Dat kan toch? als je lokaal probeert?

Quote:
Over de god, ja ik geloof in één god. Ook in Jezus. Het enige wat ik minder vind is de Kerk (snap je wat ik bedoel met de kerk)

Ok dan. Uh welke kerk bedoel je? De kerk met een 'hoofdletter', oftewel Gods volk? Of bedoel je die waar je zondags 2 maal 1,5 uur in stil moet zitten ? ;)
Gewijzigd op 18/01/2011 19:08:50 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:07:52
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 19:02:27:
Niet? Het script wordt toch gewoon weergegeven zoals jij het hebt getypt omdat het een html bestand is?

Wat is het volgens jouw dan?


Ik krijg dit op het scherm:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
ik zeg maar zo: ik zeg maar niks.

En dit in de broncode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ik zeg maar zo:
<?php
echo $error;
?>

ik zeg maar niks.


Test jij het eens of jij dat ook hebt of dat het aan een of andere serverafstelling ligt.
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:08:11
Anchor link
Joden, moslims, christenen allemaal dezelfde god alleen een andere naam

Toevoeging op 18/01/2011 19:09:30:

@ Santhe ik krijg hetzelfde als jij
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:10:55
Anchor link
@Santhe

Ik krijg gewoon zoals ik het heb ingetypt? Heb je niet toevallig het in commentaar gezet?

edit:
Als ik het op mijn webserver uitvoer dan krijg ik het zoals ik hierboven heb beschreven, voer ik het gewoon in mijn documenten uit krijg ik zoals santhe het beschrijft. Zou het aan de browser of het besturingssysteem liggen?

edit:
Aan besturingssysteem denk ik ook niet, want ik herinner dan Santhe wel eens gezegd heeft dat hij een versie van Windows uit 19 - noach gebruikt.

@Jasper
Nee, niet waar. Bijvoorbeeld de moslims. Die erkennen Jezus niet als de zoon van God. En aangezien de meeste Christenen (uitgezonderd de Jehova getuigen) in een drie - enig God geloven gaat dat dus niet samen ;)
Gewijzigd op 18/01/2011 19:13:46 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:18:47
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 19:10:55:
@Santhe

Ik krijg gewoon zoals ik het heb ingetypt? Heb je niet toevallig het in commentaar gezet?

edit:
Als ik het op mijn webserver uitvoer dan krijg ik het zoals ik hierboven heb beschreven, voer ik het gewoon in mijn documenten uit krijg ik zoals santhe het beschrijft. Zou het aan firefox liggen?

@Jasper
Nee, niet waar. Bijvoorbeeld de moslims. Die erkennen Jezus niet als God. En aangezien de meeste Christenen (uitgezonderd de Jehova getuigen) in een drie - enig God geloven gaat dat dus niet samen ;)


christenen geloven niet in jezus als god, jezus is de messias. Zoek een keer alle profeten op van het christendom jodendom en de islam, je zal zien dat je bij abraham komt: de aardsvader. Maar ook dat is niet de God maar een profeet

Deze 3 godsdiensten hebben allemaal dezelfde god de verschillen

Christendom : Jezus als messias
Jodendom: zij wachten nog op de messias
islam: mohamed was de messias.

Er zijn nog wel enkele verschillen maar eigenlijk komt alles op hetzelfde neer.

Ik bedoel de Kerk met hoofdeletter K. Dus de paus, ..., al die misbruiken die tegenwoordig aan het licht komen. Hetzelfde bij andere godsdiensten bij enkele islamitische landen word de koran gebruikt om het volk onder het gezag van de heerser te houden. De heerser interpreteert het heilig boek van de godsdienst hoe dat hij dat wil en kan zo het volk beïnvloeden, manipuleren.

