PHPMailer in alleen plain text

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rene Beckers

Rene Beckers

21/10/2014 19:19:37
Quote Anchor link
Hallo

Ik gebruik PHPmailer in combinatie met php 5.6
Is er een mogelijkheid om de berichten via mijn website alleen in plain text te versturen en niet
in html.
Als ik de optie mail->html(false) gebruik blijft de tekst toch in html.
Naar ik begrijp is Altbody is een optie voor servers die geen html kunnen lezen is is volgens mij geen optie.
Probleem met html weergave zijn de line returns.
Ik gebruik nu de de functie

$bericht = nl2br(preg_replace('#(\\]{1})(\\s?)\\n#Usi', ']', stripslashes($bericht)));

dat werkt niet op alle servers
Bedankt alvast voor jullie tips
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:14:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2014 19:23:40
Quote Anchor link
$mail->IsHTML(false); moet je ook gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.