popup in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Jelle

jelle

12/12/2006 19:50:00
Quote Anchor link
hoi,

ik wil graag popup in php maken maar het lukt niet geefd alijd error weten julie wat ik moet doen


stuk van het script
if($x7c->settings['show_stats'] == 1){
// Get the information for the online table
include("javascript:NewWindow('./lib/online.php','popup','801','563','custom','front');");
clean_old_data();
$people_online = get_online();
$number_online = count($people_online);
$people_online = implode(", ",$people_online);

(het script van popup staat in html code bij head dus daar is normaal gezien niets mis mee)

hoopenlijk kunnen julie mij helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:43:34
 
Luke Banning

Luke Banning

12/12/2006 19:53:00
Quote Anchor link
zet het stukje code even tussen script
Nu valt het weg onder de reclame ;-)
 
Koen B

Koen B

12/12/2006 19:53:00
Quote Anchor link
een popup moet je gwoon in html doen! PHP maakt alleen maar de html, het is geen alternatief van html
 
Jelle

jelle

12/12/2006 19:56:00
Quote Anchor link
dit is stuk van een inlog dus als er iemand ingelogd is zou de pagina moeten openen in popup maar het lukt me niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
        if($x7c->settings['show_stats'] == 1){
            // Get the information for the online table
            include("javascript:NewWindow('./lib/online.php','popup','801','563','custom','front');");
            clean_old_data();
            $people_online = get_online();
            $number_online = count($people_online);
            $people_online = implode(", ",$people_online);
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:00:00
Quote Anchor link
voorbeeld van error
http://dc.gamecoll.com/stats/chat/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jelle
 
Koen B

Koen B

12/12/2006 20:00:00
Quote Anchor link
Wat de php hier probeerd is om deze pagian te zoeken:
javascript:NewWindow('./lib/online.php','popup','801','563','custom','front');
Maar die bestaat niet, dus geeft hij een error.
Wat je kan doen is dit:
echo "<script>javascript:NewWindow('./lib/online.php','popup','801','563','custom','front');</script>";
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:01:00
Quote Anchor link
waar moet ik dat dan zetten ?
 
Luke Banning

Luke Banning

12/12/2006 20:02:00
Quote Anchor link
inderdaad moet je het, zoals Koen al zegt, niet via PHP maar HTML doen, dus niks include ;-)
Dit in de head van je pagina zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script type="text/javascript" LANGUAGE="JavaScript">
function popUp(URL) {
day = new Date();
id = day.getTime();
eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=500,height=510');");
}
</script>

en op de plek van de link:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href=javascript:popUp('Map/bestand.php')

Of met PHP...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a href=javascript:popUp(\'Map/bestand.php\')'



Waar vroeg je?
if($x7c->settings['show_stats'] == 1){
// Get the information for the online table
echo '<a href=javascript:popUp(\'Map/bestand.php\')';
clean_old_data();
$people_online = get_online();
$number_online = count($people_online);
$people_online = implode(", ",$people_online);
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:09:00
Quote Anchor link
blijfd error geven in php :s
 
Koen B

Koen B

12/12/2006 20:12:00
Quote Anchor link
Fatal error: Unknown function: clean_old_data() in /home/dc/public_html/stats/chat/sources/loginout.php on line 106

Zoals je error zegt heb je de functie clean_old_data() niet gedefineerd ...
 
Luke Banning

Luke Banning

12/12/2006 20:13:00
Quote Anchor link
Maar nu een andere error.
Je gebruikt op regel 106 een functie (clean_old_data();) die helemaal niet bestaat.
Dit probleem is dus opgelost maar er doet zich nu een ander probleem voor...
Edit:

Koen wees me nou niet steeds net voor :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:15:00
Quote Anchor link
en want moet ik dan doen (dit is men eerste php die ik bewerkt)
 
Koen B

Koen B

12/12/2006 20:18:00
Quote Anchor link
jelle schreef op 12.12.2006 20:15:
en want moet ik dan doen (dit is men eerste php die ik bewerkt)


of de functie aanmaken, maar aangezien dit je eerste script is raad ik je dat af ;)

Je kan ook die regel weghalen, maar ik denk dat hij in het bestand gedefineerd word die je wou includen ... (is hoorde dat bestand niet bij je gedownloade script?)
Als dat zo is moet je hem wel includen, maar niet in een popup, maar op dezelfde pagina.

Je kan ook de functie uit het andere bestand halen (als hij daar staat)

Quote:
Luke Banning schreef op 12.12.2006 20:15
edit: Koen wees me nou niet steeds net voor :p

srry ;) drinkze :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen B
 
Luke Banning

Luke Banning

12/12/2006 20:19:00
Quote Anchor link
Die functie die je in het script hebt staan bestaat simpelweg niet
En ik weet niet wat de functie wel zou moeten zijn...
Misschien dat je nog ergens door middel van een include (); functions.php ofzo in moet voegen.
Geef de code rond die regels eens
Edit:

Tuurlijk wees me maar weer voor ;-)
Ga wel beneden wat drinken :-p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:25:00
Quote Anchor link
ja eigenlijk werk alles via 1 pagina index.php waar alle paginas worden ingeladen maar ik wil er 2 van maken omdat ik ook nog de profielen van dat script van een chatbox ook nog wil koppelen aan de site zelf maar daar help mijn vriend me bij.
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:31:00
Quote Anchor link
en anders al ik gewoon een target pak bv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href=\"BLABLA\" target=\"niets\">


of is het niet juist ?
 
