Popup altijd in midden van huidig scherm

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/11/2014 21:12:44
Quote Anchor link
Dag allemaal,

ik weet dat dit misschien beetje noob is, maar goed.
Ik geef een popup als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
#alertDiv {
    width: 450px;
    height: 250px;

    position: absolute;
        top: 50%;
        left: 50%;

    margin-left: -225px;
    margin-top: -125px;

    display: none;
}


Nou komt de popup netjes in het midden van mn scherm, wanneer ik deze show() uiteraard.

Maar ik ben een beetje naar beneden gescrolled op de pagina, en ik krijg nogmaals de popup..
Deze komt precies op dezelfde plek als voorheen, en niet in het midden van de pagina wanneer ik halverwege de pagina ben.

Hoe los ik dit simpel op ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:13:09
 
Joakim Broden

Joakim Broden

22/11/2014 21:32:04
Quote Anchor link
position: absolute; -> position: fixed;
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/11/2014 21:56:39
Quote Anchor link
(-_-) Thanks Sabaton!!!!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

22/11/2014 22:41:00
Quote Anchor link
\m/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.