probleem met file_get_contents

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Eilander

Marco Eilander

03/05/2015 11:00:19
Quote Anchor link
Ik probeer met onderstaande script de "current song" op te halen, om het weer te geven op mijn website.
Het laden duurt ontzettend lang en soms krijg ik regelmatig deze foutmelding :

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    
$body
= file_get_contents('http://5.231.51.95:8000/currentsong?sid=1');

if(!empty($body)){
    $currentsong = explode('-', $body, 2);
}
else{
    $currentsong[0] = 'ERROR';
    $currentsong[1] = 'Kan geen informatie ophalen.';
}


?>

<b><?php echo $currentsong[0];?></b><br>
<span id="song"><?php echo $currentsong[1];?></span>


Weet iemand een oplossing?
Gewijzigd op 03/05/2015 11:03:40 door Marco Eilander
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:40:36
 
- SanThe -

- SanThe -

03/05/2015 11:06:40
Quote Anchor link
Server tijdelijk niet bereikbaar.
 
Marco Eilander

Marco Eilander

03/05/2015 11:11:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 03/05/2015 11:06:40:
Server tijdelijk niet bereikbaar.


Heeft dat met hun website te maken of met die van mij?
Want als ik naar de currentsong url ga, werkt de link gewoon.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/05/2015 11:19:17
Quote Anchor link
Hier werkt het scriptje gewoon.
 
Marco Eilander

Marco Eilander

03/05/2015 11:28:03
Quote Anchor link
- SanThe - op 03/05/2015 11:19:17:
Hier werkt het scriptje gewoon.


Oke, ik zal wel contact opnemen met mijn webhosting.

EDIT
Dit was het probleem :

Goedemorgen,

Standaard is het niet mogelijk te verbinden met andere poorten dan 80 en 21. Dit in verband met veiligheid van de server.

Gaat het om dit ip adres? Dan zal ik de alternatieve poorten openzetten voor dit ip adres.



Met vriendelijke groet,
** privacyknip**
Gewijzigd op 03/05/2015 13:40:07 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/05/2015 13:22:52
Quote Anchor link
Telefoonnummer en mailadres lijken me niet nodig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2015 13:39:55
Quote Anchor link
Dat vind ik ook ;-)
 
Marco Eilander

Marco Eilander

04/05/2015 08:12:37
Quote Anchor link
Sorry. Ik had letterlijk de hele reactie gekopieerd en geplakt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.