Koen B

Koen B

12/12/2006 20:36:00
Quote Anchor link
Misschien moet je even je code helemaal plaatsen, en vertellen wat je precies wil?
Ik kan je niet helpen als ik niet weet waar je het over hebt ;)
 
Luke Banning

Luke Banning

12/12/2006 20:39:00
Quote Anchor link
Jelle, het probleem zit hem nu niet meer in de popup, maar ergens rond regel 106. Post het stukje daar omheen even, dan kunnen we er verder naar kijken.
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:42:00
Quote Anchor link
krijg altijd fout pagina als ik code wil posten zal anders uploaden als .txt
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:43:00
Quote Anchor link
ja nee dat lukt ook weer niet
 
Jelle

jelle

12/12/2006 20:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
<head>
<script type="text/javascript" LANGUAGE="JavaScript">
function popUp(URL) {
day = new Date();
id = day.getTime();
eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=801,height=563');");
}
</script>
</head>
<?PHP
    
    // This file's job is to handle all login and logout
    // This file controls pages for the following actions:
    //        act = login
    //        act = login2
    //        act = logout

    
    function page_login($failed=""){
        global $print,$txt,$db,$prefix,$x7c;        
        // Check to see if $failed contains a value, if it does then print
        // a message telling them they failed to authenticate

        if($failed == ""){
            $title = $txt[0];
            $failmsg = $txt[1];
        }
elseif($failed == "invalid"){
            $title = $txt[14];
            $txt[23] = eregi_replace("_n","{$x7c->settings['maxchars_username']}",$txt[23]);
            $failmsg = $txt[23];
        }
elseif($failed == "activated"){
            $title = $txt[14];
            $failmsg = $txt[613];
        }
else{
            $failmsg = $txt[13];
            $title = $txt[14];
        }

                
        // Print the login form that the user must enter username and password
        $body = "    <form action=\"index.php\" method=\"post\" name=\"loginform\">
                    <input type=\"hidden\" name=\"dologin\" value=\"dologin\">
                    <table align=\"center\" border=\"0\" width=\"225\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"4\">
                        <tr valign=\"top\">
                            <td width=\"225\" style=\"text-align: center\" colspan=\"2\">$failmsg<Br><Br></td>
                        </tr>
                        <tr valign=\"top\">
                            <td width=\"80\">$txt[2]: </td>
                            <td width=\"175\"><input type=\"text\" class=\"text_input\" name=\"username\"></td>
                        </tr>
                        <tr valign=\"top\">
                            <td width=\"80\">$txt[3]: </td>
                            <td width=\"175\"><input type=\"password\" class=\"text_input\" name=\"password\"></td>
                        </tr>
                        <tr valign=\"top\">
                            <td width=\"225\" style=\"text-align: center\" colspan=\"2\">
                                <input type=\"submit\" value=\"$txt[4]\" class=\"button\">
                                <Br>
                                <Br>
                                <a href=\"./index.php?act=register\">[$txt[6]]</a> &nbsp;"
;
                                
        if($x7c->settings['enable_passreminder'] == 1)
            $body .=             "<a href=\"./index.php?act=forgotmoipass\">[$txt[5]]</a>
                                </td>"
;
        
        $body .=     "</tr>
                    </table>
                    </form>
                "
;
        
        // Output login window
        $print->normal_window($title,$body);
        
        // See if there is any news to show
        if($x7c->settings['news'] != "")
            $print->normal_window($txt[262],$x7c->settings['news']);
            
        // See if the stats window should be displayed
       if($x7c->settings['show_stats'] == 1){
       // Get the information for the online table
       echo '<a href=javascript:popUp(\'./lib/online.php\')';
       clean_old_data();
       $people_online = get_online();
       $number_online = count($people_online);
       $people_online = implode(", ",$people_online);

            // Calculate total rooms
            $rooms = 0;
            $query = $db->DoQuery("SELECT id FROM {$prefix}rooms WHERE type='1'");
            while($row = $db->Do_Fetch_Row($query))
                $rooms++;

            // Calculate total registered users
            $accounts = 0;
            $query = $db->DoQuery("SELECT id FROM {$prefix}users WHERE  user_group<>'{$x7c->settings['usergroup_guest']}'");
            while($row = $db->Do_Fetch_Row($query))
                $accounts++;


            // Now body will hold the stats table
            $body = "    
                        <table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">
                            <tr valign=\"top\">
                                <td width=\"175\">
                                    <table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">
                                        <tr valign=\"top\">
                                            <td width=\"125\"><b>$txt[8]:</b> </td>
                                            <td width=\"50\">$number_online</td>
                                        </tr>
                                        <tr valign=\"top\">
                                            <td width=\"125\"><b>$txt[9]:</b> </td>
                                            <td width=\"50\">$rooms</td>
                                        </tr>
                                        <tr valign=\"top\">
                                            <td width=\"125\"><b>$txt[10]:</b> </td>
                                            <td width=\"50\">$accounts</td>
                                        </tr>
                                    </table>
                                </td>
                                <td width=\"225\"><b>$txt[11]</b><Br>
                                    <i>$people_online</i>
                                </td>
                            </tr>
                        </table>
                    "
;

            // Output Stats Window
            $print->normal_window($txt[7],$body);
        }

        
        // See if the admin wants the upcoming events to show
        if($x7c->settings['show_events'] == 1){
            $body = "";
            include("./lib/events.php");
            
            if($x7c->settings['events_show3day'] == 1){
                $body .= cal_threedays()."<Br><br>";
            }

            
            if($x7c->settings['events_showmonth'] == 1){
                $body .= cal_minimonth();
            }

        
            // Output the Calander window
            $print->normal_window($txt[12],$body);
        }
        
    }


?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.