probleem laden van extensions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wout den Daas

wout den Daas

19/12/2014 14:36:12
Quote Anchor link
beste forum bezoekers ik heb van een vriend een script gekregen die automatisch foto's laad uit een aangegeven map. nou kan ik alleen maar 1 extension aangeven maar ik heb er eigelijk 2 nodig want ik heb foto's met .jpg en foto's met .JPG. Nu heb ik zelf al een aantal dingen geprobeerd zoals dood gewoon een extension toe te voegen dan werkt het script niet meer. gedaan door var extension = ".jpg" ; extra toe tevoegen en var extension = ".jpg , .JPG" ; werken allebij niet. ook .jpg weg gehaalt dan haalt hij alle bestanden in die map op dus ook tumb.db wat niks is en dan krijg je een kruis je te zien.

wie kan mij hier mee helpen?

met vriendelijke groet wout

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
    <!-- The carousel -->
    <div class="owl-carousel"></div>
    <script>
        $(document).ready(function () {
            var owl = $('.owl-carousel');
            var dir = "webfotos/bloemen";
            var extension = ".jpg" ;             // Make an ajax request to the specified dir
            $.ajax({
                url: dir,
                success: function (data) {
                    // On succesfull request find all images with the extention
                    $(data).find("a:contains(" + extension +")").each(function () {
                     // Add the images to the carousel div
                        $('.owl-carousel').append($("<div class='item'><img src=" + $(this).attr('href') + "></img></div>"));
                    });
                    // Execute the carousel
                    owl.owlCarousel({
                     items: 1,    margin: 10,
                        nav: true,
                        loop: true,
                        autoplay: true
                    });
                }
            });
        });
    </script>

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 19/12/2014 14:42:04 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:53:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2014 14:48:01
Quote Anchor link
Ja kan natuurlijk ook de extenties in een array plaatsen:
http://www.w3schools.com/js/js_array_methods.asp

En met http://www.w3schools.com/jsref/jsref_indexof_array.asp of een item voorkomt.
 
Wout den Daas

wout den Daas

19/12/2014 15:16:53
Quote Anchor link
ik heb het even geprobeerd alleen als ik dat toevoeg valt me hele script uit :(
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/12/2014 15:26:41
Quote Anchor link
Hallo Wout,

Kun je het volgende aan het begin van je script toevoegen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Dan worden er foutmeldingen getoond en kun je die met ons delen.
 
Wout den Daas

wout den Daas

19/12/2014 15:41:04
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 19/12/2014 15:26:41:
Hallo Wout,

Kun je het volgende aan het begin van je script toevoegen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Dan worden er foutmeldingen getoond en kun je die met ons delen.


helaas lukt dat niet me script valt uit en krijg geen fout melding, sorry
misschien belangrijk mijn website draait op .aspx file's
Gewijzigd op 19/12/2014 15:44:50 door wout den Daas
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2014 15:43:09
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 19/12/2014 15:26:41:
Hallo Wout,

Kun je het volgende aan het begin van je script toevoegen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Dan worden er foutmeldingen getoond en kun je die met ons delen.

Heh? Het gaat hier over JavaScript, en jij komt met PHP aan :-P?


Toevoeging op 19/12/2014 15:43:38:

Wout den Daas op 19/12/2014 15:16:53:
ik heb het even geprobeerd alleen als ik dat toevoeg valt me hele script uit :(

Leg eens uit wat je precies gedaan hebt?
 
Wout den Daas

wout den Daas

19/12/2014 15:47:34
Quote Anchor link
- Aar - op 19/12/2014 15:43:09:
Frank Nietbelangrijk op 19/12/2014 15:26:41:
Hallo Wout,

Kun je het volgende aan het begin van je script toevoegen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Dan worden er foutmeldingen getoond en kun je die met ons delen.

Heh? Het gaat hier over JavaScript, en jij komt met PHP aan :-P?


Toevoeging op 19/12/2014 15:43:38:

Wout den Daas op 19/12/2014 15:16:53:
ik heb het even geprobeerd alleen als ik dat toevoeg valt me hele script uit :(

Leg eens uit wat je precies gedaan hebt?


ik heb jou scripts toegevoegd en aangepast aan extension maar dan laad hij gelijk helemaal geen foto's meer.

dat heb ik ook met franks script gedaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2014 16:50:31
Quote Anchor link
Wat heb je dan precies aangepast? Misschien is de implementatie verkeerd?
 
Wout den Daas

wout den Daas

19/12/2014 17:01:30
Quote Anchor link
- Aar - op 19/12/2014 16:50:31:
Wat heb je dan precies aangepast? Misschien is de implementatie verkeerd?
^
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
var owl = $('.owl-carousel');
            var dir = "webfotos/Allerlei";
            var extension = [".jpg", ".JPG"];
 document.getElementById("demo").innerHTML = extension.valueOf(); ;    // Make an ajax request to the specified dir
            $.ajax({
                url: dir,
                success: function (data) {
      
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/12/2014 17:24:25
Quote Anchor link
Ah het gaat om javascript :) Neem me niet kwalijk.

Toevoeging op 19/12/2014 17:32:30:

Je zou dit kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var extensions = [".jpg",".JPG"];

en dan in de success functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
for(var i=0 ; i<extensions.length ; i++) {
    $(data).find("a:contains(" + extensions[i] +")").each(function () {
        // Add the images to the carousel div
        $('.owl-carousel').append($("<div class='item'><img src=" + $(this).attr('href') + "></img></div>"));
    });
}
Gewijzigd op 19/12/2014 17:35:08 door Frank Nietbelangrijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.