probleem met class="img-responsive"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike bruinen

mike bruinen

17/04/2015 11:36:02
Quote Anchor link
Hallo phphulp gebruikers.

Ik ben al 2 dagen op zoek naar een oplossing voor het volgende probleem.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<div class="col-md-4">
                                <img src="assets/<?php echo $row[0]['img'] ?>" class="img-responsive">
                                <?php
                                // more images?                                
                                if (isset($row[0]['img_detail1'])) {
                                    echo "<br>" . "<img src='assets/" . $row[0]['img_detail1'] . "'  />";
                                }

                                if (isset($row[0]['img_detail2'])) {
                                    echo "<br>" . "<img src='assets/" . $row[0]['img_detail2'] . "' />";
                                }

                                if (isset($row[0]['img_detail3'])) {
                                    echo "<br>" . "<img src='assets/" . $row[0]['img_detail3'] . "' />";
                                }

                                ?>



                            </div>


De class="img-responsive" werkt alleen op de eerste image. de 3 daarop volgende worden gewoon groot weer gegeven.
Nu heb ik al van alles geprobeerd om in die if en echo te plaatsen zodat die 3 foto's ook de zelfde breedte krijgen. Maar helaas.

Ik hoop dat iemand van jullie een oplossing heeft voor me.

Bedankt alvast
Gewijzigd op 17/04/2015 12:04:50 door Mike bruinen
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:08:11
 
Jeffrey van Rossum

Jeffrey van Rossum

17/04/2015 12:07:18
Quote Anchor link
Maar je past die class toch ook niet toe op de andere afbeeldingen...?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    // more images?                                
    if (isset($row[0]['img_detail1'])) {
        echo "<br>" . "<img src='assets/" . $row[0]['img_detail1'] . "'  class='img-responsive' />";
    }

    if (isset($row[0]['img_detail2'])) {
        echo "<br>" . "<img src='assets/" . $row[0]['img_detail2'] . "' class='img-responsive' />";
    }

    if (isset($row[0]['img_detail3'])) {
        echo "<br>" . "<img src='assets/" . $row[0]['img_detail3'] . "' class='img-responsive' />";
    }

?>
 
Mike bruinen

mike bruinen

17/04/2015 12:34:09
Quote Anchor link
Oh wat dom. Ik had steeds (") gebruikt ipv (')
Super bedankt. Dit probleem is opgelost.

Kun je mij misschien dan ook helpen met deze fout? die krijg ik als ik in de webshop een product probeer te veranderen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/home/mikeit/domains/zomaareendomein.nl/public_html/admin/bsc_customersadd.php/) is not within the allowed path(s): (/home/mikeit/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in /home/mikeit/domains/zomaareendomein.nl/public_html/admin/phpfn10.php on line 4366


Toevoeging op 17/04/2015 12:37:39:

Code van die file is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
        // Load temp folders
        if ($dir_handle = @opendir($folder)) {
            while (FALSE !== ($subfolder = readdir($dir_handle))) {
                $tempfolder = ew_PathCombine($folder, $subfolder, TRUE);
                if ($subfolder == "." || $subfolder == ".." || !is_dir($tempfolder) ||
                    substr($subfolder, 0, strlen(EW_UPLOAD_TEMP_FOLDER_PREFIX)) <> EW_UPLOAD_TEMP_FOLDER_PREFIX)
                    continue;
                if (EW_UPLOAD_TEMP_FOLDER_PREFIX . $sessionid == $subfolder) { // Clean session folder
                    ew_CleanPath($tempfolder, TRUE);
                } else {
                    if (EW_UPLOAD_TEMP_FOLDER_PREFIX . session_id() <> $subfolder) {
                        if (ew_IsEmptyPath($tempfolder)) { // Empty folder
                            ew_CleanPath($tempfolder, TRUE);
                        } else { // Old folder
                            $lastmdtime = filemtime($tempfolder);
                            if ((time() - $lastmdtime) / 60 > EW_UPLOAD_TEMP_FOLDER_TIME_LIMIT || count(@scandir($tempfolder)) == 2)
                                ew_CleanPath($tempfolder, TRUE);
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }
}


en regel 4366 is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if ($subfolder == "." || $subfolder == ".." || !is_dir($tempfolder) ||


Toevoeging op 17/04/2015 12:39:36:

Ik gebruik nu boven aan die pagina: error_reporting(E_ERROR | E_PARSE);
om de fout te verbergen
Gewijzigd op 17/04/2015 12:41:11 door mike bruinen
 
Eddy E

Eddy E

17/04/2015 13:31:32
Quote Anchor link
Een beveiliging staat is_dir() niet toe, op die locatie.
Ik zou de controle er daar gewoon uit halen of kijken of je met opendir() die map kan open. Zo niet: is het geen map ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.