In de middeleeuwen was dat ook zo in europa maar na 1780 (franse revolutie) is er een keer punt gekomen.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:19:36
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 19:10:55:
@Santhe

Ik krijg gewoon zoals ik het heb ingetypt? Heb je niet toevallig het in commentaar gezet?

edit:
Als ik het op mijn webserver uitvoer dan krijg ik het zoals ik hierboven heb beschreven, voer ik het gewoon in mijn documenten uit krijg ik zoals santhe het beschrijft. Zou het aan de browser of het besturingssysteem liggen?

edit:
Aan besturingssysteem denk ik ook niet, want ik herinner dan Santhe wel eens gezegd heeft dat hij een versie van Windows uit 19 - noach gebruikt.


Hahaha, 19 - noach .... Klopt wel hoor. Ik zit nu op XP, maar die doet het hetzelfde als ME.

Maar okee.

Als je nu een bestand zou maken genaamd test.php en je zet dit er in. Wordt de echo, die in de html file staat uitgevoerd of niet. Graag eerst antwoorden zonder te testen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$error
= 'hallo ';
include('test.html');
echo 'wereld';
?>
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:22:55
Anchor link
ik zeg maar zo: hallo ik zeg maar niks. wereld

zonder te testen

of misschien:

ik zeg maar zo: ik zeg maar niks. wereld
Gewijzigd op 18/01/2011 19:23:47 door Jasper DS
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:23:57
Anchor link
@Santhe

Als het goed is wel, want hoe werken anders de template parsers ;)

@Jasper
Quote:
christenen geloven niet in jezus als god, jezus is de messias. Zoek een keer alle profeten op van het christendom jodendom en de islam, je zal zien dat je bij abraham komt: de aardsvader. Maar ook dat is niet de God maar een profeet

Deze 3 godsdiensten hebben allemaal dezelfde god de verschillen

Christendom : Jezus als messias
Jodendom: zij wachten nog op de messias
islam: mohamed was de messias.

Er zijn nog wel enkele verschillen maar eigenlijk komt alles op hetzelfde neer.

Ik bedoel de Kerk met hoofdeletter K. Dus de paus, ..., al die misbruiken die tegenwoordig aan het licht komen. Hetzelfde bij andere godsdiensten bij enkele islamitische landen word de koran gebruikt om het volk onder het gezag van de heerser te houden. De heerser interpreteert het heilig boek van de godsdienst hoe dat hij dat wil en kan zo het volk beïnvloeden, manipuleren.

In de middeleeuwen was dat ook zo in europa maar na 1780 (franse revolutie) is er een keer punt gekomen.

Waar basseer je dat op? Christenen geloven wel dat Jezus God is. Hij is toch degene die de zaligheid voor zijn volk heeft verdient? En de zaligmaker moest een mens zijn maar ook tegelijkertijd God. Dus ;)

Overigens is Abraham geen profeet. Hij is iemand die in het begin van de wereld leefde en van God de opdracht kreeg om zich te vestigen in een 'ver land'. En in de loop van de tijd kreeg hij een hele goede band met God, zelf zo dat hij zijn zoon zou offeren omdat God dat zei. Als God hem niet tegen had gehouden had hij dat gedaan.

De kerk met een hoofdletter K is volgens jouw de paus? Heb je wel goed opgelet bij catechisatie? Als je dat hebt gehad? kerk met een hoofdletter zijn alle kinderen van God. Natuurlijk niet letterlijk maar dat zijn de mensen die ze 'bekeerd' noemen.

Welke kerk ga jij naar toe als ik vragen mag? En Santhe waar geloof jij in? Ben je atheïst? Of geloof je in de theorie van Darwin?
Gewijzigd op 18/01/2011 19:30:21 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:25:07
Anchor link
Niels, heb je mijn tekst gelezen? :p
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:26:06
Anchor link
Inderdaad, de php in test.html wordt dan gewoon uitgevoerd.
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:27:27
Anchor link
dan was mijn eerste gedacht toch juist :)
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:29:24
Anchor link
PHP Jasper op 18/01/2011 19:27:27:
dan was mijn eerste gedacht toch juist :)


Klopt. Ik was er zelf ook niet echt mee bekend. Maar Niels maakt natuurlijk wel een scherpe opmerking. Ik heb zelf nog nooit met templates gewerkt.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.